Şimdi Ara

?? Dragon age Origins bir kaç soru ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lvl18 oldum.elimde guzel bi one-hand sword var.denerimde gaxkang diye birini oldurup aldim ama yaratigi ancak 3. seferde kestim.ayrica 250 altinim var bununla satin alabilecegim bir silah varmidir?varsa kimden ve nerden alacagim?birde wade denen herife ejderhadan zirh yaptirdim ama birde king cailan in zirhini ve kilicini aldim birde duncanin dagger ini zevrana verdim.bu king cailan in mallarini tavsiye eden varmi?birde blood magic ogrendi benim warrior.ancak sadece 2 skill acik durumda.baska nereden ogrenebiliyoruz blood magic acaba?
  • ben büyücüme king cailanın setini giydiriyorum(büyücü arcane warrior ) silahların en iyileri dlc itemleri yani alınabileck pek iyi bişey yok .kitapları alacan o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

dlcler çevrilmemişse Dlclerin yeri ingilizcedir
    @istanbul5 onları tam doğru indirdiysen bölge ve dili Abd yap Dragon age i patchle!!(dark cronicles 1.03 yada 1.04 ama golems of amgarrak 1.1 de çalışıyorolabilir)he daha sonra artık orjinal satın aldıysan oyna değil korsansa kendin ayarlayacan anlatmam yasak :D

peki onu pm den falan açıklayabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

dlcler çevrilmemişse Dlclerin yeri ingilizcedir
    @istanbul5 onları tam doğru indirdiysen bölge ve dili Abd yap Dragon age i patchle!!(dark cronicles 1.03 yada 1.04 ama golems of amgarrak 1.1 de çalışıyorolabilir)he daha sonra artık orjinal satın aldıysan oyna değil korsansa kendin ayarlayacan anlatmam yasak :D

the dark cro.. 1.03 veya 1.04 ü falan internette hiçbir yerde yok sende varsa upload edermisin
  • varda tam hatırlamıyorum naptığımı ararsam bulurumda o dediklerini Dragon Age in kendi wikipedia sayfasından filan indirebiliyorsun bende şaşırmıştım ama öyle :D eminim çünkü ben oradan indirdim bütün DLCleri he crackli değiller kendim oturup yazdıydım da çok büyük bi uğraş değil buralarda bi yerde konu anlatımı var D:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.