Şimdi Ara

download sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam mesela ben xxx.com adresınden kaspersky yada herhangı bır program ındırırken eger xxx.com u kapatırsam download penceresıde kendılıgınden yokoluyor sorun nedır eskıden boyle degıldı

• bende de bi sorun var kardeşler

power dvd yi yüklerken bu sorunla karşılaştım
    yardımınız için teşekkürler

download sorunu
  • Kavga etmeyin, paylaşımcı olalım lütfen

Preludea, internet explorer ını sıfırlamayı dene.Fabrika çıkış ayarlarına geri döndür yani.
    olmazsa program ekle kaldırda windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldır ie yi tekrar kur
    düzelmezse seslenirsin.
  • mesut kardes 2sınıde denedım olmadı
  • Tarayıcı kapatıldığında Temporary İnternet Files klasörünü boşalt seçeneği war
    araçlar-internet seçenekleri-gelişmiş sekmesine bastığında açılan listede ortalara doğru
    o yazının başında tick war mı?warsa kaldır dene
  • hayır kardes tıck yok
  • peki bu sorunu ne zamandır yapıyor?yeni ise sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
    bir dene,5 dknı alır en fazla
    çok enteresan, ilk defa duyuyorum çünkü bu olayı
  • kardes ınanırmısın 2 bılgısayar war ewde 2sıde agla baglı 2 sındede var bu sorun vırusten oldugunu dusunuyorum ama kaspersky antıvır spybot falan fılan arattım herseyle yok bısey

bu sorunu uzun zamandır verıyor gerı yukleme dısındada bır cozum yok galıba
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbulali

bende de bi sorun var kardeşler

power dvd yi yüklerken bu sorunla karşılaştım
    yardımınız için teşekkürler

download sorunu

Hocam öncelikle bu altta yazdığımı yapın,
    başlat/çalıştır a gir : services.msc komutunu yaz ve çalıştır karşına çıkan pencereden
    "Uzantan Yordam Cagrısı (RPC)" ve (RPC) konumlandırıcısı" yazan ları sag tıklayıp özelliklere gir. Başlangıç Türü yazan yeri otomatik yazan yeri seç. bilgisayarı yeniden başlat. düzelmesi lazım

EĞER DÜZELMEDİ İSE

http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=46&p=3&SrcDisplayLang=tr&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138c&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2f1%2f4%2f7%2f147ded26-931c-4daf-9095-ec7baf996f46%2fWindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe

bu dosyayı indirin ve kurun, hata veren kurulumu tekrar yapın.eğer yine düzelmez ise seslenin,başka yollar var anlatacağım

• quote:

Orjinalden alıntı: preludea

kardes ınanırmısın 2 bılgısayar war ewde 2sıde agla baglı 2 sındede var bu sorun vırusten oldugunu dusunuyorum ama kaspersky antıvır spybot falan fılan arattım herseyle yok bısey

bu sorunu uzun zamandır verıyor gerı yukleme dısındada bır cozum yok galıba

Evet benim de aklıma virüs geldi ilk baş ama hepsiyle tarattım diyorsun.Hmmm sistem geri yükleme yapsan bi.Ama çok uzun zamandır var ise birsürü şey kurmuş, kaldırmışsındır sen.Biraz neti araştırayım walla, şu an net birşey diyemiyorum :(
    ama şimdilik şunları deneyebilirsin.
    dosyaları flashget ile indirmeye çalış, sayfayı kapatınca birşey olacak mı bunu kontrol et.
    bir de mozilla kur ve oradan indir dosyayı, sayfayı kapatınca o da iptal olacak mı diye ok?
  • evet dostum mozilla firefox la denedım kapanmadı ama aslında bu onemlı bır sorun degıl ne kadar gıcık etsede ancak ben buna ne neden oluyor onu merak edıyorum vırus falansa format falan atıyım yanı bu sorun onemlı degıl ancak baska sorunlarında baslangıcı olabılır

yardımın ıcın tesekkurler
  • ie6 mı 7 mi kullanıyorsun eger 7 kullanıyorsan ie7 pro programını kullan kendi download manager i var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.