Şimdi Ara

Dotanın yeni itemlerde yaptığı çalıntılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta görüldüğü gibi dotanın son Wax chestlerinden cıkan itemlerin grafiklerinin çalıntığı olduğunu düşünüyorum kendim farkettim.Eskiden silkroad oynayanlarda farketmiştir.

Kaç yıllık itemleri az oynayıp yeni item gibi çıkarmışlar ne diyeyim hayırlı olsun.( caps benim eğer sizde aynı düşüncedeyseniz yayalım biraz bunuda kaldırsınlar itemi yada voidin timebreaker topuzuna olduğu gibi onunda çalıntı olduğu ortaya çıktı ve grafiğini değiştirip immortal yaptılar itemi hayırlısı bakalım )

yalanına sokuyumcular için gelsin

• la koyduğun fotodaki silahların birbiriyle alakası yok sizde varya dotayı kötüliyimde nasıl kötülersem kötüliyim diyonuz.
  • Çalıntı olduğunu düşünmüyorum.
  • Bu itemlari yapanlar valve değil senin benim gibi insanlar dolayısı ile bir yerden etkilenmis olabilir. Sayet zamanında buna benzer bisiler olmuştu su void'in timebreaker itemi ile ilgili.Bana sorarsanız pek benzemiyor bu esyalar pek ilgisi yok.
    2. item buna daha çok benziyor ona bakarsan.
  • Dostum resimleri benzettiysen epey bi zorlamışsın demektir kendini. Ayrıca kılıç sonuçta bunlar. Var olan zibilyon tane oyunu tek tek araştırıp hiç birindeki silahlara benzemeyen bişi yapmalarını bekliyosan fazla hayalperestsin demektir. Bi oyundaki itemlere benzemezse diğerindeki bi taneye ister istemez benzeyecek
  • Adamların Silkroad'dan haberi bile yoktur ne diyosun
    Timebreaker ise Valve yapımı değildi. Workshop'tan eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 16 Haziran 2013; 18:24:40 >
  • olm bizi trollemiyon demi. yoksa ciddi olduğunu düşünemiyorum
  • şakaysa çok komik ciddiyse hiç komik değil
  • Nerden kötüleyeceklerini şaşırdılar valla. Acıyorum sizin gibilere.

edit: necronun yeni silahıda knight online'da Raptora benziyor beyler hep çalıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypnotiC. -- 16 Haziran 2013; 21:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

Nerden kötüleyeceklerini şaşırdılar valla. Acıyorum sizin gibilere.

edit: necronun yeni silahıda knight online'da Raptora benziyor beyler hep çalıntı

Hahaha valla açıkcası benim aklıma gelmişti raptor olduğu Benziyo baya
  • Konu gerçekten çok komik..
    Onlar kılıç zaten tabiki birbirlerine benzeyecekler bu karşılaştırma astrayla focusu karşılaştırmaya benziyor ikisindede direksiyon var 4 teker var oha çalıntı
  •  Dotanın yeni itemlerde yaptığı çalıntılık

Bu kadar saçmalık olmaz 2.kılıç da buna benziyor ona bakarsan
  • Kılıç kılıca benzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dotada bi nc kesince (galiba küçük geolar) ölürken bi ses çıkıyor acı çeken köpek gibi. Metin2 de yabani köpekti galiba onları kesıncede aynı ses çıkıyor çalıntı bu olur.
    Senin sölediğin kılıçlar benzemıyor. Birde bazen dota lolden özenmiş diyolar buna çok gıcık oluyorum arkadaş. lol bütün oyunu dotadan almış ne bişeyime diyorsunuz bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.