Şimdi Ara

Dövüş oyunları için hangi arcade stick alınmalı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar bir arcade stick almayı düşünüyorum ama hangisini almalıyım karar veremedim.Aklımdaki stickler ve yorumlarım aşağıdadır.Eğer sizinde kullandığınız varsa iyi ve kötü yönlerini veya siz olsaydınız hangisini alırdınız söylerseniz bende sizin yorumlarınızla kararsızlığımdan kurtulup seçim yapabilirim.Şimdiden teşekkürler.

Hori Fighting arcade stick

Hori markasını daha öncedende duyduğum için kaliteli bir stick olduğunu düşünüyorum.Ama görünüş açısından hiç güzel görünmediğide kesin.
    Street fighter 4 arcade joystick

Tasarım açısından çok güzel görünüyor.Fakat türkiyede bu ürünü nerden bulucam hiçbir fikrim yok.Diğer bir endişem ise joystick kısmının çok yumuşak olup kontrollerde sorun yaşatabilecekmiş gibi durması.
    Arcade-x joystick

Yurtdışında bulunan x-arcade joystick Türk versiyonu.Görünüş olarak diğerleri kadar iddialı olmasada ateri salonu keyfini en iyi bu ürün yaşatabilirmiş gibi geliyor.Ama en ucuz seçenekte kullanılan tuş takımı ve joystick tutma yeri çok kalitesiz görünüyor.Türkiyede üretilen bir stick için biraz pahalı ve diğerlerinde bulunan turbo tuşu bunda bulunmuyor.Birde tekrardan satmak istediğinizde resmi bir ürün olmadığı için fazla alıcısı çıkmayabilir.(Herhangi bir markası olmadığı için)

Sizde düşünce ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 19 Nisan 2009; 0:59:37 >

• Sonuncusu iyidir dostum hem kolayca bulursun muhattabın belli olur uğraşmazsın çok iyi gider, dayanıklı odluğunu da duydum bence al
  • bende hori var gayet guzel memnunum mavi shoptan aldim garantisi var fiyati uygun daha ne olsun ayrica sf 4 resimli olani turkiyede bulacagini zannetmiyorum
  • ben de alacağım ama aynı şekilde kararsızım. 2. arcade kol playasia da var ama gümrüğe takılır mı acaba?
  • bende de birinci resimdeki horiden var çok güzel ve memnunum mavi shoptan aldım ben de garantili olarak tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

bende de birinci resimdeki horiden var çok güzel ve memnunum mavi shoptan aldım ben de garantili olarak tavsiye ederim

ama sorun şu ki mavishop uzun süredir bu aleti satmıyor mavishoptan olmasa da bir şekilde bulmaya çalışırım ama asıl sorum şu sf4te kombolar rahatça yapılabiliyor mu?
  • oyungezer dergisi nisan ayında kendi arcadenizi yapın die bi bölüm wardı onlardan yapıyorlardı .bir bak istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hori saydiklarin içinde en iyisi bence, GG de vardi bunlardan, 2 kisilik olan baska bir modelde vardi ama fiyati tuzlu. sonuç olarak arcade stick sart, gamepad le olmuyor. ben kombo yapayim derken R2 tusunu kirdim fazladan masraf çikti.
  • hori fighting stick 3 mavishopta tükenmiş. gg de ve sahibinden de ilanda yok. bu aleti nerden bulabilirim? satışının yapıldığı güvenilir bir internet sitesi bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 19 Nisan 2009; 14:48:58 >
  • Kesinlikle Arcade-X arkadaşlar. Diğerleri fazla serte gelemiyorlar. Ama arcade-x de yerde yere vursanız bile gık demiyor, alet çok sağlam.

