Şimdi Ara

dr gunz yada lg gunz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

AE ekran ayarlarıyla alakalı bişey değil bnm bildiğim.Bağlantı ile alakalı.Çözümü modemden port falan açıyordun ama tam olarak bilmediğim için burada açıklayamıyorum.

Ekran ayarları düşünce FPS lag gider o gidince Agent Error ihtimali azalır... Agent Error sırf port ayarlarından olmaz FPS lagındanda kaynaklanır
  • FPS lagı o kadar çok ise zaten oyuna bağlanması bile şans ile olur.Baglanır ama oynaması çok zor olur zaten adamda anlar bunu.Bu yüzden FPS lagından kaynaklanması çok düşük bir ihtimal.Ama yinede bir ihtimal hatırlattığın için saol.
  • doğrudur sonuna kadar varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan95

doğrudur sonuna kadar varım

Ne diyon kardeşim anlamadım
  • Bende anlamadım????
  • ekran kartıyla illgili degil kardes bak bu resimde donuk yaw

dr gunz yada lg gunz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

FPS lagı o kadar çok ise zaten oyuna bağlanması bile şans ile olur.Baglanır ama oynaması çok zor olur zaten adamda anlar bunu.Bu yüzden FPS lagından kaynaklanması çok düşük bir ihtimal.Ama yinede bir ihtimal hatırlattığın için saol.

nasıl cok olur sen benim makineyi hiç görmemişsin fpsden inlerken :) oyuna girip kare kare kıpırdarsın fln boyna AE yersin ya da 200 - 300 ping :d kısacası oyuna girmeğe degmez ole bi durumda "bana göre"

++ o hata portlardan oluyor %99 DRnin portunu bilmiyorum... DRGunz un portunu açman gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

ekran kartıyla illgili degil kardes bak bu resimde donuk yaw

dr gunz yada lg gunz

Bence Dr´den oynama ijji´den başla ama yinede sen bilirsin...
  • tmm arkadasım zaten ijji de 22 lvl lik adamım war ama preminium dr de beles offff offf... off....
  • quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

tmm arkadasım zaten ijji de 22 lvl lik adamım war ama preminium dr de beles offff offf... off....

Arkadaşlar niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum premium Dr´de beleş ama herkeste var zaten bi anlamı kalıyo mu bence hayır...

Benden size tavsiye ijji oynayın hem daha çok oynayan var hem güncelleniyor hemde ben 6 ay oynadım bir kere bile server´ın kapandığını görmedim ama yinede siz bilirsiniz Dr de premium var ama herkeste var böylece ijjiden daha fazla fark oluyo 80 level premium kıyafetle 20 level arasında dağlar gibi fark var ijjide en fazla 20 ap 10 hp fark var... Ama tercih sizindir saygım var tercihinize

• aynen katılıyorum ... ijjideki 50 lv ve 20 lv ın arasındaki fark DRde cok daha fazla...!!

ayrıca player sayısı, lag oranı, bakım ıvır zıvır gibi hertürlü teknik servis olarak ijji > DR
  • ijji dalan istemiorm dr de agent error werio tmm onu oynamıorm artıkkk... lg ye basladım simdi 37 lvl im hic agent error wermiodu ama artık werio dünden itibaren nalet olsun modemimi degistiricem port falan acmakta yardım edin modem zyxel pru660r mi ne öle bisi lütfen yardım yawwwwwww
  • Bak Eğer Ağ Bağlantıların Mega-upload ayarı Yapılmış İse Verir Bunu Çünkü Ip in Deişior
    Öylede Olmassa Bağlantınla İlgili Yani O işaret Herkezde Varsa Sende Sorun Bağlantında Yani Sadece 1 Kişide Varsa Tabikide o Kişinin Bağlantısında :D
    Nasıl Çözülür Bu Bilmiorum ama Bendede Veriodu İlk Başlarda Bu Çözmüştümm Ama Hatırlamıom

veya Portlardan Kaynaklanıosa
    TheKinQ Saolsun Yamış Olduğu Konuya Bi Göz At
    http://forum.donanimhaber.com/m_20065044/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 4 Şubat 2008; 14:22:24 >
  • en güzeli güzel bi modem almak :) cok asırı gelişmiş güvenlik duvarı olmayan bişey :P
  • Ya kardeş 1 İniz Msn Mi Alın Ltf Ne OLur Allah Aşkına Msn Ekleyin Yaa Lg Gunz hakkında Solicem CoooooOooOOok Sorum Var LtF ekleyin
    Daha İndiremedim Bile Lg gunz u (GUNZ The Duel)+(İjji Gunz Online) Var Lg İndirmem Lzm
    MSN=dambuldor_12@hotmail.com

• Dosdom O Donuk Olan İpo ADresinden Kaynak Lanıyo Onun İçin Yapa bilcen bişi olmaz ki İpo (aypi) adresi Aynı ipo lardan kaynak lanıyo

Mesala=Aynı İnt Cafe Den 2 kişi birbiriyle oynıyamaz Oynarsa Onlarda baglantı ipo ları fark lı İpo Ole yazı Degil mesala Örnek (ip0=68,54,801) Senin Bu

Benimki Se =(ip0=68,54,801) Olese olmaz Yani Anlatmak istedigim ip0 hatası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.