Şimdi Ara

dota2 mi hots mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 sene lol oynadım. 1 hafta dota2 oynadım çözemedim pek ama :)

Hots da baya oynamışlığım var şuan hiç birini oynamıyorum ama herhangi bir moba oyununa temelli olarak başlamayı düşünüyorum.

Aklımdakiler hots dota2 smite

Siz ne düşünüyorsunuz hangisini oynamalıyım?

Şimdiden teşekkür ediyorum ciddi cevap verirsek çok mutlu olurum :) İyi forumlar.

• Lol oynamadim hots kisa bi sure oynadim dota 2 3 yil oldu ben dota 2 diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolden sonra gelenler genelde Dota oynamakta güçlük çekiyor bence Smite dene

• quote:

Orijinalden alıntı: mares626

lolden sonra gelenler genelde Dota oynamakta güçlük çekiyor bence Smite dene

Alışırım illaki uzun vadeli oynayacağım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

quote:

Orijinalden alıntı: mares626

lolden sonra gelenler genelde Dota oynamakta güçlük çekiyor bence Smite dene

Alışırım illaki uzun vadeli oynayacağım çünkü.

Hocam o zaman size tavsiyem Smite'da indirip 1-2 hafta ikisinide denemeniz ardından seçim yapmanız olacaktır.Dotada rekabet biraz fazla olduğu için bir zamandan sonra oyunu oynarken eglenmek daha zorlaşıyor.Hatta ranked girme butonuna tıklamakta zorlandığım zamanlar hatırlıyorum.Başlarsanız Dotayı öğrenmeniz bitmez siz öğrenmek istedikçe bu güzel bir şey bence yani ben 4-5 yıldır oynuyorum ama daha bilmediğim tonlarca şey var öyle söyleyeyim.

Smite'ın artısı oynanış stili daha farklı oyunun içinde olma hissi güzel(hele bide VR desteği gelirse o oyun efsane güzel olur :D) Ayrıca Smite lole diğer yönlerden daha çok benzediği için alışmak çok daha kolay olacaktır sizin için. Smite'dan beni soğutan olay loldeki gibi heroların kapalı olmasıydı şahsen sürekli farklı hero denemeyi seven birisi olarak başlangıçta çok kısıtlı hissettiriyordu beni o yüzden bırakmıştım.
    Hots'a da ben şahsen hiç ısınamadım item vs. olmaması bana sıkıcı gelmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.