Gitmeyi düşünüyorum da ATM uzak yazayım dedim bakan var mı bugün
bugün yatmadı.Çünkü bizim daha hesap numaralarını bugün işleme koydular
quote:
Orjinalden alıntı: asdfg_1453
quote:
Orjinalden alıntı: smd
O zaman yarına yatması lazım
lise 1 değil mi ?
konuda benimde mesajım varmış xD bende liseye geçmiş bulunuyorum hala dpyyi bekliyorum yakında gelir bu hafta olmadı haftaya
quote:
Orjinalden alıntı: burnaldinho
konuda benimde mesajım varmış xD bende liseye geçmiş bulunuyorum hala dpyyi bekliyorum yakında gelir bu hafta olmadı haftaya
Hemen yarın istiyorum hem de zamlı versiyonunu
dün gece baktım tam tamına 85 kuruş vardı
herkes okuldadır ama yazayım dedim gene
quote:
quote:
quote:
lise 1 değil mi ?
hayır lise 2
quote:
quote:
quote:
quote:
lise 1 değil mi ?
hayır lise 2
farketmez önemli olan yatıp yatmaması
YAhu arkadaşlar ben bizim müdür yardımcısına sordum hesap numarası vs gibi birşey yok dedi biz okuldan alıyoruz normalde.Hesap numarasıyla alanlar aynı şehirdemi?Hani pilot bölge filan seçiyorlar ya.
quote:
Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii
YAhu arkadaşlar ben bizim müdür yardımcısına sordum hesap numarası vs gibi birşey yok dedi biz okuldan alıyoruz normalde.Hesap numarasıyla alanlar aynı şehirdemi?Hani pilot bölge filan seçiyorlar ya.
Nasıl yani?
okuldan söylüyorlar şu işbankası şubesine gidin banka kartı alın diye velinle gidiyorsun alıyorsun kartı direk karta yatırıyorlar. Sizin okul sizin adınıza kartları alıp 10ar 20şer yürütüyordur belki
Ben lise 4 öğrencisiyim . İlk yıl(L1) bursumu verdiler ondan sonra ki yıllar burs murs alamadım . Doğru düzgün bir açıklamada alamadık . Yalan oldu bizim burs .
quote:
Orjinalden alıntı: 1923gT
Ben lise 4 öğrencisiyim . İlk yıl(L1) bursumu verdiler ondan sonra ki yıllar burs murs alamadım . Doğru düzgün bir açıklamada alamadık . Yalan oldu bizim burs .
Valla asılan panoda burs alacak öğrenciler listesinde varım ki bu da devletin sitesinden çıkarılmış bi yazı alamamam imkansız gibi bişi
gelen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Eka01
gelen var mı?
Bugün dışarı çıkıp bakamadım o yüzden bir daha up
ya bende lise 1 oks de kazandım.bana ne zaman gelir?
iki gün once baktım arkadaşlar hala yok ekimin son haftası heralde
bi ayakkabı alamadık haa
bana okul müdürlüğü hala banka numarası istemedi (ilk defa alacağım) ilk defa alanlardan isteyen oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Eka01
bana okul müdürlüğü hala banka numarası istemedi (ilk defa alacağım) ilk defa alanlardan isteyen oldu mu?
Okul banka numarası istemiyor ki
Arkadaşlar ben de almak istiyorum burs nasıl alacağım? Daha önce hiç almadım yani hiçbir bilgim yok. Sınav oluyordu sanırım. Sınav ne zaman?