Şimdi Ara

Dövüş sporu önerisi ( en azından birkere oku ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vücud geliştirmek kalp kaslarına yüklenir ve kolay yorulmanı sağlar ayrıca seni hantallaştırır.spor olarak ise wing tsun stilinde kung fu öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kung fu fighter

vücud geliştirmek kalp kaslarına yüklenir ve kolay yorulmanı sağlar ayrıca seni hantallaştırır.spor olarak ise wing tsun stilinde kung fu öneririm

zaten aşırısı kalp krizine neden oluyor. benim önerim kas hacminden ziyade öncelikle kasları sıkılaştırıp güçlendirmesi.
  • Kardeşim eğer gerçekten kötü ise bir de gerçekten hevesin var ise (hevesin sonradan kırılmaması şartıyla) bırak derim okulu.Düşünsene belki de Bir muhammet ali clay yada mike tyson daha çıkacak.Belkide sen o okulu bıraktığına pişman olacaksın ama belkide bıraktığına şükür edeceksin.ama spor işleri öyle kolay değil.Çok çalışman lazım.Bana Sorarsan bırak derim ama şunuda yapabilirsin okula biraz dayanıp spor akademisine gitmek gibi
  • quote:

vücud geliştirmek kalp kaslarına yüklenir ve kolay yorulmanı sağlar ayrıca seni hantallaştırır.spor olarak ise wing tsun stilinde kung fu öneririm

Zaten anlatmak istediğimde oydu ama konu baya eski . Fitness sıkı vücut
  • Boksa git bence ama ağır siklet olma hafif siklet ol çünkü profelyonelde para en iyi hafif sikletlerde var 7 rakamlı paralar kazanabilirsin.

örnek : floyd mayweather
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

16 yaşındayım, okulla aram hiç iyi değil lise 1 de tekrar yapıyorum, 2. dönem başladı ve derslerle aram daha da kötüye gidiyo daha sınavlar bile başlamadı. ( Bu arada 1. dönem 5 zayıf ) 8 - 9 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Artık kararımı verdim sayılır, işi yanlızca okula bırakmak istemiyorum ve bu benim son şansım, kalırsam okuldan atılıcam. Geleceği olan bi spor yapmak istiyorum Muay Thai , Boks , Kick Boks gibi... Yaşım daha fazla ilerlemeden bişeyler yapmam şart, sizin öneriniz nedir. Gerçekten çok hevesliyim bu gibi sporlara. Kesin geleceği olan bi dövüş sporu öneriniz varmıdır bu arada aylık nekadar filan bilgi verirseniz çok iyi olur. Gerekirse vücut geliştirme işine ara verir yada evde filan çalışırım yeterki geleceği olan bi spor.

Boksa git bence ama ağır siklet olma hafif siklet ol çünkü profelyonelde para en iyi hafif sikletlerde var 7 rakamlı paralar kazanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanrengi98

Boksa git bence ama ağır siklet olma hafif siklet ol çünkü profelyonelde para en iyi hafif sikletlerde var 7 rakamlı paralar kazanabilirsin.

Gittiğim muaythai kapandı , bugün inşallah kick boksa gidicem. Boks için çok geç kaldımı söylediler. 8- 10 yaşlarında falan başlıyorlar boksa. O yüzden kickboks falan yapıcam. Önerin için sağol

• quote:

Fitnes kardeşim o dediğin Body Bulding... mesela bu bir kafes dövüşçüsü çok iyi bir vücut kondisyonu var . Videosunu izlemelisiniz

http://www.youtube.com/watch?v=wcmizNnM1n8
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanrengi98

Gittiğim muaythai kapandı , bugün inşallah kick boksa gidicem. Boks için çok geç kaldımı söylediler. 8- 10 yaşlarında falan başlıyorlar boksa. O yüzden kickboks falan yapıcam. Önerin için sağol

Bende boksa gidicem yaş 15 liseyi 2 dönem bıraktım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanrengi98 -- 4 Temmuz 2013; 17:00:06 >

• zaten bir çok boksör var kulüplerde salonlarda ama diyorsan ki ben gerçekten dövüşte bir yerlere gelirim o zaman boks diğerlerinden para kazanman zor kendine kulüp açar ders verirsin ama onun için paran olacak bir kum torbası 300-400 lira adam gibileri bir sürü masrafın olur sen okulunla aranı iyi tut.İlla dövüşmek istersen boks
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

zaten bir çok boksör var kulüplerde salonlarda ama diyorsan ki ben gerçekten dövüşte bir yerlere gelirim o zaman boks diğerlerinden para kazanman zor kendine kulüp açar ders verirsin ama onun için paran olacak bir kum torbası 300-400 lira adam gibileri bir sürü masrafın olur sen okulunla aranı iyi tut.İlla dövüşmek istersen boks

bencede Olimpiyat spor dalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanrengi98 -- 6 Temmuz 2013; 2:34:47 >
  • boksdan çok yüksek meblalarda aylık beklemek yanlış.ancak bi memurun yılda kazandığı parayı 45dk'lık bi dövüşle alabilirsin(500.000 dolar-euro ile 2-33 milyon euro-dolar)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

vücüt geliştirme yapmışşın en büyük hata body building dövüş sporunun düşmanı tam tersidir hantal olacaksın bunu bil :) ben dövüş sporlarına 12 yaşında falan başladım 6 ay bırakıp body yaptım sonra boksa başladığımda burhanfelekte 10 tur koşamıyordum ve boks derim sanada nerede toturdugunu syölersen iyi hocaları ve klüpleri tavsiye ederim .

Ben hantal değilim , ayrıca body building hacime yönelik çalışma hantallık olur tabi . Benimki fitness kasları sıkılaştırma ve parçalamaya yönelik. Yani Hakan Demiray gibi oda fitness ve dvüş sporu eğitimi veriyor. Bu arada Kocaeli / derincede oturuyorum.

Hacimden ziyade kas yapın arttıkça kaslar daha fazla oksijene ve besine ihtiyaç duyar buda daha erken yorulmana sebep olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang'57-23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

vücüt geliştirme yapmışşın en büyük hata body building dövüş sporunun düşmanı tam tersidir hantal olacaksın bunu bil :) ben dövüş sporlarına 12 yaşında falan başladım 6 ay bırakıp body yaptım sonra boksa başladığımda burhanfelekte 10 tur koşamıyordum ve boks derim sanada nerede toturdugunu syölersen iyi hocaları ve klüpleri tavsiye ederim .

Ben hantal değilim , ayrıca body building hacime yönelik çalışma hantallık olur tabi . Benimki fitness kasları sıkılaştırma ve parçalamaya yönelik. Yani Hakan Demiray gibi oda fitness ve dvüş sporu eğitimi veriyor. Bu arada Kocaeli / derincede oturuyorum.

Hacimden ziyade kas yapın arttıkça kaslar daha fazla oksijene ve besine ihtiyaç duyar buda daha erken yorulmana sebep olur

Suan 16 yaşındayım asırlık konuyu hortlatmissin hocam. Sonuç olarak okuldan atıldım nuay thai başladım bi kaç maça çıktım ardından onuda bırakmak zorunda kaldım, liseyi açıktan bitirdim şuan uniye hazirlaniyorum, bu arada tekrar fitness devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.