Şimdi Ara

Dr.Dre Beats Studio Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce D&R dan Dr.Dre Beats Studio kulaklık almışdım. Şimdi bu kulaklık parazit yapıyor. Evde kullandım bi süre, cızırtı yapıyordu ara sıra. D&R ı aradım sorun var dedim iyi yollayın dediler bende yolladım, ama bu cızırtı her zaman olmadığı gibi teknik serviste de olmamış. Yani 20 gün adamlarda kalıp aynı şekilde döndü.

Bende 1 hafta önce farkettim telefon ve yoğun wifi sinyalleri sorun yaratıyor sanırım. Ortamda fazla telefon olduğunda cızırtı artıyor ve kulaklığı kapatıp kaldırıyorum. Kullanamaz hale geldim kısacası. Bu olay parazittense DR.DRE abimiz bunu düşünememiş mi, bende olan bi sorunsa sizce ne yapmalıyım?

Cızırtı yaparken farklı marka farklı model cihazlara takıp denedim yine oluyor hatta kabloyu kulaklık üstünden çekiyorum hala devam ediyor.

Cihaz çakma dır diye söyleyenler oluyor D&R dan aldım başta belirttim zaten.

• Abi bende de aynı sorun var ben geçen sene almıştım 600tl ye kardeşim 2 kere kırdı tutkalla yapıştırdım artık büyüme fonksiyonu çalışmıyor.Ben de bir kenara koymuştum bugün ders çalışmak için hp pavilion bilgisayarıma taktım cızırtılar vardı.Hem de bilgisayarım beatsadudio destekli ne yapacağımı bilemiyorum annemin parasına yazık oldu keşke ıpod alsaymışım onnun yerine.
  • kardeşim o cızırtıların sebebi içindeki mekanizmanın dış sesleri engellemek için çalıştığından çıkıyor.
  • Aktif gurultu engellemenin azıcık bi sesi varda abartılacak kadar değil helede müzik dinlerken gelmesi imkansız şarkı durduğunda duyulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noise cancelling den dolayı olan sesler değil bunlar benim dediğim parazit. Gidip karşı koltuğa oturunca kesilebiliyor yani.(Garanti kağıdında parazitler bizi ilgilendirmez diyormuş ama çok kolay alıyor makine)

Ek olarak menteşe kısımları sizde de serleşti mi? Benim sağ menteşe serleşti ve kafa bandındaki üst plastik zorlanıyor kutuya koydum birkaç gün içinde tekrar garantiye yollayacağım.

Edit: Hatta sağ tarafta beats yazılı metal parçanın orada plastik hafif çatlak gibi ama daha kırık değil ve bunun sebebi sağ menteşenin sert olması. Bu ürünün kusuru bence. Zaten elimde kalmadan kutuladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinankose97 -- 19 Aralık 2014; 15:48:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.