Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dur.. Yalış Geldim Galiba :D Ama Eklersen Sevinirim DB'de İyidir
  • arkadaşlar dragon ball z türk anime sitesinde izliyorum 2 dakikada bir takılıyor video.Sizce ne yapmalıyım veya en iyi nerden izleyebilirim
  • İlk seriyi bitirmeme az kaldı, bundan sonra Z'ye mi başlayayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kai ne oluyor peki?

• Yani mangakanın eklediği filler var ek olarak. Şimdiki shounenler gibi sıkmayacaksa Z'yi izleyeyim. Yalnız yapımcının Toei olması düşündürmüyor değil.

• Hocam iyiki konuyu size devretmişim. Cidden DBZ hakkında benden çok daha bilgilisiniz. Umarım yaptığınız düzenlemelerden sonra forumda daha çok Dragon Ball hayranları bulabilirsiniz.
  • Ekle hocam güncelim.
  • hocam ekleyin beni dragonball benim için pokemon kadar eskidir. Ayrıca ilk seri türkçe seslendirmeyle acayip komik ve eğlenceliydi bizimkiler çok güzel seslendirmiş :D star tv den kalkınca tekrar uydudan rai tune adlı bir ispanyol kanalında z seyretmeye başlamıştım o zaman internet olsa bile kota vardı sıkıntıydı. Benim sormak istediğim altta bende bu bölümler mevcut eksik varmı gt yi hiç seyretmedim. birde bu remakleri siz seyrettiniz mi? toplam çıkan tüm bölümleri yazabilirmisiniz?

DB şu kadar bölüm dbz şu kadar bölüm remakesi şu kadar diye ben bu sayfada gördüm diye hatılıyorum şimdi yok. Birde DBS in çok önceden 100 bölüm olarak çıkacağı açıklanmıştı.

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)
    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 19 Ağustos 2016; 15:48:59 >

• Bugün youtube da rastladım eskileri yad ediyordum :)

ilki orijinal gibi duruyor sanırımfan-fiction fan-made değil umarım fan made dir. İlk Db ile db çok zarar gördü yapamıyorsan bütçe ayıramıyorsan yapmayacaksın. Keza Avatarda James Cameron yüzünden kendi adını kaybetti son hava bükücü diye çıkardılar üç part olacaktı yalan oldu avatar diyince çoğu seyirci mavi yaratıklar olarak düşünüyor.

Bu fanmade ama üsttekinden daha başarılı ve güzel olmuş heleki adamlar uğraşıp bir tane cell çizmiş ayrıca ki saldıraları ve super saiyajin hali bile daha orijinal Ayrıca sondaki Goku yu Cristian baleye benzettim boy kısa ama DB ye doğru düzgün bir bütçe ve birkaç hollywood yıldızıyla müthiş film yapılır diye düşünüyorum.

benim fikrim böyle eserler eğer CGI çok para tutacaksa Resident Evil veya Final Fantasy gibi 3d animasyon formuyla sinemaya çıksın sanki sinemada animasyon seyredilmiyor mu?

birde aklıma gelmişken sorayım DBS te trunks geldiğinde Gohan evli ve panchan var ve dövüş sanatlarını bırakmış.Hatta DBZ nin sonunda çok pişman oluyor tekrar başlayacağım diye kendine söz veriyor piccolodan yardım istiyordu?daha sonra ne oldu şimdi tam bir şaklaban :D ve trunks ın geleceğinde gohanın kolu kopmuş ve dünyanın korumaya çalışıyordu eğer gelecek değişmiş olsaydı Trunks gohanın evli çocuklu ve MA yı bırakmasına şaşırmaması hatta vegetanın ve gokunun kilerine şaşırmaması gerekirdi çünkü gelecekte onlara sahipler zaten. Ha birde dünya yok olurken vegeta ve goku nerede DBS de bence buna değinilmesi lazım.Öldüler denilmesi çok saçma olur ancak tahminimce bu baş eleman(tanrı kelimesi hoşuma gitmiyor.) vegetayla gokuyu bir yerlere god falan yapacak veya dünyadan çok uzak bir evrende vegeta goku kendini geliştirmek için kapışıyor olacak ama dünya yok olmaya yüz tutmuşken yardıma gelmemeleri çok kötü.Birde Black gokunun gokuyu ilk görür gibi davranması ve saiyan halini görünce şaşırıp yeni şeyler öğrendim demeside ayrı muamma zaten goku blackle geçmişte ilk karşılaştığında ssj oluyor vede gokuyu hadi bu gördüğünü saymasak bile gelecekte kendini goku yapabildiğine göre önceden onu haklamış veya belirli şeylerini öğrenmiş olması gerek

