warmog-mercury-stark-force of nature-atmog-phantom
damage e den geliyor.ultisi zaten tanky yapıyor seni.bu buildle iş yapıyorum ben yani genelde
Sezon 1 sonu şampiyonasında birisi Mundo seçince spikerler dahil herkes gülmüştü, kaldı ki hezimetle sonuçlandı söz konusu maç. Çünkü Mundo hiçbir hard disable'ı (Taunt/Snare/Block/Knocked in Air gibi) olmadığından ancak bir off-tank olabilmekte, her ne kadar Masochism ile çok rahat 350-400 Attack Damage'a ulaşabilse de rahatlıkla burstlenebilen, ultisi bir ignite ya da healing reduction veren (Tristana'nın E'si, Katarina'nın Killer Instincts'le atılan Bouncing Blade'i vs) her hangi bir skillle ya da itemla etkisiz kılınabilen bir karakter.
Genel olarak taktiğin eğer lane'de harrass yiyorsan, Cleaver'ları tutturarak creep kasmak, harrasslanmıyorsan Cleaver'ı karşıdakine atmak olmalı. Kısa bir range'i olan bu baltalar ne yazık ki tutturması o kadar da kolay olmayan aletler, çünkü genişliği dar, aşağı yukarı kısa mesafede oynayarak bile dodgelanabiliyor.
Genel build'in ise Health Regen arttıran Spirit Visage başlangıçta bitireceğimiz ilk item olacak. Ardından cooldown reduction ayakkabıları ya da karşıdaki AP herolarının azlığı çokluğuna göre mresist ayakkabılarını çıkıyoruz. Bundan sonra hızla Warmog/Atma kombinasyonunu bitiriyoruz. Sunfire Cape nerflenmeden önce Mundo'nun Burning Agony'si ile Warmog'un health regen'i + Sunfire'ın damage'iyle sırf adamların arasında dolaşarak saniyede 200'e yakın damage vuruyorduk. Genel olarak taktiğimiz ise off-tank olarak ya cc'lerin süresini azaltan W'yu açıp karşı takımın az canlı carrylerini hedeflemek ya da cleaver ile karşı takımın heavy carry'lerini yavaşlatıp kendi carrylerimizi korumak olacak.
oyunda gereksiz champion,item,skill yoktur , az biraz dhdeki gereksiz yorumcular vardır.
OYUNDAKİ EN GEREKSİZ CHAMP !!!!!!!!!111111!11!!!!!1 nediyorsun arkadaşım sen adam gibi kasmışsan birazda feedlenmişsen atma+ warmog + bt kas yeter e skili bayağı damage veriyor 5 6 k can yapıyorsun skillerin bazıları (hatırlamıyorum) hp den güçleniyor ultisi Kendi Canını Dolduruyor 1vs1 de önemli birşey ayrıca rahat farm rahat kule yıkar tabi gereksizmiş :D
bu konuya mesaj attıktan sonra mundo oynayasaım geldi ve cidden kötü hero değilmiş
sürekli Q fırlatmak baya eğlenceli
Gereksiz champ mı ? Mundo gerçekten iyi bir tank ve atackerdir. satırı atmanla bile gerçekten iyi harras yaparsın. kimsenin dolduruşuna gelme. o kadar cana atma ve azıcık atak hızı bile dizsen gerçekten harika bir atacker de oluyor. kule altında 1 vs 2 de bile aldığımı bilirim. karşıda mundoyu deli edecek champlarda vardır mesela irelia. irelia bende var ve mundodan daha fazla kullanmama rağmen bazı oyunlarda solotop u dolduracak biri varsa iyi bir defans yardım ve atak için her zaman mundo alırım. iyi oynarsan kazanırsın. gereksiz bir champ değildir sadece fazla iyi oynayan yoktur ve tercih edilmez. iyi oynarsan 10 dan aşağı kill almazsın ve yıkmadığın turrent kalmaz. bir tavsiye benden 6300 biriktirip irelia da al gerçekten pişman olmayacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: ViCoDiNs
Gereksiz champ mı ? Mundo gerçekten iyi bir tank ve atackerdir. satırı atmanla bile gerçekten iyi harras yaparsın. kimsenin dolduruşuna gelme. o kadar cana atma ve azıcık atak hızı bile dizsen gerçekten harika bir atacker de oluyor. kule altında 1 vs 2 de bile aldığımı bilirim. karşıda mundoyu deli edecek champlarda vardır mesela irelia. irelia bende var ve mundodan daha fazla kullanmama rağmen bazı oyunlarda solotop u dolduracak biri varsa iyi bir defans yardım ve atak için her zaman mundo alırım. iyi oynarsan kazanırsın. gereksiz bir champ değildir sadece fazla iyi oynayan yoktur ve tercih edilmez. iyi oynarsan 10 dan aşağı kill almazsın ve yıkmadığın turrent kalmaz. bir tavsiye benden 6300 biriktirip irelia da al gerçekten pişman olmayacaksın.
