izlemek için arıyorsan forbidden kingdom var onu izle.:d
quote:
Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe
Baslık ilginc ..izlemek icin arıyorsun demek
indirmede varya o yüzden ben sadece izlemek için
quote:
Orijinalden alıntı: Dönüşüm
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeFragz
kardeşim "ipman" serisini izle filmin ve dövüşün ne demek olduğunu anlarsın insanı kendine bağlıyor.
kardeşim sende adamın yazdığı ilk yorumu oku
gözümde sorunmu var nedir bu aralar heatshotta atamıyom zaten neyse pardon
quote:
Orijinalden alıntı: Çin Malı Üye
quote:
Orijinalden alıntı: 7-24 Jojuk
yaş 20 altıysa never back down izle bu filmi izledikten sonra fena gaza gelirsin benden söylemesi
+20 gibi mesaj yazan arkadaşımızı imzasından dolayı kutluyoruz.
Kardeş senin ilacın bu
Fighter In The Wind
quote:
Orijinalden alıntı: D.A.B.9
quote:
Orijinalden alıntı: Dönüşüm
quote:
Orijinalden alıntı: Calm Down
Fight club
ibretlik yorum kardeş
Undisputed 2-3 Never Back Down Fighting Blood and Bone
dostum sen filmlerden anlıyorsun bende hapishane temalı film arıyorum yeşil yol kelebek ve esaretin bedelini izledim başka bunlar kadar iyi dediğin film var mı
oz. hayatında hapishaneyle ilgili izleyebileceğin en iyi şey. mükemmel ötesi bir dizi
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Kardeş senin ilacın bu
Fighter In The Wind
çok güzel la bi arkadaş lise de geçen filim önermişti onu izledim gerçekten güzelde dövüş sanatı yok bide bunu izleyeyim önerilenlerin hepsini sırayla izleyeceğim.
Blood and Bone Never Back Down
quote:
Orijinalden alıntı: uçurumunkenarında
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Kardeş senin ilacın bu
Fighter In The Wind
çok güzel la bi arkadaş lise de geçen filim önermişti onu izledim gerçekten güzelde dövüş sanatı yok bide bunu izleyeyim önerilenlerin hepsini sırayla izleyeceğim.
Kardeş filmin altyazısında yanlış çeviri var o yüzden ing. iyiyse en azından alt azıyı ing seç bu arada filmi indirirsen fps sini söyle sana düzgün altyazıyı ben bulurum bu arada pm atarsan daha iyi olur
Son not filmin ilk 30dksı sıkıcı ama aksiyon sonlarda süper izlerken yiğenim yanlışlıkla kardeşine yumruk atmıştı
Hayrola sağlam kavga eden bi çocuk sana mı bulaştı
çeki çen
quote:
Orijinalden alıntı: ücnoktabir
Hayrola sağlam kavga eden bi çocuk sana mı bulaştı
yok okullar tatil ya @ adidas_85 hocam ingilizcem hiç yok desem zar zor 2 ile geçiyorum ingilizceyi ben türkçesini izlesem olmazmı alt yazılı olsaydı iyi olurdu ama
quote:
Orijinalden alıntı: Speed Style
çeki çen
bruce lee demedin hayret
burus li
tony jaa filmlerini öneririm dövüş filmi olarak güzeldirler
koruyucu ong bak ong bak 2
tony jaa
yenilmez serisi Kick ass ( komedi ama aksiyonlu 1-2 ufak sahne var) V for Vendetta ****
peki nerelerde izleyebiliriz ? bazı yerlerde part veriyorlar bozuk çıkıyo ??
ölüm savaşçısı
quote:
Orijinalden alıntı: berkayboys
yenilmez serisi Kick ass ( komedi ama aksiyonlu 1-2 ufak sahne var) V for Vendetta ****
Fight Club neyse isimden bari kazanıyor ama senin yaptığın ayrı bir bomba olmuş.V for Vendetta gibi bir başyapıta kalkıp dövüş filmi demek üzücü.Neyse bu vesileyle arkadaş izlemiş olur.
arkadaşlar teşekkürler izleyeceğim hepsini teker teker başka önerisi olan varmı ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme