ya arkadaşım sanırım 29 milyonun %25 inden fazla gelemiyormuş. Böyle birşey okumuştum ama yine açılsın bu konu burda. fazla korkma. adsl monitor kullan ve telekomun sitesinden kotanın ne kadarını doldurduuna bak .
Bu kesin mi yaw?Resmi bişeyler açıklanmış mı.Böyle olsa ne güzel olur benim ammada işime yarayacak...
Ya arkadaşlar norton deyip duruyorsunuz norton lisanslı değilse kesinlikle tavsiye etmiyorum Benim burdaki makinalarımda Pc ciillinn 2004 var çok kalite valla... (ana makina hariç ) Ya bu arada 2000 server a kurabileceğim notron dışında bildiğiniz antivirüs varmı...
KASPERSKY KASPERSKY KASPERSKY BENCE NORTONA ON BASAR YÜKLE 5.0 HEM İÇİN RAHAT ETSİN HEMDE MAKİNAN AMA BİRAZ YAVAŞ EEEE HEM HIZLI HEM İYİSİ OLMUYO
kaldırın nortonu sisteminizden bilgisayar nefes alsın 512 mb ram olmasına rağmen siler silmez bilgisayar havalandı ayrıca lisanslı kullanıyordum ( 2005) virüsde yoldaştan şaşmayın ( kaspersky )
kaypersky hiç kullanmadım ama siz öyle diyorsanız öyle olsun ama server lara her virüs programı yüklenemiyor onu dikkate alarak söylüyorsunuzdur inşallah neyse şimdilik kaypersky buldum indirsin bakcaz.. bu emulede olmasa zaten bitmişiz
quote:
Orjinalden alıntı: emotutto
quote:
Orjinalden alıntı: emotutto
KASPERSKY BUNU TEMİZLİYOR BENDEDE ÇIKTI BU TROJAN AMA KASPERSKY TEMİZLEDİ
bu arada güvenli kipte taratıp silmiştim ben haberin olsun
+1 ben de aynı şeyle karşılaştım ve güvenli kipte sildim
Gecen gün benim bilgisayarda AVP donloader.trojan.h buldu disinfect yap dedim disinfect yapamadı sonra disinfect'den vaz gectim sil dememe ragmen silemedi sonun da AVP raporlar icerisinde trojanın bulundugu adresten manuel olarak sildim sorun kalmadı.
yeni bir trojan ise programlar bulamaz tüm programları dene olmuyorsa formatlaman gerekecek makineyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme