Şimdi Ara

Dragonball Chou (2015) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
1
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bu dragon ball z fukkatsu no f nete düşmüş sanırım. Türkçe alt yazı çıktı mı arkadaşlar.. Yoksa sinema çekimi mi sadece..

türkçe altyazısı çıktı. http://altyazi.org/sub/m/49720/Dragon-Ball-Z-Fukkatsu-No-F.html

Filmde sinema çekimi değil dvd kalitesinde. yani tam izlenecek durumda. torrent sitelerinde var 2-3 haftadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: ewtrolar14

quote:

quote:

quote:

quote:

1:30 saatlik filmi size 20 bölüme yayacaklar görürsünüz. Dragon Ball Z gibi yavaş ilerlerse Akira'ya suikast düzenlemeyi düşünüyorum. İki adamın bakışıp inildemesi 2 dakika sürer mi arkadaş ya

10. Bolumde biter, o kadar uzamaz. Daha sonra da Freiza ya gecilir.

Geldi mi Furiza?

11 den sonra takip etmedim

11. bölümden sonra gelir demiştin de :D Adam 20 den önce gözükmeyecek.

Oyle gibi de nasil bu kadar uzattilar o dovusu merak ettim

Yani 11 den su ana kadar hep dovusmus olamazlar degil mi?

Ben freiza arc baslar derken, goku nun beerus ile savasindan sonra ki her seyi freiza arc olarak degerlendirdim Yani, battle of gods in her seyi islenip, goku ve vegeta nin whis in yanina gidip alacagi egitimlerde freiza arc a dahil gibisinden Manga da da oyleydi nitekim

Beerus ile Dovusleri bitti mi bu arada?

Hocam Dragon Ball her zaman yavaş ilerleyen bir seri oldu. Bu gelenek DBS'de de devam etmekte :D

• Filmi de izledim güzeldi. Beğendim. Anime henüz o bölümlere gelmediği için spoiler de veriyorlar kendi kendilerine aslında. Film bir kaç ay sonra çıksaydı daha mantıklı olurdu.

Merak ettiğğm şu güç sıralaması nasıl şimdi db evreninde. Ssj4 mü, o kırmızı saçlı evre mi yoksa mavi saçlı evre mi daha güçlü. Gerçi tanrısal güç deniyor daha ne olsun ama. Bu durumda db gt yi yok saymak daha mantıklı sanki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Filmi de izledim güzeldi. Beğendim. Anime henüz o bölümlere gelmediği için spoiler de veriyorlar kendi kendilerine aslında. Film bir kaç ay sonra çıksaydı daha mantıklı olurdu.

Merak ettiğğm şu güç sıralaması nasıl şimdi db evreninde. Ssj4 mü, o kırmızı saçlı evre mi yoksa mavi saçlı evre mi daha güçlü. Gerçi tanrısal güç deniyor daha ne olsun ama. Bu durumda db gt yi yok saymak daha mantıklı sanki..

DBGT zaten ana evrende geçen bir seri değil.
    O açıdan dikkate almaya gerek yok.
    Fakat güç açısından değerlendirmeye kalkarsak, SSJ4 Gogeta anca evreni yok edecek seviyeye geliyordu. SSJG ise zaten bu seviyede. SSJGSSJ için de SSJG den güçlü olduğu düşünülüyor, yani SSJ4 Goku dan falan daha güçlü bu dönüşümler.

• quote:

quote:

Filmi de izledim güzeldi. Beğendim. Anime henüz o bölümlere gelmediği için spoiler de veriyorlar kendi kendilerine aslında. Film bir kaç ay sonra çıksaydı daha mantıklı olurdu.

Fakat güç açısından değerlendirmeye kalkarsak, SSJ4 Gogeta anca evreni yok edecek seviyeye geliyordu. SSJG ise zaten bu seviyede. SSJGSSJ için de SSJG den güçlü olduğu düşünülüyor, yani SSJ4 Goku dan falan daha güçlü bu dönüşümler.

ben gene de sevmiştim gt serisini ssj4 goku dönüşümü iyi bir dönüşümdü bence ordan da golden oozaru ya dönüşür dedik olmadı :D aslında SSJG dönüşümü genel seriye bakarsak gokunun istediği bir dönüşüm değil çünkü başkalarının gücünü alıyorç gokunun olayı daha çok çalışarak rakibini yenmek zaten fusion dönüşümlerinin hiçbirinde dikkat ederseniz rakibini yenmedi bir şekilde eski haline döndü ve öyle yendi. bu seriye umarım efsanevi ssj broly gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 2 Kasım 2015; 4:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

quote:

ben gene de sevmiştim gt serisini ssj4 goku dönüşümü iyi bir dönüşümdü bence ordan da golden oozaru ya dönüşür dedik olmadı :D aslında SSJG dönüşümü genel seriye bakarsak gokunun istediği bir dönüşüm değil çünkü başkalarının gücünü alıyorç gokunun olayı daha çok çalışarak rakibini yenmek zaten fusion dönüşümlerinin hiçbirinde dikkat ederseniz rakibini yenmedi bir şekilde eski haline döndü ve öyle yendi. bu seriye umarım efsanevi ssj broly gelir

Fusion donusumu dedigin bir vegetto var zaten
    Onda da kendi istegiyle eski haline gelmiyor
    Yoksa buuhan in canini okuyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nette şu resmi gördüm de hakikaten Gohan ı dbs de tipsiz ve çelimsiz çiziyorlar yahu. Tamam antrenmansız kalmış ama bu kadar da olmamalı. Bu çocuk melez goku dan çok daha güçlü olmalıydı db evrenine göre..

