Şimdi Ara

Dota2 sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DotA 2 ye başlamayı düşünüyorum. birkac sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.

Oyun türkçe mi ? Türkiye'ye ait bir server varmı ?
    Oyun farm üzerine mi kill üzerine mi kuruludur ?
    Ortalama bir bilgisayar indirmek ne kadar sürer ?
    Ortalama ping kaçtır ? ( veya lole kıyasla daha iyi midir ? )
    Aşırı kasılan birisi ( farm veya kill ile ) oyunu tek başına taşıyabilir mi ?
    Oyunda destansı canavar varmı veya bunların önemli özellikleri ?
    Her sezon, her ay, veya her mevsim turnuvalar etkin bir şekilde oluyor mu ?
    Şimdilik bu kadar

• Gelme. Başlama. Yapma. Etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALLONS Y ALONSO -- 26 Ocak 2015; 13:25:50 >
  • LOLcüsün sen, LOLcü kal...
  • Oyun türkçe. Tr serveri yok olmasın da zaten. bazı herolar farm üzerine bazı herolar kill üzerine. Mesela pudge'ın çok farmlamasına gerek yok killerle işi götürür ama void farmlamalı. Aşırı kasan biri oyunu taşıyabilir carry dediğimiz varlıklar. Destansı canavar nedir bilmem de roshan denen bir yaratık var. Turnuvalar olur ama lol kadar yok. nasıl desem internet cafelerdeki gibi lol turnuvası düzenlenmez.

Lolden gelen alışamaz yavaş gelir bilesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Oyun türkçe. Tr serveri yok olmasın da zaten. bazı herolar farm üzerine bazı herolar kill üzerine. Mesela pudge'ın çok farmlamasına gerek yok killerle işi götürür ama void farmlamalı. Aşırı kasan biri oyunu taşıyabilir carry dediğimiz varlıklar. Destansı canavar nedir bilmem de roshan denen bir yaratık var. Turnuvalar olur ama lol kadar yok. nasıl desem internet cafelerdeki gibi lol turnuvası düzenlenmez.

Lolden gelen alışamaz yavaş gelir bilesin.

Bazı tanıtım videolarında arkadaşlar türkçe oynuyor dil seçeneği mi değiştirmiş ? Ping konusundada değinirseniz sevinirim
  • yraca31 kullanıcısına yanıt
    Lolle kıyaslayamam pingi lol oynamadım. Oyun türkçe diyorum ya, ama tr serverı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

LOLcüsün sen, LOLcü kal...

Lole arkadaş ortamıyla başlamıştım. Dota2 yi ne zaman araştırsam merak salsam senin ve yukarıdaki egosu kendinden büyük arkadaş gibi birçok kişi tarafından sadece araştırdığım için hakaret yediğimden sizin gibi insanlarla bir arada olmaktan tiksindim. Şimdi sırf sana ve senin gibilere inat oyuna başlıyıcam ve sizden daha iyi olucam emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yraca31

quote:

Lole arkadaş ortamıyla başlamıştım. Dota2 yi ne zaman araştırsam merak salsam senin ve yukarıdaki egosu kendinden büyük arkadaş gibi birçok kişi tarafından sadece araştırdığım için hakaret yediğimden sizin gibi insanlarla bir arada olmaktan tiksindim. Şimdi sırf sana ve senin gibilere inat oyuna başlıyıcam ve sizden daha iyi olucam emin olabilirsin

Bir kere ona araştırma denmez. Çünkü sen araştırmıyorsun dotayı lolle kıyaslıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALLONS Y ALONSO

quote:

quote:

Bir kere ona araştırma denmez. Çünkü sen araştırmıyorsun dotayı lolle kıyaslıyorsun.

Birkac şeyi kıyaslamam araştırmadığım anlamına gelmez.

• dota bok gibi sakın başlama heronun teki var ultisiyle tek atıyor saçma sapan bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

dota bok gibi sakın başlama heronun teki var ultisiyle tek atıyor saçma sapan bi oyun

Yanlış yerdesin dostum
  • quote:

quote:

Dota2yi araştırma derken?
    "Oyun türkçe mi ? Türkiye'ye ait bir server varmı ?
    Şimdilik bu kadar"

