Şimdi Ara

DP-OHM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NOX97

quote:

Orijinalden alıntı: Emrehan141:

quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BONZAI OR FEED

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sovrun

dalga geçilecek birşey yok bazı şeyler yolunda gitmedi reksai top gayette oynanabilir durumda

Reksai'yi ormana oyunun başında gangler güçlü olsun sonrada tank olsun görevlere yetişebilsin diye almıyorlar mı?

Soloya oynadığında ne yapabiliyorsun? Gang yok görevle takımın olmadan yetişsen ne işe yarayacak? Bi turnuva maçında alınması saçma.

Gang gang gang

Reksai'nin alınma amacı bu ölmeyen tank olsun hard cc'si olsun diye alınmıyor.

Adam "gang" degil "gank" olcak demek istemis.

Ben gonyalıyım gardaş benim için k'de g'de aynı şey. Galifornya kürtlüğü yapmanın lüzumu yok.

Git otede agla cahilsin diye.

Oww adamim cok bilgilisin be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sovrun

sustain lanede ezici üstünlük ve gank yememesi kolay kolay ayrıca yerdeyken q ile uzaktan minyon alabiliyorsun buda lane swapta avantaj. ultinle tp harici fightlara katılabiliyorsun

Dediğin şey soloq için geçerli ben raksai güçsüz demiyorum. Turnuvalarda solo alınması saçma. Daha iyi bir sürü alternatif var. Reksai oyun başında güçlü ama oyun sonunda ne hasarı kalıyor ne tanklığı.
  • Abi hani demiyim diyorum da dicem ya. Abi bu kadar mi oyun gorusunuz yok. Reksai nin pasifiyle durtme compu kuracaklardi. Amaclari earlyi kazanip dragon fightlardinda dragon ward clear yapip rakiplerini reksainin pasifiyle mid kongmaw in ultileriyle durtmekti. Ohm nin swap yapabileceklerini dusunmediler. Reksai tanklasamadan oyun fighta dokulunce asil alinma amaci cc tanklik gorevini goremedi. Neden top gragas degildi diye soracak olursaniz ccric. Meth gragasin earlysine cok guveniyor. Elwindde reksai cok istiyordu

• pasifi kırmızı barın boşalıp can yenilemesi değil mi yav ne dürtmesi?
  • Tr gümüşlerinin altınlarının ve bronzlarının yaptığı yorumları ciddiye almışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

pasifi kırmızı barın boşalıp can yenilemesi değil mi yav ne dürtmesi?

Gorunmeyen yerlerdeki hareketleri gosteren.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.