Bildirim
Dragon Nest EU (Avrupa Sunucusu) Üyelik Almak İsteyenler (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
oyuna ilgi göstermemin nedeni. bu oyuna (cherry SEA da) 4 yıl önce DH grubu olarak 10-15 player olarak başlamıştık. benim için üniversite tercih zamanı idi. sadece tatil sebebli deneme olarak ve eski günleri anma uğruna oynadım. kusura bakmayın. okul bitti iş konusu daha önemli... o yıllarda bu dragon nest non target olarak yeni bir gelişim oyunu olarak gözüküyordu. forum olarak çok ilgimizi çekmişti. gördüğüm kadarıyla halada çekiyor. saygılar. -
Hafta sonu ozel %100 drop ve exp event var yeni baslayanlar icin guzel bi event:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Che-Guevara
oyuna ilgi göstermemin nedeni. bu oyuna (cherry SEA da) 4 yıl önce DH grubu olarak 10-15 player olarak başlamıştık. benim için üniversite tercih zamanı idi. sadece tatil sebebli deneme olarak ve eski günleri anma uğruna oynadım. kusura bakmayın. okul bitti iş konusu daha önemli... o yıllarda bu dragon nest non target olarak yeni bir gelişim oyunu olarak gözüküyordu. forum olarak çok ilgimizi çekmişti. gördüğüm kadarıyla halada çekiyor. saygılar.
vay be o günlerden kim kaldı :D
http://forum.donanimhaber.com/m_33147792/mpage_6/tm.htm
işte dragon nest sea'nın açıldıgı saat sabah 9 surları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Funky ND
quote:
Orijinalden alıntı: Che-Guevara
oyuna ilgi göstermemin nedeni. bu oyuna (cherry SEA da) 4 yıl önce DH grubu olarak 10-15 player olarak başlamıştık. benim için üniversite tercih zamanı idi. sadece tatil sebebli deneme olarak ve eski günleri anma uğruna oynadım. kusura bakmayın. okul bitti iş konusu daha önemli... o yıllarda bu dragon nest non target olarak yeni bir gelişim oyunu olarak gözüküyordu. forum olarak çok ilgimizi çekmişti. gördüğüm kadarıyla halada çekiyor. saygılar.
kardes bak ne buldum. hatırladın mı 2 sw acılmıstı. westwood, springwood. ikisinde de 30a yakın channel vardı, hepsinde de sıra bekliyordun. 24 lvl cap vardı. o ruhu tekrar yaşamak istedim ama eu'da bekledigim hazzı alamadım. 26 lvlde bıraktım.
bizlere xfire ile ortak iletişim kurma işlemini öğretmiş bir oyun. bu arada ghost (ghosp) abimizide anmak lazım o bu oyunun dibine kadar oynamış biri bizler birer ikişer iş güç eğitim (ben yani efe, yıldız teknik Üni. elk ve haberleşme müh.(ç.ap) bitti) meselesi ile oyundan hatta forumdan ayrı düştük ama yine burdayız. saygılar.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 21 Temmuz 2015; 14:52:39 >
-
Oyunda suan aktif bir Turk guildi var ortalama 15 kisiyi online gorebilirsiniz gun icinde bu sayi 20 e de cikabiliyor TS3 adresimiz var oyun ruhunu tekrar yakalamak isteyen arkadaslari bekliyoruz yazi degerlendirmek icin keyifli bir oyun
hocam Saint Haven Defence ne zamanları açık oluyor bi bilgin varmı ? -
Saint haven defence eski bir eventti bitti .. saint haven defence 2 bekleniyor ama onun tarihi belli degil ve yakin bi tarihte de olmayacak . Yani shd2 uzun uzun bi zamam sonra belki gelebilir.
peki elemental jade leri yapmanın başka bir yolu varmıdır ? -
Suan bir event mevcut hergune bir gorev veriyor silver coins veriyor onlari biriktirip alabilirsin ( eger yeterse ) yada THden satin alican suan baska bi yolu yok
yeni baslayacagim bu oyuna acaba guildinize girebilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Zierox
yeni baslayacagim bu oyuna acaba guildinize girebilir miyim?
