Şimdi Ara

Dragon Age Origins Sizce Hangi Class Açayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Dragon Age Origins Sizce Hangi Class Açayım?

Arkadaşlar her yaz olduğu gibi sıkıntıdan yine Dragon Age Originse sardım. Daha önce dwarf fighter ile bitirmiştim. Geçen gün dark elf serisini okumaya başlamamla iyice gaza geldim. Vadili okçu elf açtım. Hatta tipini falan Drizzt'e benzetmeye çalıştım. Ama okçuluğu bir türlü beceremedim. Savaşlar çok zorladı. Neyse Sizce mage mi açsam yoksa fighter mı?

• Aslında ne tarz bir karakter açtığının çok önemi olmuyor. Oyunun ilerleyen zamanlarında grubunu topladığında her türden adamı kullanabiliyorsun. Örneğin warrior'dan sıkıldığında gruptaki diğer mage'ye geçersin.

Bir başka önerim ise grubunu önceden planlaman. Yani mesela sen savaşçı olarak oynarsın grubunada 2 tane heal yapan büyücüyü alırsın yanına da istersen bir savaşçı daha alırsın böylelikle güzel bir parti olabilir ve ya 2 tane healer yerine 1 tane healer diğeri atak yapan büyücü olabilir. Seçim senin tabi.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • Arcane Warrior - Blood Mage tabii ki.
  • Warrior iyidir.Blood mage de oynayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mage açıp melee fighther oyna. Battlemage olmanın zevkini yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 25 Haziran 2014; 5:42:39 >
  • Bu oyunda her türlü yan karakter ile karşılaşıyorsun. Sen ne açarsan aç eksikleri yan karakterle tamamlarsın böylece.
    Bu sebeple, ben gelende etkilendiğim bir karakteri yaratmaya çalışırım. Drizzt yaratmak gibi yani. iyi başlamışsın. zamanla kavrarsın. Drizzt çift kılıç da kullanıyor. onunla ilerlemeyi dene bir de. zamanla okçuluğu da geliştirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mage olarak basla.Yaninada savasci alirsin ama onemli olan kan buyucusu olmak, cidden cok zevkli oluyor oynamak.Bide iyilestirme buyulerine onem ver daha rahat edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Arcane Warrior - Blood Mage tabii ki.

bunu yazmak için girdim. dragon sololuyorsun
  • Oyunda hayal ettiğim combo ortamı olmadığı için mage tercih etmeni tavsiye ederim. Zaten takımına kattığın diğer karakterleri de yöneteceksin. Warrior açlığını kapatırlar. Blood Mage olarak oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Hocam siz azimli yazar mısınız :)
  • Cevap veren herkese teşekkürler.. Vadili elf olarak ama thief iki elinde blade olarak başladım. Dövüşler acayip sardı. Kilit açma becerisi de cabası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Hocam siz azimli yazar mısınız :)

evet, siz okuyucum musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Cevap veren herkese teşekkürler.. Vadili elf olarak ama thief iki elinde blade olarak başladım. Dövüşler acayip sardı. Kilit açma becerisi de cabası

yanlış yapmışsın ilk oyunun değilse. arcane warrior + blood mage olayı dao'ya özel bir şey ve oyunun en zevkli buildi. ha ben 50-60 saatimi zaten oynanabilir karakterler arasında var olan bir buildle yedikten sonra ona da girişirim hiç sıkılmam diyorsan sorun yok.

• jo_be kullanıcısına yanıt
    Valla bütün classları denemiştim thief hariç diğerlerinde çok zorlandım ama thiefde iki elde kılıçla daha fazla damage veriyorum sanki dövüşler daha kolay. diğerlerinde ölüyorum hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBearded -- 27 Haziran 2014; 1:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Valla bütün classları denemiştim thief hariç diğerlerinde çok zorlandım ama thiefde iki elde kılıçla daha fazla damage veriyorum sanki dövüşler daha kolay. diğerlerinde ölüyorum hemen.

adam ölüyor gibi duruyor mu?

• Arkadaşlar biri bu oyunu bana iyice anlatabilirmi? Warrior açtım (kalkan kılıç) ama oyunda taktik diye bir şey varmış, mesela mageler heal falan basıyomuş.Ben en küçük savaşta bile çok zorlanıyom full potlara abanıyom, ejderhalar çıkarsa kesin ölürüm.Bir de görevler konusunda yardımcı olacak var mı ? Görevlerin çoğu haritada gözükmüyo etrafta boş boş dolaşıyom.Bu konularda yardımcı olabilen olursa sevinirim.Oyunun 3.seirsi olan inquistion'un reloaded ya da skidrow sürümü çıkarsa onu da indirip oynamayı düşünüyom aa önce şu birinci oyunu iice bir çözmem lazım yoksa en son oyunu da oynayamıcam :S Bir de skiller hakkında kısaca bilgi verirseniz sevinirim.Mesela ben açıgım karakterde pot yapma (herbalism) diye bir skill açtım ama nerdeyse hiç kullanmıyom, çok saçma bir skill gibi geldi bana.Biliyom çok şey istiyom ama bir de item upgrade nasıl yapabilirim onun hakkında da bilgilendirirsniz sevinirim. (Oyunu çok sevdim ve bunu bitirip direk 3. serisini de oynamak istiyorum. 2.serisi hakkında çok olumsuz yorum vardı o yüzden onu pas geçtim :) )

• Millet acil bir bakın nolur.Mage Arcane warrior gidiyorum daha level 8 fakat bir sorunum var.Oyuna başlarken 2 adet heavy armora sahiptim. Arcane warriora dönüşünce bunları giyebiliyorum fakat fatigue çok fazla artıyor ve mana kullanamaz oluyorum neredeyse. Tabii ki sustained skillerde çok mana alıyor.Nasıl bir çözüm getirebilirim ? ya skill ya da armorlardan vazgeçmem mi gerekiyor ?

Bir de stat dağılımı nasıl olmalı ? Magici fullemeye çalışıyorum onun dışında neye abanayım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.