• DB evreninde, Goku nun zaman çizelgesinde, Android saga zamanına gelindiğinde, Goku savaş sırasında kalbindeki bir sorundan dolayı ölüyor. Ve o aralar Goku dan başka Super Saiyajin olabilen yok. (bir de gohan vardı yanlış hatırlamıyorsam)
    Gohan daha küçük, goten de doğmamış zaten.
    Android ler ortaya çıktığında da onlara karşı durabilen olmuyor. Vegeta dahil çoğu kişi ölüyor. Dragon Ball larda onlar tarafından yok edilip, herhangi bir dilekle Goku nun geri getirilmesinin önüne geçiliyor vs.

Aradan yıllar geçiyor, android ler dünyada insanlara zulmediyor. Gohan ve Trunks bunlara karşı dursa da güçleri onları yenmeye yetmiyor.

hocam burayı kaçırmışım ben tamamen gokunun öldüğü ama dragonball toplarıyla döndüğünü hatırlar gibiyim bu konu z de işleniyor mu acaba tekrar başlayayım.birde evrenin ayrılması kötü olmuş tekrar anne babası falan yaşasa güzel olurdu. belki toriyama sonraları için gohanı öne çıkarmak istiyordur. çünkü birçok fan gohanı en güçlü olarak görmek istiyordu. çok teşekkür ederim bilgi için sağolun.

düzenleme:gohanın meselesi frizeanın dünyayı yok etmeye tekrar geldiği zamanda geçiyor babası ve vegeta olmasa dünyanın yok olacağı eşinin falan öleceği durumu ailemi koruyamadım falan diyor asla bırakmamalıydım diyor. sanırım akira gohanı ilk başta öne çıkarmayı düşündü sonra vazgeçti. birde bu haleli şekilde ölüyorlar ya o durumdayken ikince kez ölürse yok mu oluyor?birde goku o haldeyken gezebiliyordu cell falan cehennem tayfası neden gezmiyor?

birde gohan ssj2 iken galaksiyi yok edebilecek güçte androidlerin alması çok mantıklı gelmiyor bana işte onlar yazıyor biz okuyor seyrediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 21 Ağustos 2016; 0:36:11 >

• Benim devreler karışmış olabilir mesele Injustice ı okuduğum dönem DCAU seyrediyordum. Kendimi o kadar kaptırmışım ki onda olan hikayeleri animasyonda var sanmışım çok sonra farkına vardım :) Karışıyor tamamen bende bu silinme olayını DBS te hatırlıyorum(emin olamıyorum bazen kendimden)gohanın bu lafları Z de dayak yerkendi diye hatırlıyorum.Hayırlı iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 21 Ağustos 2016; 13:49:28 >
  • DBS 55. bölüm iyiydi. Yeni seri sandığımdan iyi gidiyor. Z efsanesinden sonra böyle başarılı bir şekilde ilerleyebileceklerini düşünmezdim. Konu yelpazesi bayağı bi açıldı çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Aynen öyle.

