Şimdi Ara

DR ve AV Plaka saçmalığı nedeni nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
10.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda eleştirenlerin çoğu avukat ve ya doktor olsa aynısını yapar diye düşünüyorum.
  • bakkala girerken bile neredeyse
    "merabaaa ben doktor murat bi paket sigara"
    diyecek sümsüklerin neyini savunuyosunuz?
    ünvanın yaptığın iş, iş yerinde çalıştığın ortamda geçerli
    dışarda herkes vatandaş
    bi öğrenemedi gitti şu millet
    işimiz gücümüz gösteriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 8 Kasım 2018; 11:16:33 >
  • Siz hiç gümrükçü tanıdınız mı? Doktor avukat selam durur gümrükçü egosuna. Muayene memuru falansa bir de beyaz saraya layıktır.
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en saçma yorum, nesi ayrıcalıklıymış? Kast sistemi geldi de benim mi haberim yok? Ayrıca okuması çok daha zor olan bölümler de var, yapması çok daha zor olanlar da. Avukat doktor sanki toplum gözünde gereken saygıyı görmüyormuş gibi bir de gitsin plaka alsın her yere yazsın, o zaman gereken saygıyı görür. Trafikte görürsem yol veririm, otoparklarda falan yer ayrılsın arkadaşlara.
  • cevap veriyorum ruh hastalığıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.crack.man

Gördüğüm en saçma yorum, nesi ayrıcalıklıymış? Kast sistemi geldi de benim mi haberim yok? Ayrıca okuması çok daha zor olan bölümler de var, yapması çok daha zor olanlar da. Avukat doktor sanki toplum gözünde gereken saygıyı görmüyormuş gibi bir de gitsin plaka alsın her yere yazsın, o zaman gereken saygıyı görür. Trafikte görürsem yol veririm, otoparklarda falan yer ayrılsın arkadaşlara.
  • AV veya DR plakanın parayla alınması veya özel olduğu saçmalığını kim çıkardı ? 5 senedir DR plakaya binen kuyumcu eniştem var
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Sizde dr veya av plaka kullanıyorsunuz sanırım. Yıllarca okul okuyup o kalın kitapları okumuş olmanız sizi toplumda ayrıcalıklı yapmaz. Bir mesleği seçtiyseniz, o mesleği yapma yeterliliğine sahip olmak için senelerce okul okuyup o kalın kitapları okumakla yükümlüsünüz. Ve bu yaptıklarınız sizi diğer mesleklere karşı ayrıcalıklı yapmaz. Her mesleğin zorlukları vardır ve bu zorluklara görede sosyal-ekonomik getirileri vardır. Mesleğini bilerek belli edecek tavırlarda bulunmak ve bundan ayrıcalık beklemek bildiğin görgüsüzlüktür. Savunulacak bir tarafıda yoktur.

Yahu arkadaş bazen türk toplumunun hastalıklı olduğunu düşünüyorum. Herkeste bir kendini üstün görme, ayrıcalıklı görme hevesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Walker

Bu mesaj silindi.
    Sus işsiz mühendis ahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Walker

Sizde dr veya av plaka kullanıyorsunuz sanırım. Yıllarca okul okuyup o kalın kitapları okumuş olmanız sizi toplumda ayrıcalıklı yapmaz. Bir mesleği seçtiyseniz, o mesleği yapma yeterliliğine sahip olmak için senelerce okul okuyup o kalın kitapları okumakla yükümlüsünüz. Ve bu yaptıklarınız sizi diğer mesleklere karşı ayrıcalıklı yapmaz. Her mesleğin zorlukları vardır ve bu zorluklara görede sosyal-ekonomik getirileri vardır. Mesleğini bilerek belli edecek tavırlarda bulunmak ve bundan ayrıcalık beklemek bildiğin görgüsüzlüktür. Savunulacak bir tarafıda yoktur.

Yahu arkadaş bazen türk toplumunun hastalıklı olduğunu düşünüyorum. Herkeste bir kendini üstün görme, ayrıcalıklı görme hevesi...
    Evet ben de AV plakalı araç kullanıyorum.

Sanıyorum mesajımı yanlış anladınız.Ben ayrıcalık olarak bahsetmedim,tabiki de her mesleğin kendine göre zorlukları,avantajları-dezavantajları vardır.Bu sadece uzun yıllardır süregelen bir adet.Bu adeti de hakkıyla kullanmayan,görgüsüzlük için kullanan örneklerle karşılaşabiliriz.Ben sadece şuna karşı çıkıyorum,herkesi bu bahsettiğim örnekteki kişiler gibi zannetmeyin.Bulunduğunuz çevreden ötürü çevrenizde bu meslekleri uzun yıllardır yapanlar yoktur belki ama keşke imkanınız olsa da bu iki meslek için de yıllarını vermiş insanlarla konuşabilseniz.

Plaka sadece bir sembol,plaka özel diye kimse kendini ayrıcalıklı hissetmiyor.Sadece önyargılarınızdan kurtulup farklı açılardan bakın olaya,herkesi o gördüğünüz cahil-görgüsüz tiplerden sanmayın.Yani kısacası "at gözlüklerinizi" çıkarınız.

• DR ve AV isteyene laf ediyorsanız adına yakın ECE MRT SLM ya da aracının modeline uygun GTI filan plaka alanlara da laf edin, onlar sizin mantığınıza göre hem paralı hem vasıfsız. 10 sene okumuş doktor olmuş alsın bi zahmet. Başınız sıkışsa ya doktora ya avukata koşarsınız gelmiş burada konuşuyorsunuz.
  • Çekememezlik devam ediyor...

Bebelerin dolduğu DH de bile bu başladıysa bu kıskançlık yandık..
  • Şu saate kadar ayaktayım herkes mışıl mışıl uyurken ben o saygı duymadığınız mesleği yapıyorum

İsteyen istediği plakayı alsın derdiniz bu mu oldu yazık
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Yapma kardeşim zorlamı yaptıyorlar birleride sen uyurken üzerinden geçtigin yolu yapıyor saygımı duyucan işini yap maaşını al bitti gerisini boşver
  • Kimene istediğini yazarlar. Her şeyi olay yapmayın
  • Yıllar önce işyerimize bir doktor gelmişti çocuğu ile, neyse bir al-sat işi için,çıkmadan önce not alayım dedim telefon numaranızı ve isim soyad bilgilerinizi beyefendi dedim.

Sormadığım halde doktor xyz.... olarak başladı ego masturbasyonuna

Ben de kağıda direkt ismini ve numarasını yazdım ve tamam x seni bilgilendireceğiz dedim. Bozuldu hergele.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.