Şimdi Ara

Dragon Lore nasıl düşürülür? (Kafayı taktım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda bu olaya çok kafayı taktım inat ettim. Youtube'da falan bakıyorum hep silver, nova 1 gibi ezik rütbedekilere düştüğünü görüyorum. Tamam bunlar hurafe olabilir ama kafayı feci şekilde bozdum inat ettim ben de bir dragon lore düşürmek istiyorum. Normal ranked maçlardan sonra düşebiliyor mu? Yoksa DM, Casual'de falan mı düşüyor nedir bu işin taktiği, püf noktası -varsa tabi- ?

Yoksa sadece şu hediye paketlerinden mi düşüyor nedir arkadaş bunun şeyi? Bozdum kafayı.

• yeni operasyon jetonlarından veya cobblostone kutularından düşüyor
  • Düşürebilmek için eski operasyonların en az 3 tanesinin jetonu olması gerekiyor ve bu jetonların seviyesinin yüksek olması gerekiyor . Rekabetçi , dm , silâh yarışı gibi bir mod ayrımı yok . Her modda düşebilir , tamamen şans işi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Shepard

Düşürebilmek için eski operasyonların en az 3 tanesinin jetonu olması gerekiyor ve bu jetonların seviyesinin yüksek olması gerekiyor . Rekabetçi , dm , silâh yarışı gibi bir mod ayrımı yok . Her modda düşebilir , tamamen şans işi .

en az 3 tane mi gerekiyor? ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Shepard

Düşürebilmek için eski operasyonların en az 3 tanesinin jetonu olması gerekiyor ve bu jetonların seviyesinin yüksek olması gerekiyor . Rekabetçi , dm , silâh yarışı gibi bir mod ayrımı yok . Her modda düşebilir , tamamen şans işi .

en az 3 tane mi gerekiyor? ilk defa duydum

Evet hatta biri de Bloodhound muydu neydi o jetondu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 3 tane falan neye dayanarak söylüyorsunuz bilmiyorum ama saçma.

-Operasyonları tamamlayıp XP aldıkça düşme şansı var.

-Major turnuvalarda düşen cobblestone kasasından çıkma şansı var.
  • çok kafayı taktıysan 200 tane cobble hatıra paketi çek steamden yaklaşık 25 bin lira yapıyor ordan düşürürsün yoksa öyle 3liralık jetonla 30 bin liralık item alıcam diyosan çiftlikbank başlığına da bi bak derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

çok kafayı taktıysan 200 tane cobble hatıra paketi çek steamden yaklaşık 25 bin lira yapıyor ordan düşürürsün yoksa öyle 3liralık jetonla 30 bin liralık item alıcam diyosan çiftlikbank başlığına da bi bak derim.

niye canım geçen operasyonda adam medusa çıakrmıştı operasyonda forumda iyi paraya sattı

ondan sonra bir kişyiede iki tane m4a4 poseidon çıktı.

tabi şans işi bana en fazla 3 liralık item çıktı .
  • Operasyonlarla şansın varsa düşürebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

çok kafayı taktıysan 200 tane cobble hatıra paketi çek steamden yaklaşık 25 bin lira yapıyor ordan düşürürsün yoksa öyle 3liralık jetonla 30 bin liralık item alıcam diyosan çiftlikbank başlığına da bi bak derim.

Bu neyin kafası, neyin ukalalığı ya, çiftlikbank-ponzi falan ne alaka şimdi?
  • Normal DM ve MM'de düşmesi imkansıza yakın gibi bir şey. Düşünlerin büyük bir kısmı operasyon olduğu zaman düşüyor.
  • Aga kaç yıl geçmiş düşürebildin mi bari bi dragon lore?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.