Şimdi Ara

Dr.Dre Monster Beats Solo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşlar Dr.Dre Monster Beats Solo almayı düşünüyorum biliyorsunuz fiyatı baya bi pahalı ama iyi bir kulaklık ıstıyorum elimde Skullcandy Skullcrushers var bass bakımından cok iyi fakat ses tatmin etmiyor tatmin etmiyordan kastım yetmiyor yani az veriyor sesi bana kalırsa belkıde kullndıgım mp3ten kaynaklanmaktadır.Monster beats almak ıstıyorum sizce almalımıyım? birde müziği Ipod nano ve Blackberry Torchdan dınlıyorum iyi ses alırmıyım? yeni bir mp3 almamı onerırmısınız teşekkürler

• Skullcandy den o kadar memnunsan , araya ufak bir amfi atman yeterli olur ; Ses düşüklüğünü gidermen için . Solo ya o kadar para dökmene gerek kalmaz ...
  • öneride bulunabilirmisiniz bu konuda bi bilgim yok ne yazıkki ilk defa duyuyorum böyle birşeyi teşekkürler
  • Fiio E3

Fiio E5

Forumda ibraxi nickli arkadaş e5 satıyor . Normalde E3 daha ucuz , bütçene göre tercih edebilirsin . Hemen hemen aynı işi görüyorlar .

• bende beyazını almayı düşünüyorum fakat türkiyede nerede satıldığını bilmiorum bilen varsa söyleyebilirmi?teşekkürler...
  • Media Marktta var D&R da var
  • med,ada var 2-3 model .kulklık bölümünede görevliye sordugum kadariyla satmak içinmi diyor bilmem ama sennheiser i tahtindan etti diyor onu 2 ye katlar diyor monster dr.dre ve diger1-2 mdeol için sizce dogrumdur yani senn gibi bi köklü bi aileyi darma duman edecek bi kulklık?? ben hiç duymamiştim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Desteksiz sallamış biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire elemental

med,ada var 2-3 model .kulklık bölümünede görevliye sordugum kadariyla satmak içinmi diyor bilmem ama sennheiser i tahtindan etti diyor onu 2 ye katlar diyor monster dr.dre ve diger1-2 mdeol için sizce dogrumdur yani senn gibi bi köklü bi aileyi darma duman edecek bi kulklık?? ben hiç duymamiştim..

Nickini hatırlıyorum bi yerlerden ama du' bakalım...
  • yaw msejlaşmiştik ya hatta mesaj atmişin görmedim mp3 için görseydim alcektim d2 miydi.....varmi bi gelişme bişeyler.?? mesaj ataaktim ama burdanda soriyim ..nasil gidiyor? alper diye bi arkadaş yurt dısındaymiş konuşup anaşirsak sansa clip+ istiyecem yada iriver.. bakalim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Desteksiz sallamış biraz

bilmiyorum ama senn shure akg koss yani o kadar hemen darmaduman edilecek markalar degil yanii..kendi has özellikleri var hepsinin..
  • quote:

yaw msejlaşmiştik ya hatta mesaj atmişin görmedim mp3 için görseydim alcektim d2 miydi.....varmi bi gelişme bişeyler.?? mesaj ataaktim ama burdanda soriyim ..nasil gidiyor? alper diye bi arkadaş yurt dısındaymiş konuşup anaşirsak sansa clip+ istiyecem yada iriver.. bakalim..

Hatırlayamadım ama neyse. Sansa Clip tavsiye ederim, sesi daha iyi. İriver'dan da Clix2 ve Spinn olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

yaw msejlaşmiştik ya hatta mesaj atmişin görmedim mp3 için görseydim alcektim d2 miydi.....varmi bi gelişme bişeyler.?? mesaj ataaktim ama burdanda soriyim ..nasil gidiyor? alper diye bi arkadaş yurt dısındaymiş konuşup anaşirsak sansa clip+ istiyecem yada iriver.. bakalim..

Hatırlayamadım ama neyse. Sansa Clip tavsiye ederim, sesi daha iyi. İriver'dan da Clix2 ve Spinn olabilir.

hatırlayamadin i abey mustafaydi ismim izmirdeydim o gün ..elimde kulklık var sadece demiştin fln neyse..bi gün nasip olur tanişiriz izmire gelince.. ayni yaştayiz.. msj fln atarim ben neyse teşekkürler öneriler için.. ama hiç bi yerde yok .. eskişehirdeki media amrkıtta varmdirki diyorum ama neyse.. bakalim...

• Arkadaşlar Soloyuda denedim Akgnin yeşil bir kulaklıgı var onuda denedim sololar 450tlydi akgler 300.Soloyla akg arasında cok bı fark yoktu.Hatta Akgler neredeyse daha iyiydi ama solo daha iyi ses veriyodu akgnin tek avantajı basslarıydı :)
  • Bende istiyorum.
  • evet media da balçovada vardii ama yeşil akg ler karizma.. ama şuan üzüldüm media Koss getirmiyomus.. ksc75 fln çok iyi kulklık porta pro da var ama ..anlşama olaylarimi ne..
  • biraz önce D&R aradım Studioları sordum ve fiyatı ne kadar dediler tahmin edin? 900tl !!!!!! şaka gibi arkadaşım2 hafta once 650ye aldı ordan.Dolar euro fiyatları artınca zam getirmişler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.