Şimdi Ara

dragon age: orginsin türkçe yamsı varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun çoğu konuşmayla geçiyor yani iyi bir ingilizcen olması gerekiyor. Türkçe yaması varmı varsa linki koyabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler

• RPG lerde genelde çok önemli şeyleri bilmek için orta düzey ingilizce yetiyo aslında eline bi sözlük alıp oynarsan çok zorlanmazsın diye düşünüyorum o oyunu sistemim kaldırmıyo sanırım o yüzden deniyemedim hiç nasıl bi ingilizcesi var görmedim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

RPG lerde genelde çok önemli şeyleri bilmek için orta düzey ingilizce yetiyo aslında eline bi sözlük alıp oynarsan çok zorlanmazsın diye düşünüyorum o oyunu sistemim kaldırmıyo sanırım o yüzden deniyemedim hiç nasıl bi ingilizcesi var görmedim yani

normal konuşuyorsun sana soru soruyor mesela
    1.my.........
    2. what.............
    3why......
    4yes...........
    gibi işte sen birini seçiyorsun
  • @djktrap

Şanslısın. Oyunun Türkçe yaması DH ve OGZ ile birleşerek yapılmaya başlandı. 12 kişi iyi derece İngilizce bilen kişi %100 şekilde yamayı yapmayı hedefliyorlar. Daha yeni başlandı. Şu an %5 civarında olması lazım. 2,5 ay süreceğini düşünüyorlar. Çünkü çok kelimeler, diyaloglar var. Eğer aksilik olmazsa 2,5 ay sonra hepimiz yamaya kavuşacağız. Yoksa bende RPG oynayamıyorum. Çok güzel RPG oyunlar çıkıyor ama senaryoyu anlamadan hayatta oynamam.
  • Ops barman yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 30 Ocak 2010; 20:21:18 >
  • aynen mesela crysis de türkçe olunca oyunun ayrı bi tadı ve keyfi çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.