Şimdi Ara

Dr Fuchs-Hani biz kardeştik. Ceza-Sagopa-Fuchs Üçgenini anlatabilir misiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
10.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Orjinalden alıntı: ermancopur
    sonra sagopa cezanın elinden tuttu solo albüm yaptı...

bu ülkede rapı ceza başlattı biri birinin elinden tutmuşsa ceza sagpanın elinden tutmuştur...

+1907
  • quote:

quote:

bu ülkede rapı ceza başlattı biri birinin elinden tutmuşsa ceza sagpanın elinden tutmuştur...

cartel bir numara en büyük

• quote:

Orjinalden alıntı: Bojinka

3 ü bir Norm etmez

Şu Norm'da bi Eksik etek diye şarkı yaptı ne kadar zibidi artist varsa hepsinin favori şarkısı oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

quote:

quote:

Cartel i duymadın herhalde..

hocam söndü gitti o şuan piyasadakilerden bahsediyom...
    cartelin suan cezaya- sagopaya rapı ben baslattım diye diss atmaktan başka yaptığı iş var mı?

• Sagopa Kajmer Bu kişilerin hiçbirine cevap vermemiştir..çünkü hiçbiri cevap verilecek kadar iyi derecede dissler değildir..Para için bu işi yapacaklarsa ve hedefleri ünlü ve zengin olmak ise onlara başarılar..Sagopa Kajmer her zaman ''Rap'in Oğlu'' olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Saygılar.
  • quote:

quote:

Bla bla ceza donla gezerken
    CARTEL 1NUMARA CEHENNEMDen CIKAN CILGIN TURK VAY VAY donlu gezerken dayimgil dinler dans ederdi zahhaha
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cartelin suan cezaya- sagopaya rapı ben baslattım diye diss atmaktan başka yaptığı iş var mı?

O zaman Erci-E var Favorimdir En son kaseti Geri geldim
    en cok tanilan parcasi Bin arabama

• fuchs bir sonraki dissinde ağlayacak sanırım
  • ceza ilk dissi koleraya atmıştı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cartel mi kaldı?

neyse sözün özü birbirleri ile iyi geçinemediler..1koltuga 3karpuz çok..

trrap ise ceza medcezir ile patlamıştır bence..ama daha sonraki ceza albümleri ile de kalitesini yitirmiştir..

2albüm vardır trrapte dinlenecek ceza medcezir sagopa bir pesimistin gözyaşları..gerisi hikaye..

• quote:

quote:

ne hakketen iyi espiri.. ceza rape kaç yaşında başladı kim başlattı.. dünü bilmeyen bilgisizler böyle konuşuyorlar işde.. hakketen biraz araştırmadan böyle konuşanlara sinir oluyorum.. ceza kim ki sagonun elinden tutcak. fuchsun elinden tutcak ya zaten adam kendisi değilki bi kere

utanmasa aynı olacak foundu, 50 centin aynısı ulan kotun anladın sen onu...

• quote:

Orjinalden alıntı: reos

quote:

quote:

ne hakketen iyi espiri.. ceza rape kaç yaşında başladı kim başlattı.. dünü bilmeyen bilgisizler böyle konuşuyorlar işde.. hakketen biraz araştırmadan böyle konuşanlara sinir oluyorum.. ceza kim ki sagonun elinden tutcak. fuchsun elinden tutcak ya zaten adam kendisi değilki bi kere

+ 1

• quote:

quote:

quote:

+1

cezanın med cezir albümüne bi bak bakalım şarkıların altyapılarının nerdeyse tamamını sagopa kendi stüdyosunda yapmıştır..cezanın kayıtlarıda tabi...
    sagonun cezaya söylediği bi laf var çok severim " beni geçmişinden sil silebilirsen"

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

cezanın med cezir albümüne bi bak bakalım şarkıların altyapılarının nerdeyse tamamını sagopa kendi stüdyosunda yapmıştır..cezanın kayıtlarıda tabi...
    sagonun cezaya söylediği bi laf var çok severim " beni geçmişinden sil silebilirsen"

albüm kapaklarını açda adımı gör ya ben sago fanı değilim.. sadece onu savunuyor gibi gözükmeyeyim.. çok güzel sözleri var kimse inkar edemez heralde..

"halkın arzı talebi üzerine yazdığın şarkılarda paramı azdı?" bu söze bayılıyorum. çok haklı bi soru.. şimdi ne diyoru.. sen oyna dilber biz çalarız alem bizi izler bla bla.. cezayı sevmiyorum.. bu benim düşüncem.. şaşkın oğlandada bi anlam yok bence.. cezanın saygı duyduğum şarkıları 2005den önce hepsi..

evet bencede neyim varki çok harika bi şarkıydı.. ama albüm çıkan albüm kapağnı açınca yine aynı isim

fuchs çok iyi bi mc çokda severim..

