dreampowder, unity buna izin veriyor, zaten in-app purcahse ve gamecenter entegrasyonu gibi şeyler bu yolla yapılıyor. unity hakkında merak ettiklerini pm den cevaplayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kvothe6
hakikaten çok orijinal ve güzel olmuş videodan izlediğim kadarıyla. androide çıkarsa kesinlikle zevkle oynarım.
ayrıca oyun geliştirilirse süper olur. mesela yeni alınabilir nesneler eklenebilir ve bu nesnelere bağlı çeşitli özellikler güçler falan kazanılabilir; örnek olarak yayın uzunluğunu falan değiştiren itemler eklemek gibi. geliştirilmeye çok müsait bi oyun. tebrik ederim.
teşekkürler, android e de çıkarıcam, sadece biraz vakit problemim var.
çok orjinal bi oyun olmuş. tebrikler.
Çok güzel bir oyun. Herkese tavsiye ederim ve senin de başarılarının devamını dilerim..
Çok zevkli ve orjinal bir oyun. Elinize sağlık. Özellikle Survival modu çok başarılı. Benim küçük iki tavsiyem olacak. Birincisi yön tuşları yerine joystick tarzında bir kontrol olsa, böylece topun hızını da ayarlayabiliriz. İkincisi yer kaplaması değiştirilebilir olsa, kendi zevkimize göre bir kaç seçenekten birini seçebilsek. Hatta bunlar kilitli olup sonradan açılabilir. İyi çalışmalar.
Pm'den promo kod yallarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: cryvolt
dreampowder, unity buna izin veriyor, zaten in-app purcahse ve gamecenter entegrasyonu gibi şeyler bu yolla yapılıyor. unity hakkında merak ettiklerini pm den cevaplayabilirim.
Oyunu bulur bulmaz indirmek icin bakmadan tikladim :/ fakat oyun ucretliymis :/ acaba promosyon kodu yollayabilir misin pm uzerinden ?
quote:
Orijinalden alıntı: cryvolt
quote:
Orijinalden alıntı: kvothe6
hakikaten çok orijinal ve güzel olmuş videodan izlediğim kadarıyla. androide çıkarsa kesinlikle zevkle oynarım.
ayrıca oyun geliştirilirse süper olur. mesela yeni alınabilir nesneler eklenebilir ve bu nesnelere bağlı çeşitli özellikler güçler falan kazanılabilir; örnek olarak yayın uzunluğunu falan değiştiren itemler eklemek gibi. geliştirilmeye çok müsait bi oyun. tebrik ederim.
teşekkürler, android e de çıkarıcam, sadece biraz vakit problemim var.
Oyunu nu denemek istiyorum dostum oyunu oynarken aklima yaratici fikirler gelirse de seninle paylasmak ister eger mumkunse promosyon kodu yollar misin pmden ?
NXLKPK7F6FNR kullanildi
Merhaba arkadaşlar, oyuna türkçe desteği eklendi. Çok kısa bir süre sonra iTunes da güncellenecektir. Android için ücretsiz bir sürüm çıktı.