Şimdi Ara

DRAG Yarışı Sevmeyen varmı ? 24 Kasım PAZAR 2013 İzmit Körfez Yarış Pisti.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: falken34

Şimdi dragdan geldim. ..Katılan tüm herkesin eline sağlık ama iğrenç bir organizasyon olmuş ... Izlemek için girişte 5 tl alıyorlar ama me temiz bir tuvalet var ne oturmaya bir tabure var nede izlenecek yer var ... Önden yer kapan. Izliyor arkadakiler hiçbirşey görmüyor... Pist iğrenç durumda...280 mt uzunluğu var adamların hızlanmasıyla frene basması bir oluyor.. Pistin etrafında hala koruma bariyeri yok.. Plastik duba var.... Insan boyundan yüksek.. Pistin dibinden bile izleyemiyorsunuz ... Pist perişan halde sıvalar dökülmüş demirler pas içinde Etraftaki otlar bile biçilmemiş... Otopark yok parkedecek yer bulursanız dua edin...trafiği zaten anlatmayayım... Kısacası ben bidaha Davos'a gitmem...

Aynen katılıyorum.

Bu drag yarışlarını İstanbul Park'da yapmaları lazım.

İstanbul Park'ın bir sürü avantajı var.

Her yer tribün.
    Start-Finish düzlüğü, Arka düzlük olarak 2 yerde Drag düzenlenebilir.

Araç giriş çıkışı daha kolay.

Üstelil araç başı 50 TL olsa bir sürü kişi araçlarıyla katılır.

•  DRAG Yarışı Sevmeyen varmı ? 24 Kasım PAZAR 2013 İzmit Körfez Yarış Pisti..

Buda bizim tanıdığın Atmosferik 2.0 kategorisindeki 350 HP civarı güç veren 2.0 16V Fiat Tipo
  • quote:

Şimdi dragdan geldim. ..Katılan tüm herkesin eline sağlık ama iğrenç bir organizasyon olmuş ... Izlemek için girişte 5 tl alıyorlar ama me temiz bir tuvalet var ne oturmaya bir tabure var nede izlenecek yer var ... Önden yer kapan. Izliyor arkadakiler hiçbirşey görmüyor... Pist iğrenç durumda...280 mt uzunluğu var adamların hızlanmasıyla frene basması bir oluyor.. Pistin etrafında hala koruma bariyeri yok.. Plastik duba var.... Insan boyundan yüksek.. Pistin dibinden bile izleyemiyorsunuz ... Pist perişan halde sıvalar dökülmüş demirler pas içinde Etraftaki otlar bile biçilmemiş... Otopark yok parkedecek yer bulursanız dua edin...trafiği zaten anlatmayayım... Kısacası ben bidaha Davos'a gitmem...

Sahipsiz bir pistten fazlasını beklemek hata olur...

• abilerim bugun bende oradaydım şahsen bahsettiğiniz problemlerin hiç birini dikkate almadım arabalar şahaneydi :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Aynen katılıyorum.

Bu drag yarışlarını İstanbul Park'da yapmaları lazım.

İstanbul Park'ın bir sürü avantajı var.

Her yer tribün.
    Start-Finish düzlüğü, Arka düzlük olarak 2 yerde Drag düzenlenebilir.

Araç giriş çıkışı daha kolay.

Üstelil araç başı 50 TL olsa bir sürü kişi araçlarıyla katılır.

Haklısınız.. Istanbul park bu konuda daha iyi olacaktır.. Oizöit körfez pisti sahipsizlikten dökülmek üzere. Ayrıca organizasyon planlaması çok kötü. Seyirci odaklı hiçbirşey yok.. Yarış aralarında insanları eğlendirecek gösteriler konulabilir.
    Motorsiklet stunt ciları , veya benzinli rc araba dragları, lastik yakan araçlar gibi görsel şovlar ekleyebilir..hem eğlenceli olacaktır hemde ilgi çekici..bu konuya bolca sponsor da bulunabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.