DTC mining işlemi başladı, tek yapmanız gereken günlük tıklama oyununu oynayıp daha sonra kazandığınız paralarla DTC mining kısmını upgrade etmek. Upgrade ettikçe günlük DTC kazım sayınız artıyor. Ondan sonrası zaten günlük pasif olarak kazım yapıyor çok birşey yapmanız gerekmiyor. Aşağıdaki linkten tıklayarak ulaşabilirsiniz: |
Dotcoin airdrop telegram uygulaması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne yapacağımızı detaylı yazdığınız için teşekkürler.
Bu şekilde bir kaç paylaşıma katıldım , şimdi o kişilerin konuları bile silinmiş nedense.
Banana, Hamster kombat, Chiliz Farm tap ve Monkey de bir şeyler yapıyorum ama doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam 50.000 coin olduğu zaman DTC Mining 1. seviyeyi açabilirsiniz.
Tıklama oyununda halkayı en büyük boyutta uzun süre tutup sonra iyice büyütüp enerjiyi harcamanız gerekiyor.
DTC Miningleri upgrade ettikten sonra geriye çok da birşey yapmak gerekmiyor açıkcası ana para birimi oradaki DTC.
Sonraki seviyeler için arkadaş ekleme istiyor bu oyunlardaki klasik yapı şeklinde.
-
Teşekkür ederim.
Peki ikinci görselde "speed up" mu yoksa "earn coins" mi seçmeliyim ?
-
Hocam speed up derseniz tıklama oyununda daha fazla tıklama imkanı sağlıyor da bence gerek yok gibi. Orada önemli olan DTC mining kısmını açmak ve ilerletmek.
Ana hedef onun seviyesini yükseltmek ama tabi arkadaş daveti istiyor sonrasında. Toplam coinlerin son airdropa etkisi olacak mı ben de bilmiyorum araştırmam lazım.
Ama DTC/day kısmında günlük ne kadar DTC token kazandığınızı gösteriyor airdrop olduğunda ana miktar olarak oradan cüzdana biriken miktarı vereceğini düşünüyorum.
-
Arkadaş daveti benim açımdan şu an için mümkün değil.
Peki "join clan" kısmında birinin clanına katılmak faydalı olur mu acaba ?
Şimdi onu denedim "speed up" veriyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 4 Eylül 2024; 11:31:42 >
Girmeniz faydalı olur clicker oyunu için +1 enerji kapasitesi veriyor, başka ekstrası yok diye biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X