Bildirim
download.knightonlineworld.com???
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O sorun herkezde war kardeş -
bence gm oyunu turklere kapatı -
quote:
Orijinalden alıntı: nervouswarrior
bence gm oyunu turklere kapatıquote:
Orjinalden alıntı: nervouswarrior
bence gm oyunu turklere kapatı
her sorunda şu saçma konuyu meydana atmayın ya
oyunun %90ı türk oyun türklere nasıl kapanabilir
-
agalar resim nerden koyuluor profilimdende ama ben koyamadım :( yardım edin oyuna girmenize yardım edem bende girdiquote:
bence gm oyunu turklere kapatı -
oyunun turklere kapatılmasımı sakamı yapıonquote:
agalar resim nerden koyuluor profilimdende ama ben koyamadım :( yardım edin oyuna girmenize yardım edem bende girdi
Alıntıları Göster
-
bı yapamadık boyle oyun aklımda halalımde oyle fıkırler oyle charc lar varkı nasıl hayata gecırcem bılmıyorum bu arada mılg muhendıslıgı okuyorum bu oyundan 100 kat daha ıyı yapılabılır hemde turk oyunuquote:
Orijinalden alıntı: messi19
oyunun turklere kapatılmasımı sakamı yapıon
Alıntıları Göster -
bence kapaddı girebilen girioz a.qquote:
Orijinalden alıntı: messi19
oyunun turklere kapatılmasımı sakamı yapıon
Alıntıları Göster
-
a.q bu oyun yuzunden adamınemegi giddi +7 sehell sedi gimiş +7 rapdoru 2 dane md si+7 kekurisi warrior adam ıron neckıl lv i 69 20 gb si gimiş gol bar almış 20gb yapmışdı soymuşlar vidioda izledima.q soyuyolarquote:
bence kapaddı girebilen girioz a.q
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar KO'nun Özelliklerine Girin Optionsu Acın Karşınıza Cıkan Sayfanın Sag Üst Tarafında Version Yazıor Onu 1477 Yapın Daha Sonra Contents of the update yapıp Save Changes and Start Tıklayın Ve Mutlu Son Oyundasınız İyi Oyunlar Arkadaşlar Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Banaquote:
bence kapaddı girebilen girioz a.q
Alıntıları Göster
-
arklar girdimi 1477 yapıncaquote:
Orijinalden alıntı: thenow
Arkadaşlar KO'nun Özelliklerine Girin Optionsu Acın Karşınıza Cıkan Sayfanın Sag Üst Tarafında Version Yazıor Onu 1477 Yapın Daha Sonra Contents of the update yapıp Save Changes and Start Tıklayın Ve Mutlu Son Oyundasınız İyi Oyunlar Arkadaşlar Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana
Alıntıları Göster
-
yok be turklere acıık oyun cafeden oynadım girdi eve geldim otomatik yuklemiorquote:
Arkadaşlar KO'nun Özelliklerine Girin Optionsu Acın Karşınıza Cıkan Sayfanın Sag Üst Tarafında Version Yazıor Onu 1477 Yapın Daha Sonra Contents of the update yapıp Save Changes and Start Tıklayın Ve Mutlu Son Oyundasınız İyi Oyunlar Arkadaşlar Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana
Alıntıları Göster
-
bende girdim ama connet tion please diyo sürekliquote:
Orijinalden alıntı: SSCCB
yok be turklere acıık oyun cafeden oynadım girdi eve geldim otomatik yuklemior
Alıntıları Göster
-
1477 bende yaptım ama bişeyler eksik gibi ??quote:
Orijinalden alıntı: bogaxjnr
bende girdim ama connet tion please diyo sürekli
Alıntıları Göster
-
Açmış olduğunuz konu yanlış başlık altındadır...quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
1477 bende yaptım ama bişeyler eksik gibi ??
Alıntıları Göster
Lütfen konunuzu Disconnection ve K.O bağlantı sorunları adlı bölüme açınız. -
Arkadaşlar KO'nun Özelliklerine Girin Optionsu Acın Karşınıza Cıkan Sayfanın Sag Üst Tarafında Version Yazıor Onu 1477 Yapın Daha Sonra Contents of the update yapıp Save Changes and Start Tıklayın Ve Mutlu Son Oyundasınız İyi Oyunlar Arkadaşlar Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Banaquote:
Orijinalden alıntı: Serious_Killer
Açmış olduğunuz konu yanlış başlık altındadır...
Lütfen konunuzu Disconnection ve K.O bağlantı sorunları adlı bölüme açınız.
Alıntıları Göster
kardes çok sagol walla senin sayende girdim..emege saygı
-
bende girdim ama connet tion please diyo sürekliquote:
Orijinalden alıntı: elweda
kardes çok sagol walla senin sayende girdim..emege saygı
Alıntıları Göster
bi süre beklersen girio
-
evet bende luncherı açtığım zaman bu hayatı veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: elweda
bende girdim ama connet tion please diyo sürekli
bi süre beklersen girio
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: thenow
serveri tıkladığın anda hata
-
quote:
Orijinalden alıntı: Serious_Killer
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Serious_Killer
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X