Şimdi Ara

Dr. Manhattan vs diğer tüm karakterlerden 2şer adet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ha :D yanlış okumuşum bu aralar vurma kelimesini çok duyduğumdan böyle oluyor
    fulcrum 2 tane olursa daki kastınız nedir pek anlıyamadım ama ?
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Tüm karakterler ikişer demiş konu sahibi, o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fulcrum yarım olsada sıkıntı yok :D yine tekler
    dşsaadsldsl

Fulcrumun ayak parmağı gelse yeter diyeydin
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    valla o bile yeter
  • Doğru hocam SAÇ TELİ OLSA DA YENER

• yok saç teli yenmez yaşlanmışdır :D saç telide güçsüz düşmüştür yok o yenemez
    Yok hocam diğer arkadaşa şey yaptım

• tamam
  • Az sıksaydın iyi güldum ama harika troll yorumlar var
    ne fulcrumu OAA presence ı onlara gelmeden manhattan ı alıcak 10 larca karakter var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 7 Ağustos 2018; 1:27:35 >
  • evet ama ben diğerlerinin yorulmasını istemiyorum verirsin fulcruma salisesinde yok eder kimsede yorulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

fulcrum vurmazki düşünür ve manhattan pikosaniyeden önce yok olur
    O düşünürken manhattan çiğ köfte mi yiyecek? Hem hangi yeteneğiyle ne yapacak açıklar mısın? Dr. Manhattan düşünerek yok eder ya da güneşe ışınlanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

fulcrum yarım olsada sıkıntı yok :D yine tekler
    Manhattan düşünce gücüyle güneşin üzerinde yürürken fulcrumu moleküllerine ayıracağı için biraz uzun sürsün istedim. Diğer fulcrum en azından hamle yapar da tadı çıkar :)

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    aboww fulcrum kim sen bilmiyormusun hocam :D

fulcrum herşeye gücü yeter ve herkesten daha zekidir [bunu ben demiyorum marvel wiki diyor ]

fulcrum elini oynatmadan güneşi silebilir manhattanı öldürüp yeniden yapabilir yada güçlerini alıp bizim gibi sıradan insan yapabilir :D

dr.manhattan evet çok güçlüdür ona lafım yok ama onun yaptığı güçlerin 1 milyon misli ile fulcrumda var :D

fulcrum o kadar güçlüdürki kimseyle savaşmaz daha çok yaratıcıdır celaistırları ve sonsuzlukları yaratmıştır

fulcrum Oaa kısacası marveldeki allahdan 1 kademe düşüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 7 Ağustos 2018; 3:49:15 >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Omnipotence : Fulcrum "tümüyle güçlü" olarak tanımlanıyor.
    Omniscence : Fulcrum "her şeyi bilen" olarak tanımlanır.

evet fulcrum abimiz hakkında tümüyle güçlüdür ve herşeyi bilendir deniliyor. yani şimdi manhattan molekülleri parçalıyabiliyor. fulcrum manhattan gibi adamlardan veya daha üstünlerin molekülünü parçalıyabilir. yada manhattan güneşemi ışınlanabiliyor. fulcrum kendine güneş yapabilir yada canı ister yeni bir evren yapabilir.

diğer yorumunuzda: Manhattan düşünce gücüyle güneşin üzerinde yürürken fulcrumu moleküllerine ayıracağı için biraz uzun sürsün istedim. Diğer fulcrum en azından hamle yapar da tadı çıkar :)

bunu demişsiniz manhattanın molekül parçalama işi kendinden düşük sikletler için yani süperman-thor-sentry-ww-ss gibiler
    fulcrum her şeye gücü yeten biri yani dayanıklığıda sonsuz derecede.fulcrum manhattanı moleküle böler sonra yeniden yaratır sonra yeniden böler ve bu dediğim işlemi pikosaniyelik bir sürede yapar

zaten şu marvel/dc evreninde fulcrumu yenecek kişinin sayısı çok az elinle bile sayabilirsin
    ama manhattanı yenebilecek zibilyon tane karakter var

inşallah anlatabilmişimdir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.