• kadıköy acil hayvanat bahçesi

ihtilal alayına
  • abi ceza sagopanın elinden tuttu diyenler baksınlar iki adamın da diskografilerinegerçi bunu diyen adamın diskografiyi bilmesini beklemek doğru olmaz ama neyse

fuchs askere gitti ceza sattı onu
    sagopa askere gitti ceza koleraya küfretmeye başladı
    hatta ayben de tanımamasına rağmen diss atmaya başladı

ceza Allah (c.c.) a küfretti hatta bu konu hakkında ağzımdan kaçtı gibi saçmasapan bir savunma yaptı

cezanın medcezir albümünün prodüktörlüğünü ve beatlerini sagopa hazırlamıs ve yapmıstır

fuchs benim en beğendiğim rapper lardan biri

ayben koleranın albüm çıkaracağını duyunca bir "heves" albümü yaptı

fuat - ceza - ayben üçlüsünün söylediği illegal şarkısının beatini hazırlayan aslında sagopa ve (diğerini unuttum ama sanırım cash flow idi) hazırlamıştır. ve ceza bunu rocco nun hazırladığını iddia eder

son olarak disstortion ep adlı diss çalışmasını dinlemenizi tavsiye ederim

• Bırakın yer üstünü hepsi saçma sapan adamlar eskiden ben de severdim onları ama sahte yapmacık insanlarmış birbirlernin arkasından konuşur satarlarmış rap yapmazlarmış en iyisi siz yer altına inin en azından insanlar net ve gerçekten rap yapanlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

Bırakın yer üstünü hepsi saçma sapan adamlar eskiden ben de severdim onları ama sahte yapmacık insanlarmış birbirlernin arkasından konuşur satarlarmış rap yapmazlarmış en iyisi siz yer altına inin en azından insanlar net ve gerçekten rap yapanlar var

haklısın.. kandelor dinliyorum birazda

@LBJ-OLGI

pesimist_epyi unutma bide bu küfür ettiği hollanda konseriydi sanırsam. videosu varmı.. ben aramadım ama çok konuşuluyor.. o açıklamasınıda bilmiyorum.. roccoda ne beat yapar ya

• Durun arkadaşlar yanlış bilgilendirme olmasın. Öncelikle bu şarkı Ceza'ya değil Turbo'yadır(Dikkat ettiyseniz şarkıda 2000'den sonsuza diyor. 2000'de Nefret grubu birlikteydi zaten). Bazı arkadaşlar demiş Sagopa Ceza'nın elinden tuttu vs. Nerden uyduruyorsunuz ilginç. İlk olarak Nefret [Fuchs+Ceza] ve Silahsız Kuvvet [Sagopa Kajmer] Turbo'nun katkılarıyla 1998'de çıkarılan Yeraltı Operasyonu isimli albümle ortaya çıktılar(Öncesi de vardı ama ilk çıkışları bu). Daha sonra Nefret kendi ilk albümünü Silahsız Kuvvet de kendi albümünü çıkardı. İkisi de ilk bu albümlerle çıkış yaptı. Ancak Nefret'in tam olarak çıkışı Sirhot'ın Digital Mix'inden çıkan Anahtar albümüdür. O sıralar Sagopa, Ceza ve Fuchs'la yakın arkadaştı tabi. Anahtar albümünden sonra da Nefret projesi devam edecekken Fuchs askere gitti. Ceza ise giderek daha ünlü hale gelmişti. Nefret yerine kendi Med Cezir albümünü çıkardı. Fuchs'a göre [Askerden Mektup parçasını dinlerseniz] askerdeyken Ceza, Fuchs'u hiç aramadı, sormadı gözünü para hırsı bürümüştü. Fuchs askerden döndü ama yeniden Nefret kurulmadı. Ceza ve Fuchs yollarına ayrı devam ettiler. 2004 yılında Ceza Rapstar, Fuchs da Sagopa Kajmer'in prodüktörlüğünde Huzur N Darem albümünü çıkardı. Bu sırada da Ceza ile Sagopa Kajmer arasında malum savaş patlak verdi ve ayrıldılar. Daha sonra da Fuchs, İstanbul Attack grubunu kurdu. Sagopa Kajmer'den feat. yapmasını istedi ancak kabul etmeyince araları açıldı. Böylelikle hepsi kendi yoluna gitti. Aralarında diss yok ama feat. de yok. Keşke eskisi gibi olsalar.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.