Şimdi Ara

Dragon Oath[OB] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
21.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SonOsmanli adıyla ilk klonumuz çıktı bile
    Bizim guildden birine küfrettiği için atılan biri ve beatuful adlı eskiden bizim guildde olan biri tarafından
    7 üyeleri var yazık(bizim 57 olması lazım)
    ayrıca müthiş bir saçmalık yapmışlar bana göre guildlerinde osmanlı adı geçiyor Türk adı yok ne hikmetse
    Taklitlerimizden sakının

• yaş ortalaması cok düsük sizin guildde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

yaş ortalaması cok düsük sizin guildde

Öbür guildin kurucusu 12 yaşında bilgin olsun ayrıca deputyleri bizim guildden insanlara küfrettiği için atılan biri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 25 Aralık 2009; 21:56:35 >
  • Ben oynamiyorum zaten saçma sapan bi hal aldı oyun
  • Yazılarım nedeniyle ara vermişti şimdi tekrardan başlıyorum
  • herkese merhaba bende oyuna yeni basladımda karekter yapılandırması nasıl olacaka acaba
  • yaw bende dün başladım adamım 10 lvl oldu class da seçtim ama exp lvl alacak yeri geçtiği halde lvl alamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

yaw bende dün başladım adamım 10 lvl oldu class da seçtim ama exp lvl alacak yeri geçtiği halde lvl alamıyorum...

Envantere gir kaplan ağzı var ona tıkla atlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 30 Ocak 2010; 16:49:33 >
  • bende başlıyorum 2 saate.
    guild falan hangi serverda?
  • değerli olan mataryel ve elementler hangileri acaba?
    ayrıca elementleri silah geliştirmede kullanabiliyor muyuz?
  • 1 saat sonra aranızdayım
  • bende başlıyacamda şu beta key zımpırtısı varmı bıde kısaca hangı server hangı char acacgımı sölermısın
  • cevap geç olsa da, gelecek nesillerin işine yarasın

quote:

Orijinalden alıntı: Anacoth

değerli olan mataryel ve elementler hangileri acaba?
    ayrıca elementleri silah geliştirmede kullanabiliyor muyuz?

en değerlisi(lv 1 gem için konuşuyorum) ruby dir 13 stamina verir bu beggars için 780 hp shaolin için 1300 hp yada ona yakın bir rakam demek iteme bastığında

quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

bende başlıyacamda şu beta key zımpırtısı varmı bıde kısaca hangı server hangı char acacgımı sölermısın

open betada, beta key olmaz
    class olarak kafana göre takıl ama ben beggar seviyorum tavsiye edilir :)

• cümleten sa ben oyuna bugun basladım yardımcı olcak varmı üyelik nasıl alcam yardım pls
  • beyler oyuna giremiyorum tam acıcak acıLmıyor Yönetici olarak calıstırda yaptım oLmadı Yardm edermisiniz.

Bide patch atmıyor FirewaLl ı kapadım gine olmadı Yardım Edin Lütfen.
  • Merhabalar Arkadaşım Bende Oyunu bugün İndirdim Oyuna Başladım , Class Secimi Asasians Yapmıştım Ancak senin tavsiye ettiğin Class ı Açtım , Oyunda yeni oldugum icin PM falan nerden atılır bilmiyorum cok yardıma ihtiyacım var Vice.poke@hot.. eklersen Sevinirim Oyun Gerçekten Sarıyor , bana ulaşırsan sevinirim oyundaki Nick'im : AbajourTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ab4j0uR -- 10 Şubat 2010; 15:26:15 >
  • bende oyuna başlamayı düşünüyorum indiriyorum şuan.
  • SELAM BEYLER BENDE 2GÜNDÜR KASIYOM LEVEL 27 SHAOLIN OLDUM, FAKAT 1 ALAN OLMAK UZERE 2 TANE SKILL DIGER SKILLERI LEVEL 30 DAMI ACIYORUZ.
    SHAOLIN MERKEZDE SKILL ALDIGIMIZ ADAMDA KITAP LVL 2O OLMADAN DIGER SKILLER ACILMIYOR MU
    BIR SKILL ACILISINI RESIMLI OLARAK EKLEYE BILIRSENIZ SEVINIRIM
  • Ya bende yeniden başlasammı diyorum ne dersiniz? Bu arada Zafer hala oynuyormu göremiyorumda ben
  • Güzele benziyor başlamak lazım hala groupsim duruyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.