56. bölümü de yeni izledim, iyice meraklandırdı bu hikayenin varacağı noktayı

56 iyiydi
    sanırım zamasu ölü bedenini ele geçirip canlandırmış kendi ki sinden aktarmış kanımca çünkü bugün seyrederken olaylar başlamadan birşeyin farkına vardım ben black dayak yediğinde güçlendim diyip sevinince bunu zamasuya yormuştum. Aslında dayak yiyip güçlenmek yeni teknikler ve taktikler öğrenmek gokunun işi birde ben bölümün sonunda black kılıç çıkarınca büyük ihtimalle birazdan trunks a level attırıcaklar diye düşündüm zamasu çıka geldi. ama bence trunksa level attıracaklar birde 50 bölüm daha black görmek istemiyorum 10-15 bölüm sonra yok etsinler. zen-chan ın verdiği tuşa bas goku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 28 Ağustos 2016; 15:58:13 >

• Black goku ya yıkım tanrısı olacak yada zamasunun çırağı, ama zenodan güçlü olması çok saçma olur 12 evrenin yaratıcısından yani onu yarattığı düşünülen varlıktan güçlü olması hiç mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

Black goku ya yıkım tanrısı olacak yada zamasunun çırağı, ama zenodan güçlü olması çok saçma olur 12 evrenin yaratıcısından yani onu yarattığı düşünülen varlıktan güçlü olması hiç mantıklı gelmiyor.

12 evreni onun oluşturduğuna dair bir bilgi verilmedi seri de.
    Sadece her şeyin (12 evrenin) kralı dendi.
    Bu onun oluşturduğu anlamına gelmez yani

Bu da ebeveyn göreceğiz düşüncemi destekliyor gibi

Her şeyi bu çocuk oluşturmuş olsa, Akira daha güçlü demezdi herhalde Black için. Ya da niye bu çocuk yanında koruma ile dolaşsın?

O korumalar da ebevenylerin atadığı varlıklar kanımca

Birkaç bölüm sonra anlaşılır zaten neyin ne olduğu

Zeno Sama; nam-ı diğer Zen Chan bence de esas yaratıcının şımarık oğlu gibi bir şey. Gerçi Goku'yu çağırma butonunu yoktan var etti ama evrenleri yaratacak kadar güçlü mü bilmiyoruz. Ayrıca neden kendine arkadaş arasın ki? Bir de kendisi yaratsa Goku'dan haberi olurdu herhalde. Umarım daha üst bir varlık vardır. Çünkü DB gibi bir animede bile olsa en üst varlığın böyle basit bir çocuk gibi olması hoşuma gitmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada listede MuratbanK adını göremedim.

SSJ1-2-3, Red (God), Blue, Rose derken iş iyice pamuk şekere döndü.
    Açıkçası Black Mlack, Zamasu Mamasu hikaye; Goku ve Vegeta fusion yapıp Gogeta olsalar ve Gogeta Blue dönüşümü yapsalar ikisine de tek atarlar. Gerçi fragmanda Zamasu'ya saldırılar etki etmiyor filan diyorlar. Gogeta'da süre sınırından dolayı sıkıntı olabilir bu konuda. Lakin olmadı Vegetto olsunlar da çiğ çiğ yesinler sabah kahvaltısı diye. Vegetto Blue ortaya çıksa evrende ne kadar canlı varsa alayını dalga geçe geçe eşek sudan gelene kadar döver. Ben artık Gogeta'yı, daha da önemlisi Vegetto'yu tekrar görmek istiyorum. Nasılsa Kibito ve Kaiosinden biliyoruz ki Dragon Ball ejderi sayesinde potarayla birleşenler tekrar ayrılabiliyor. Vegetto olun, eşek sudan gelene kadar Blacki de Zamasu'yu da dövün, Shen Long'tan tekrar ayrılmayı dileyin. Uğraşmayın, uğraştırmayın.

• Sonic bey biliyorsanız db film listesini paylaşabilirsiniz sırasıyla onuda seyredelim ben sadece resurretion f ve tanrıların savaşını biliyorum

• Super in başlangıcı ama tanrıların savaşı ve frieza ile alakalıydı bakalım nasıl olacak bir seyredelim teşekkürler birde 28 ağustosta çıkan resurrection f in remake i sizce vakit kaybı mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bunlardan birisi daha iyi gider:
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Bunları bu haliyle indiremezler. Tek çare Vegetto
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.