Irelia düşünüyordum ama 6300 şuan ona vermem sanırım :) jarvan oynuyorum solotopta :) mundo hoşuma gitti gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: phob0ss
quote:
Orijinalden alıntı: illet1
oynun en gereksiz karakterlerinden karşıda kafası az çalışan biri olursa sana ignite atar ve ultin yalan olur bu kadar basit etkisiz hale getirilebiliyor. Zaten ultiden başka bir olayıda yok.
Sadece kendine hp verip son hızla ortada dolananan bi champ yani ? Satırı karşıdaki champin hpsinin %25'ini vuruyodu glb. E'si 45-50 AD veriyo o civarda bişi. W'si alan vuruyor ve +35 tenacity veriyo tenacity botla +70 tenacity ediyo oyundaki hiç bi chample bu rakama ulaşamazsn. Ultiside %20 alıp %40 hpni dolduruyo en kötü ihtimalle ignite atsalar bile yine aynı hpye geliyosn. Warmog + spirit + Sunfire + mercury + atma's + Starks Fevor. Ortalığı darma duman edersin.
heralde sen hiç irelia oynamadın kardeş ?
quote:
Orijinalden alıntı: respectforperfect
quote:
Orijinalden alıntı: phob0ss
quote:
Orijinalden alıntı: illet1
oynun en gereksiz karakterlerinden karşıda kafası az çalışan biri olursa sana ignite atar ve ultin yalan olur bu kadar basit etkisiz hale getirilebiliyor. Zaten ultiden başka bir olayıda yok.
Sadece kendine hp verip son hızla ortada dolananan bi champ yani ? Satırı karşıdaki champin hpsinin %25'ini vuruyodu glb. E'si 45-50 AD veriyo o civarda bişi. W'si alan vuruyor ve +35 tenacity veriyo tenacity botla +70 tenacity ediyo oyundaki hiç bi chample bu rakama ulaşamazsn. Ultiside %20 alıp %40 hpni dolduruyo en kötü ihtimalle ignite atsalar bile yine aynı hpye geliyosn. Warmog + spirit + Sunfire + mercury + atma's + Starks Fevor. Ortalığı darma duman edersin.
heralde sen hiç irelia oynamadın kardeş ?
Sanırım hiç Renekton da oynamamış. :p
quote:
Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi
OYUNDAKİ EN GEREKSİZ CHAMP !!!!!!!!!111111!11!!!!!1 nediyorsun arkadaşım sen adam gibi kasmışsan birazda feedlenmişsen atma+ warmog + bt kas yeter e skili bayağı damage veriyor 5 6 k can yapıyorsun skillerin bazıları (hatırlamıyorum) hp den güçleniyor ultisi Kendi Canını Dolduruyor 1vs1 de önemli birşey ayrıca rahat farm rahat kule yıkar tabi gereksizmiş :D
1 exhaust + 2 tane hero ya bakar dimi kardeş. bi kıstırdıkmı pert :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme