Şimdi Ara

Dövüş Sporları [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.368
Cevap
9
Favori
40.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam o boğma hareketinden kurtulamasın diye teknik var :D 1:01

• Muşta gibi eline alabilirsin. Ama rakibin elinde kılıç yokken anahtarı kullanırsan kasti adam yaralamaya girer.

https://www.youtube.com/user/FightTipsVideos/videos

Bu sayfada tüm bilgiler var. Wing chun vs karete gibi videolar, senin tüm sorularının cevabı var izle bence. Sokak dövüşünde ne yapmalısın vs gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Muşta gibi eline alabilirsin. Ama rakibin elinde kılıç yokken anahtarı kullanırsan kasti adam yaralamaya girer.

https://www.youtube.com/user/FightTipsVideos/videos

Bu sayfada tüm bilgiler var. Wing chun vs karete gibi videolar, senin tüm sorularının cevabı var izle bence. Sokak dövüşünde ne yapmalısın vs gibi.

Ooo fightips iyidir :D Sen dövüş sporlarıyla uğraşıyor musun dostum?
  • güç farkı varsa ondanda kurtulurlar. anca yerde olcaksın falan oyle kurtulamaz da yine güç farkı devreye girer. araştır kurtulma tekniklerini anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

Alıntıları Göster
  • mantıken guard almış adama parmak sokamazsın yani guardını indirmesi lazım. yani bi boksöre kolay kolay yapamazsın onu. boş bulunduğunda yaparsın tabi

edit: tabi senin wing chun bilmediğini varsayıyorum biliyosan zaten direk yapısırsın adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 15 Ağustos 2015; 3:30:21 >
  • Profesyonel olarak uğraşmıyorum. Ama hergün düzenli şınav mekik barfiks ve koşu yapıyorum. Dışarda zor durumda kalınca kendimi savunabilsem yeter. Vücut sağlam olmalı bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

güç farkı varsa ondanda kurtulurlar. anca yerde olcaksın falan oyle kurtulamaz da yine güç farkı devreye girer. araştır kurtulma tekniklerini anlarsın

Ben ufak tefek biri değilim kalıplıyım.Benden kolay kolay kurtulamazlar mı?Mesela MMA'de yerde hem ayaklarıyla belinden kavrıyor hem boğuyor, adam kurtulamıyor.
  • quote:

mantıken guard almış adama parmak sokamazsın yani guardını indirmesi lazım. yani bi boksöre kolay kolay yapamazsın onu. boş bulunduğunda yaparsın tabi

edit: tabi senin wing chun bilmediğini varsayıyorum biliyosan zaten direk yapısırsın adama

Yumruk atarken savunması açılıyor :D Ayrıca wing chun kursuna da gideceğim, iyice öğreneyim o zaman yapma ihtimalim çok yüksek olur mu boksöre :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Profesyonel olarak uğraşmıyorum. Ama hergün düzenli şınav mekik barfiks ve koşu yapıyorum. Dışarda zor durumda kalınca kendimi savunabilsem yeter. Vücut sağlam olmalı bu yüzden.

Peki dövüş sporuna falan gittin mi hiç
  • belinden kavrayıp kendini yere atarlar genelde ama siklet farkı varsa düşerken ezilirsin yine güç farkı devreye girmiş olur. :D

rnc yi iyi öğrenmeye bak sen iyi sıkarsan kurtulamaz çoğu kişi anca tekniği bilen birilieri sakin kalır, boru değil sonuçta kan gitmiyo beyne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

Alıntıları Göster
  • yumruk atarken savunması acılmıyo genelde vücutları küçültürler bi yumruk çıkarken diğeri çeneyi korur falan da dediğim gibi biri gelse guard varken gözüme parmak soksa utanırım :D
  • quote:

belinden kavrayıp kendini yere atarlar genelde ama siklet farkı varsa düşerken ezilirsin yine güç farkı devreye girmiş olur. :D

rnc yi iyi öğrenmeye bak sen iyi sıkarsan kurtulamaz çoğu kişi anca tekniği bilen birilieri sakin kalır, boru değil sonuçta kan gitmiyo beyne

Kendi belinden mi yoksa benim belimden mi tutar?Geriye doğru mu ileri doğru mu atar kendini?Kendini geri atsa baya iyi bir pozisyon olur benim için.Yerde kurtulması çok daha zor :D
  • Hayır gitmedim. Ama o tür yerlerde disiplinli olmayı kendine hakim olmayı öğretirler. Dövüş ile ilgili bütün ayrıntıları internette bulabilirsin.
  • Daniel Bryan kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. parmak sokana kadar çakı muşta falan taşı daha insancıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Bryan

Alıntıları Göster
  • bak ben arkadayım adam önde. rnc yaptım. sonrabacaklarımı öndeki adamın beline doladım. ve ağırlığımı geriye verip beraberce düşmeyi sağladım. yerde kaçması daha zor olur. ha yok sen kendini yere atmadan beline dolanırsan adamın seni duvardan duvara çarpar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.