Bildirim
Dota2 4.5-5k mmr lı hesap arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up up !!! -
Konu güncel !!! up -
4650 solo 4600 parti 2.5k dan fazla oyun ve +330lvl kendi ana hesabım var yaklasık 40 dolarlıkda(daha fazla ama ugrasmak istemiyorum) oyun ve item var, birkere bile mute falan da yemedi 250 tl son fiyat satıyorum fiyat cok mu az mı onu da bilmiyorum piyasadan bir bilgimde yok benim fiyatım bu hocam ilgilenirseniz görüşürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunsan -- 5 Ocak 2015; 13:09:21 > -
Hocam benim item ihtiyacım yok acıkcası saati falanda cok onemli degil zaten alıp kendi hesabım yapıp oynucam ben smurf arıyorum acıkcası fiyatı daha uygun oluyo -
söyledigin isimde aradıgımda ukrayna bangladeş hindislanlı insanlar cıkıyor murat--aydin sen ekle istersen -
Solo:4k party:4500 2000 civarı oyun oynandı. Dota dışında 10 tane de oyun var. 80 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu güncel -
4.6k solo mmr acc var ilgilenirsen yanlız istanbulda değilim -
5k solo mmr acc var smurf üstelik.
aksam 9-10 gibi eklerim -
4.7k smurf satılık ekle
steam id:http://steamcommunity.com/profiles/76561198068145002
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odunnn -- 19 Ocak 2015; 18:52:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X