Şimdi Ara

dota2-steam bağlantı , arkadaş ekleme ileti problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben warcraft dota ile beraber 5 senedir dota oynuyorum. dota 2 yide 2012den beri oynamaktayım. fakat son zamanlarda dota2-steam arasında bağlantı kopukluğu yaşıyorum. ama bu bağlantı düşmesi gibi bir olay değil. arkadaşlara tıklayıp ileti yaz dediğimde ileti yazma yeri açılmıyor onun yerine steame gidip oradan yazmam gerekiyor. Oyunda yeni tanıştığım insanları da ekleyemıyorum arkadaşa ekle butonuna bastığımda birşey değişmiyor. bir diğer şikayetim de oyun içi ararken çıkan günlük indirimlerden de eşya yada set de satın alamıyorum. Başka yaşayan yada kurtulan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?

NOT: Steamden dotayı silip kendı yedeğimden yükled
    im.

• VPN kullanmayı denedin mi? IP ve DNS bağlantılı bir problem olabilir, sadece denemek için herhangi bir VPN programı kurup IP çıkışını Avrupa ülkelerinden biri olarak seçip denemeni öneriyorum. Bu söylediğin herşeyi deneyip hangilerinde gelişme olduğunu yazarsan, steam'de yaşadığın problemleri screenshot ile anlatırsan insanların yardımcı olma olasılığı artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotakuTV -- 24 Ağustos 2014; 22:34:29 >
  • VPNleri denedım ama sonuc cıkmadı. sorun şöyle. mesela ana menüde bekliyorsun oyunda. sağ tıklayıp bir oyuncuya ileti yaz dediğin zaman steam açılmıyor. birini arkadaş listene eklemek istiyorsun sanki steamden bağımsız gibi iletişime geçmiyor. ekleyemiyorum birini dota'dan. ama CS:GO oynarken kesinlikle böyle bir sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam oyun oynama durumu gizleme?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.