Tabiki girebilirsiniz basvuru yapmaniz yeterli kapimiz herkese acik:)
Referanslı link, şikayet ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Raides
Referanslı link, şikayet ettim.
Tabiki referans linlki bunu bende kendi agzimla soyluyorum ama referans linki disinda maalesef oyuna Turkiyeden uyelik alimi yok :) kumda oynamaya devam et lutfen iyi gunler
Proxy ile de kayıt olunabilir, sırf referanslı link koyarak burdaki insanları enayi yerine koyuyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: sarven77
quote:
Tabiki referans linlki bunu bende kendi agzimla soyluyorum ama referans linki disinda maalesef oyuna Turkiyeden uyelik alimi yok :) kumda oynamaya devam et lutfen iyi gunler
-
quote:
Proxy ile de kayıt olunabilir, sırf referanslı link koyarak burdaki insanları enayi yerine koyuyorsun.quote:
quote:
peki proxy ile kayıt oldun.. kolay olacağınıda sanmıyorum. oyuna nasıl başlıyacaksın. o ayarı yapabilceksen buyur burdan açıkla.
refaranslı derken benim anladığım torpilli, kıyak geçilmiş bir link. dielim böyle arkadaşın işine nasıl yarayacak. bilmem kaçyıl öncesinin bir oyunu için enayi kelimesi biraz ağır değilmi? çamur atıp kaçma. varsa tehlikesini açıkla bizde anlamış, bilmiş olalım. gerçekten bu tür kısacık kelimelerle saldırı yazıları sarf eden birinin bende oluşturduğu ön algı o kişinin çok cahil sınıfından birinin olduğudur. saygılar...
-
quote:
quote:
Insanlarin cogu proxy tarzi seyleri kullanmayi bilmedigi icin veya ugrasmak istemedigi icin bu linki tamamen yardim amacli paylastim .. oyuna baslamak isteyen biri linkten cok rahat uyelik alabiliyor neden proxy ile ugrassin? Veya bu seni neden bu kadar rahatsiz etti anlamadim referans linki disinda uyelik aliniyor olsa ben bu link harici uyelik alinmiyor desem belki hakli olabilirsin ama referans link disinda legal yollarla uyelik alimi yok .. buraya gelip insanlarin huzurunu kacirma kesinlikle tehlikeli bir yani yok .. cok istiyorsan arkadasin dedigi gibi buraya videolu proxy ile nasil uyelik alinir diye konu acabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Insanlarin cogu proxy tarzi seyleri kullanmayi bilmedigi icin veya ugrasmak istemedigi icin bu linki tamamen yardim amacli paylastim .. oyuna baslamak isteyen biri linkten cok rahat uyelik alabiliyor neden proxy ile ugrassin? Veya bu seni neden bu kadar rahatsiz etti anlamadim referans linki disinda uyelik aliniyor olsa ben bu link harici uyelik alinmiyor desem belki hakli olabilirsin ama referans link disinda legal yollarla uyelik alimi yok .. buraya gelip insanlarin huzurunu kacirma kesinlikle tehlikeli bir yani yok .. cok istiyorsan arkadasin dedigi gibi buraya videolu proxy ile nasil uyelik alinir diye konu acabilirsin.
oyun icinden nasil guildinize basvurracagim yardimci olur musunzu acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zierox
quote:
quote:
quote:
oyun icinden nasil guildinize basvurracagim yardimci olur musunzu acaba?
Guild basvurusu icin N> Guild sekmesine girin mevcut bir guildiniz varsa cikin sonra search veya join kismina ana , anatol yazmaniz yeterli gormeniz icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X