bu sorduğun şaçmalıklara araştırma mı diyorsun?
    türkçe olsun veya olmasın, türkçe oynayacak kadar düşük seviyeye Allah kimseyi düşürmesin, Kudurdu şeklinde bir yazı görmek istemiyorum ekranımda.
    Farm veya kill olması lolden gelen birisi için önemli mi?Yüksek seviyede amele gibi lanede saatlerce farm yapmaya çalışıp, noob oyunlarda farm sayısı kadar kill sayısına sahip oyunlar dönen bir oyundan gelen birisinin sormasına gerek mi var?
    Steam'a tıkladığında boyutunu görüp tahmini olarak kaç saatte ineceğini akıl edemeyecek seviyede isen cevap verelim...
    Server lokasyonları birbirine çok yakın, hatta dotanın Eu east, LOLün TR serverinden daha yakın mesafede. Tabi Lolün TR serverinin Frankurtta olduğunu bilmeyecek kadar cahilsen kıyaslama istemen normal.
    Aynı şekilde lolden gelen birisinin soracağı soru değil, taşır veya taşıyamaz, feedlenmiş rivendan 2 yiyecek seviyedeki gibi bir fark pek olmaz.
    turnuva veya etkinlik olsa ne yapacaksın? loldeki çoluk çocuk eğlensin diye yapılan turnuvalara bile katılımın oldu mu? kafelerde 13-14 yaşında veletlerin charmieeeee diye ağladığı turnuvalara katıldın mı?

• quote:

quote:

quote:

Dota2yi araştırma derken?
    "Oyun türkçe mi ? Türkiye'ye ait bir server varmı ?
    Şimdilik bu kadar"

bu sorduğun şaçmalıklara araştırma mı diyorsun?
    türkçe olsun veya olmasın, türkçe oynayacak kadar düşük seviyeye Allah kimseyi düşürmesin, Kudurdu şeklinde bir yazı görmek istemiyorum ekranımda.
    Farm veya kill olması lolden gelen birisi için önemli mi?Yüksek seviyede amele gibi lanede saatlerce farm yapmaya çalışıp, noob oyunlarda farm sayısı kadar kill sayısına sahip oyunlar dönen bir oyundan gelen birisinin sormasına gerek mi var?
    Steam'a tıkladığında boyutunu görüp tahmini olarak kaç saatte ineceğini akıl edemeyecek seviyede isen cevap verelim...
    Server lokasyonları birbirine çok yakın, hatta dotanın Eu east, LOLün TR serverinden daha yakın mesafede. Tabi Lolün TR serverinin Frankurtta olduğunu bilmeyecek kadar cahilsen kıyaslama istemen normal.
    Aynı şekilde lolden gelen birisinin soracağı soru değil, taşır veya taşıyamaz, feedlenmiş rivendan 2 yiyecek seviyedeki gibi bir fark pek olmaz.
    turnuva veya etkinlik olsa ne yapacaksın? loldeki çoluk çocuk eğlensin diye yapılan turnuvalara bile katılımın oldu mu? kafelerde 13-14 yaşında veletlerin charmieeeee diye ağladığı turnuvalara katıldın mı?

Küçükken abilerinden duyduklarını özetliyorsun herhalde ?

• yraca31 kullanıcısına yanıt
    garibim, cevap veremeyince klasik şaçmalamalara başlamış, yazık günah...
    defol git lole devam et, ne sen sıkıntı çek, ne de oyununa denk gelenlere eziyet et, hiç gerek yok böyle şeylere...
  • quote:

dota bok gibi sakın başlama heronun teki var ultisiyle tek atıyor saçma sapan bi oyun

Bu adamı dinlemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nu.D.38

quote:

Bu adamı dinlemelisin

Yoksa o hero avatarındaki kanser hero olmasın
  • quote:

DotA 2 ye başlamayı düşünüyorum. birkac sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.

Şimdilik bu kadar

Oyun gui Türkçe, ama spikerler ingilizce.Türkiye'ye ait bir server yok fakat ams anlaşmasına sahip sunucuları var 60-80 ms arası yanıt verebiliyor.Ortalama bir bilgisayara indirmek internet hızına göre değişebilir.Adil kotaya sahip bir internetin var ise 300kb olarak hesaplarsak 3-4 saat sürebilir veya daha fazla.Aşırı kasılan birisi evet oyunu tek başına çevirebilir eğer gerçekten güçlenmiş ise benim karşılaştığım phantom assassin, riki, faceless void gibi karakterler karşı tarafın durumuna göre oyunu götürebilmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustibh

quote:

DotA 2 ye başlamayı düşünüyorum. birkac sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.

Şimdilik bu kadar

Oyun gui Türkçe, ama spikerler ingilizce.Türkiye'ye ait bir server yok fakat ams anlaşmasına sahip sunucuları var 60-80 ms arası yanıt verebiliyor.Ortalama bir bilgisayara indirmek internet hızına göre değişebilir.Adil kotaya sahip bir internetin var ise 300kb olarak hesaplarsak 3-4 saat sürebilir veya daha fazla.Aşırı kasılan birisi evet oyunu tek başına çevirebilir eğer gerçekten güçlenmiş ise benim karşılaştığım phantom assassin, riki, faceless void gibi karakterler karşı tarafın durumuna göre oyunu götürebilmekte.

Teşekkürler yorumun için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.