Şu anda oyunu indiriyorum , oyunda yardımcı olabilecek arkadaşlar özel mesaj ile msn yollayabilirse sevinirim.
Herkesin oyundaki nickini ilk mesajda toplasak olmaz mı? Hem birbirimizi kolayca buluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: HumanKilleR
Herkesin oyundaki nickini ilk mesajda toplasak olmaz mı? Hem birbirimizi kolayca buluruz.
Evet iyi olur bencede
tmm yazsın herkes nickini eklim yazın çünkü büyük küçük uyumlu ona dikkat edin
EntelMaganda olarak şu an oyundayım , ulaşabileceğim bir pm istiyorum.
Nick:TheLuBu Class:Shaolin
Nick:HumanKilleR Class:Beggars Alliance
quote:
Orijinalden alıntı: lubuoguz
İsim : EntelMaganda Class : Daha açacak seviyeye gelemedim.
Bu arada imzandaki Telokom değil Telekom olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
quote:
İsim : EntelMaganda Class : Daha açacak seviyeye gelemedim.
Bu arada imzandaki Telokom değil Telekom olacak.
teşekkürler uyarı için yiğen şaka yapmış imzama galiba
Ya lanet olsun bu classı nereden seçecem biri yardım etsin.
quote:
Ya lanet olsun bu classı nereden seçecem biri yardım etsin.
10 lvl olunca görev alıyorsun ilk şehirden sonra görevi takip ederek en son işleme kadar deninenleri yap daha sonra class şehirelrinden birine teleport oalcaksın hangisine girmek istiyorsan ve o şehirdeki usta master NPC sine giderek konuşacakson ve join ...... diyerek ok diyorsun o kadar.
Shaoin diye bişey oldum denemek istiyorum nasıl bişey.
oguz bunun hakkında biraz bilgi verir misin ?
Shaolin benim bildiğim defans class'ı, ama Pyromencer'de iyi.
quote:
ben o calsı seçtim defans ağırlıklı bir sınıf ve arkadaşlarına ve petlere defans basıyor şu an bildiğim buff ile belki ilerde daha değişk bufflarda açılır.çok iyi defe sahip bir sınıf olmakla beraber tank ünvanını alacağına inanıyorum.ayrıca tek olarakta rahat kasılan bir char.blade be spear kullanıyor büyük 2h(2el)
quote:
quote:
ben o calsı seçtim defans ağırlıklı bir sınıf ve arkadaşlarına ve petlere defans basıyor şu an bildiğim buff ile belki ilerde daha değişk bufflarda açılır.çok iyi defe sahip bir sınıf olmakla beraber tank ünvanını alacağına inanıyorum.ayrıca tek olarakta rahat kasılan bir char.blade be spear kullanıyor büyük 2h(2el)
oyunda tek olarak kasamayan bi char yok
2. olarak tüm bufflar petlere basılabiliyor
extra bi özellik yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: egomanyak.
quote:
quote:
oyunda tek olarak kasamayan bi char yok
2. olarak tüm bufflar petlere basılabiliyor
extra bi özellik yok yani
Extra özelliği aten defans bufunu kendine ve petine basıp aşırı yüksek def statına sahip olması
Görevleri yavaş yavaş yapıyorum , çözer gibi oldum oyunu.
Yarın dosyayı indirip bende katılıyorum aranıza ismim büyük ihtimal Transltr olur. Bu arada ben hiç mesaj atmadan aldım keyleri. mesaj atmadan da verilebiliyor. Yarın oyunda görüşürüz inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Teijal
Yarın dosyayı indirip bende katılıyorum aranıza ismim büyük ihtimal Transltr olur. Bu arada ben hiç mesaj atmadan aldım keyleri. mesaj atmadan da verilebiliyor. Yarın oyunda görüşürüz inşallah.
Bekleriz oyuna , ben daha yeniyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.