Şimdi Ara

Dragon Fable(www.dragonfable.com) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
0
Favori
182.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sprx77

baktim kardeş nasıl üç yeri de açtın?söylesene.

sadece oyunda hesabını aktive et yeter(aktivasyon maili ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarp214

knk royal penguin shrink ray ne ve nerde satılıo lasım simdi 32 lwl adam kasıomda onun için dier adam 40 ama sadece bu seyin yerini bilmiom royal penguin shrink ray mudur nedir yardım plsssssssssss bide bebek ejderin sondan bi üst görevindeyim warlic onu nerden yapcam

royal penguin shring ray:dragoncoin shopundan alınıyor.ayrıca warlicin questinide biraz ara bul warlicin oraları dolaş çanta bulursan yanına git fln bişey yap işte
  • arkiler ben 47 lwl ım bu oyunun bi cheat engine programından hilesi war...
  • df de güzel ama aqnın grafikleri berbat
  • benim 12 lwl warrior
    9 lwl mage
    7 lwl warrior
    7lwl roque
    7 lwl rogue
  • ben 40 lvlim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba1997 -- 1 Ocak 2008; 10:44:04 >
  • pardon damage deil gold hilesi o
  • EXP

Beyler şimdi exp hilesi öğreteceğim size.Şimdi bu link cheat engine 5.3 progr***** indirinhttp://cheatengine.org/download.php bunu indirdikten sonra yükleyin. Cheat Engine progr***** açın sol üst köşede bilgisayar resmi olacak oraya tıklayın ve IEXPLORE.EXEyi bulun işaretleyin ve entere basın. Şimdi ise dragonfableyi açın yeni bi görev başlatın. Birinci grubu kesin ve ok tıklayın bunu yaptıktan sonra iventorynin yanında quest var oraya tıklayın. Kaç exp gelmişse 8 ile çarpıp cheat enginenin Vaule haznesine yazın (Hexin yanındaki yere) mesela 250 exp yazıyosa 250x8=2000 sonucu vauleye yazın.UYARI: siz benim örnek verdiklerimi değil sizinkileri yazacaksınız bunu sakın unutmayın!!Yazdıktan sonra first scan tıklayın. Solda bir sürü sonuç çıkmış olması lazım. Şimdi dragonfableye geri dönün ve ikinci grubu kesin. OK tıklayın. Queste tıklayın kaç exp yazıyosa onu da 8 ile çarpıp vauleye yazın ve next scan deyin. Solda bir sonuç çıkacak. O sonuca çift tıklayarak alt tarafa atın. Frozen yazan yerdeki kutucuğu işaretleyin. O satırın en sağında bir sayı olacak oraya çift tıklayın ve orayı 100000 yapın (yüzbin) NOT: Fazla yazmayın eğer fazla yazarsanız oyun kapanır veya çıldırır... Bunu yaptık geçtik Üçüncü grubu kesin ve level atlayacaksınız haydi iyi oyunlar...

• arkadaşlar siz daha hack mi yapıyorsunuz alın size trainerhttp://www.plunder.com/SkullHaxDFv2-5-download-89187.htm
    DOWNLOAD İT YAZISINA TIKLA VE İNDİR
    TRAİNERİN İÇİNDE
    1=dragon amulet hack
    2=lvl 999
    3=damage hack
    4=stat point hack
    5=exp hack
    +rep isterim ama arkadaşlar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroDelisi -- 3 Ocak 2008; 9:27:20 >
  • abi yaa şu trainer nsl kullanılıo beceremedim
  • eer çabuk cevap verirseniz sevinirim
  • BU NE OLMUOO

• baby dragon yaratılır... isteyen pmden mesaj atsın
  • id alınır lv 40 asasım + doom :)
  • beyler bana 50 dragon coinsli adam verene 40 lwl adam assas 38 lwl adam warior bide lwl 39 mage vericem msnim sarp214@hotmail.com
  • ya trainer ı kullanamadım
  • gel seni bi güzel deşiim 36 lvl mage
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.