Şimdi Ara

Dr. X 'i izleyen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu aslında stand up fılan değil adamın yaptığı..

Sonuçta enteresan bir durum vardır her zaman herkes herşeyi çok iyi bilmek durumunda değil.İzleyici kitlesinde çok aşırı bile insan oldugunu sanmam dr x te buna gore bazı anlatımlarında benzetme yapıp ısı kolay yoldan anlatmaya calısıyor bence iyide yapıyor....Emeğe saygı demek gerekir bu durumda
  • Kendisini sevmem hatta uyus olurum

eğer tv'ye çıkıp birilerine bişler anlatıp ,bişler tavsiye ediyosan en azından kendini geliştirmen lazım
  • yok anacım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

Yahu aslında stand up fılan değil adamın yaptığı..

Sonuçta enteresan bir durum vardır her zaman herkes herşeyi çok iyi bilmek durumunda değil.İzleyici kitlesinde çok aşırı bile insan oldugunu sanmam dr x te buna gore bazı anlatımlarında benzetme yapıp ısı kolay yoldan anlatmaya calısıyor bence iyide yapıyor....Emeğe saygı demek gerekir bu durumda

Katılıyorum. Anlatılabilecek en basit şekilde anlatıyor.İzleyiciler başka türlü anlamaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prenses Elion -- 9 Ocak 2006 14:19:13 >
  • bilgi tv daha güzel bence..zaman eğlenceli geçiyor...
  • Uzun zamandır bilgisayar dünyasının içinde olduğu belli, birikimini eğlenceli ve akıcı bir dille anlatıyor, güzel bir program.
  • biraz abartmıyormusunuz ? ben yanıt veremediği bir soru görmedim henüz.. sabırla elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor banada yardımcı olduğunu söylemeden gecemiycem
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: Prenses Elion

Sohbeti çok hoş ama.

Ona diceğim yok,adam komedi sempatik ama bilgisayrdan çakmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

biraz abartmıyormusunuz ? ben yanıt veremediği bir soru görmedim henüz.. sabırla elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor banada yardımcı olduğunu söylemeden gecemiycem
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: Prenses Elion

Sohbeti çok hoş ama.

Ona diceğim yok,adam komedi sempatik ama bilgisayrdan çakmıyor

Banada ona verdikleri parayı versinler bak bakalım noluyor,onun gibi yüzlercesi var forumda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.