Tuşları ve joystick bakımından da diğerlerinden daha sağlam. En sert kombolara bile dayanıklı. ( Lastik reklamı gibi oldu )

Benim gibi 24 saat dövüş oyunu oynayan biri iseniz kesinlikle arcade-x . 2 Tane Hori bozduk arkadaşlar ama arcade-x hala sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 19 Nisan 2009; 19:53:25 >
  • Arcade-x i satan kişiyle msnde görüştüm ilgili biri ama ne bileyim resimlere bakınca pek sıcak gelmedi bana.. eğer kararım değişmezse şimdilik hori almayı düşünüyorum. üzerinde x o kare üçgen L1 L2 r1 r2 yazması bu kararımda etkili oldu.. arcade - x te bunlar yazmadığı için karıştırılabilir. Hori'yi ve arcade-x i kullanan arkadaşlar olumlu ve olumsuz yanlarını söylerlerse karar vermemde yardımcı olurlar. Son kararım için yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  •  Dövüş oyunları için hangi arcade stick alınmalı???

Bu stick nasıl, bilgisi olan var mı?
  • Mesajı açalı çok olmasına rağmen daha yeni alabildim arcade stick :) Eğer merak ettiğiniz bir konu varsa kendi görüşlerimi paylaşabilirim.(BENDE OLAN ARCADE-X)
  • quote:

Orjinalden alıntı: streetsoul

Mesajı açalı çok olmasına rağmen daha yeni alabildim arcade stick :) Eğer merak ettiğiniz bir konu varsa kendi görüşlerimi paylaşabilirim.(BENDE OLAN ARCADE-X)

sen görüşlerini paylaş dostum.. mutlaka almak isteyenler vardır faydası olur. ben hala hangisini alacağına karar veremeyenlerdenim
  • Fazla inceleyemedim ama oynadığım kadarıyla anlatabilirim.Öncelikle sf 4 oynamak istediğimden kolların atari salonlarındaki kollara benzemesini istediğimden arcade-x tercih ettim.Sitede kendinize göre nasıl rahat ediyorsanız öyle stick yaratabiliyorsunuz.Ürünü 8 tuşlu almama rağmen tuş ve joystick arası 4 parmak uzaklığında ve çok rahat oynanıyor.Standart olarak genel tuşlara basması gayet kolay.Siyah kırmızı extra fark verilen tuş ise daha sert herkese hitap etmeyebilir.Standart ve sert joystick diye iki tane seçenek var.Standartta bulunan kol çift kademeli gibi daha fazla dönüş çapı var.Sert kola göre biraz daha kafası büyük bu yüzden sert kadar iyi ele oturuyor.Benim tercihim sert kol ama hori gibi kafası top şeklinde olanlara alışanlar standart kolu tercih etmeli.Genel olarak elinize geçen ürün biraz büyük ama oynaması gamepade göre çok daha zevkli oluyor.Detaylı yazamadım acelem olduğu için daha sonra ekleme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 18 Haziran 2009; 20:33:54 >

• Arcade-X 'in 2 kişili olanı arkadaşta var ve gayet muhteşem SF4 oynayablyrz. Öneririm..
  • arkadaşlar hangi oyun ile kullanacağınıza bağlı ,mesela tekken oynayacaksanız ön sırada üstteki tuşlar olmalı arka sırada da kolun arkasındaki tuşlar olmalı,yani önde küçük yumruk büyük yumruk küçük tekme büyük tekme sıralı olmalı neden derseni seri kolay olur ve her yerde tekken hareketleri bu sıra ile verilir tuş kombinasyonları bu soul calibur içinde geçerli,ben1998 te kendi yeptığım arkade kol ile oynuyorum hala tıkır tıkır çalıoşıyor,tekken 2 için yapmıştım,resim koyacam bi ara yükleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 19 Haziran 2009; 13:53:27 >
  • hoortatiim baari
    tamda arcade arıyordum baktım sitelere felan ama en sonki resim elle yapılan çok iç açıcı geldi.tek eksiği ise tuşların dandikleiği.. tuşların dizilişi ise çok harika. joystick ise kaliteli ve hem yuvarlak hemde sert arası..
    bende x360 için arıyorum. tr fighterın tekli koluda fena gibi durmuyor... x arcadeler ise göz boyayıcı geldi gerçi saglam deniyor yorumlarda ama sonucta bulunmasıda zor ve fiyatıda biraz tuzlu..
    x 360 için neyi önerirsiniz beyler?
    sf4 tekken kof oynamayı düşünüyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.