Dragonball Chou (2015)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hangi bolumden bu boyle? Cok celimsiz cizilmis Benim izledigim ilk 12 bolumde boyle degildi Genclik yillari falan olmasin?

Melez olanlarin daha guclu olma gibi bir durumu yok yalniz Daha cabuk donusum geciriyorlar dogrudur fakat bu guclu demek degil Mystic gohan bir bakima ssj3 full power olmasina ragmen goku teknigi sayesinde on denk oluyordu, hatta daha iyi bir noktada oluyordu gohandan

• Vay be , Gohan iş adamı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Vay be , Gohan iş adamı olmuş

Hocam Türkçe olarak izleyebileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

quote:

Türkçe dublajı yok hocam altyazılısı var

• quote:

quote:

Turkanime cevirmeyi birakti mi?
    Ben birikmesi icin bayadir izlemiyorum, turkanime de gec ceviriyordu sag olsun Suanda hala ceviriyorlar mi bilmiyorum da bir bakin isterseniz

• quote:

quote:

quote:

Ben de altyazılı diyorum zaten :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkanimeden izliyorum ben hocam . Başkada çeviri yok zaten altyazı sitelerinde güncelde değiller . Türkanimede geç çeviriyor sanırım ama .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkanimeden izliyorum ben hocam . Başkada çeviri yok zaten altyazı sitelerinde güncelde değiller . Türkanimede geç çeviriyor sanırım ama .

Geç olsun da güç olmasın :P Zaten çevirmenlerin çoğu lise-üni çağında insanlar o yüzden gecikmeler falan olması doğal.

• manganın yeni sayısı çıkmış. ingilizce çevirisi yok ama yorumlara bakılırsa;

universe 6 ile yapılacak turnuvada takım goku, vegeta, buu, piccolo ve beerus'un karşılaştığı en güçlü kişi(whis'i dahil etmiyormuş buna yani goku'dan daha güçlü)
    vegeta goku'ya gohan'ın turnuvaya katılması gerektiğini belkide aralarındaki en büyük potansiyele sahip olanın o olduğunu söylemiş ama goku o kendini bilime verdi gibisinden bir şey demiş. yani bildiğin nerd oldu gohan iyice.
    en çok güldüğüm vegeta'nın goku'nun neden chi chi'nin etrafında dolaştığı, yanından kolay kolay ayrılamadığı ile alakalı ile alakalı yorumu. chi chi saiyan kadınlarının tıpa tıp aynısıymış ondan böyleymiş durum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 20 Kasım 2015; 2:07:04 >

• Manga 6.sayı hakkında

Yabancı forumlarda Broly fanları tutturmuş 5. dövüşcü Broly olacak diye

Beerus vs Champa güzeldi başka gezegenlere uçup yumruk tekmeyle gezegen patlatmaları falan,DBZ'de dünyada geçen dövüşlerden daha farklı olmuş.Animesinde bozmazlar inşallah.

Piccolo'nun turnuvaya katılıyor olması güzel kendisi fav. karakterlerimden.Büyük ihtimalle bir power-up alacak veya dişine göre bir rakip verecekler.

Manganın son sayfasına göre Champa kendi takımına da kendi evreninden Saiyanlar alabilir eh umarım Goku ve Vegeta kopyası olmazlar gerçi zıt cinsiyet versiyonlarına birşey demem (Prenses Vegeta lel)

5.dövüşcünün tipi umarım dandik olmaz gerçi Toriyama kesin sıska ve komik görünümlü birşey çizecek Umarım bu sözlerimi yutarım.

Vegeta turnuvaya akılsız canavarların katılmasını istemiyor o yüzden turnuvaya sadece yazılı bir sına ile girebilecekler ki nasıl Buu ve Goku bu sınavı geçecek acaba? Belki Gohan bunlara ders çalıştırır :P.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raizel. -- 20 Kasım 2015; 20:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raizel.

Manga 6.sayı hakkında

Beerus vs Champa güzeldi başka gezegenlere uçup yumruk tekmeyle gezegen patlatmaları falan,DBZ'de dünyada geçen dövüşlerden daha farklı olmuş.Animesinde bozmazlar inşallah.

Piccolo'nun turnuvaya katılıyor olması güzel kendisi fav. karakterlerimden.Büyük ihtimalle bir power-up alacak veya dişine göre bir rakip verecekler.

Manganın son sayfasına göre Champa kendi takımına da kendi evreninden Saiyanlar alabilir eh umarım Goku ve Vegeta kopyası olmazlar gerçi zıt cinsiyet versiyonlarına birşey demem (Prenses Vegeta lel)

5.dövüşcünün tipi umarım dandik olmaz gerçi Toriyama kesin sıska ve komik görünümlü birşey çizecek Umarım bu sözlerimi yutarım.

Vegeta turnuvaya akılsız canavarların katılmasını istemiyor o yüzden turnuvaya sadece yazılı bir sına ile girebilecekler ki nasıl Buu ve Goku bu sınavı geçecek acaba? Belki Gohan bunlara ders çalıştırır :P.

Acikcasi Broly i gormeyi ben de istiyorum. Hatta serinin basindan beri (dbz battle of gods moviesini de hesaba katarsak) su 12 evrenin en guclusunun Broly olarak gozukmesini istiyordum. (tabii 12 evren meselesi biraz farkli aciklandi.)

Gozukurse fena da olmaz hani. Potansiyel olarak beerus tan bile belki ustun cizilip son movielerde harcandi...
    Hem animede gozukurse main timeline da gectiginden daha oturakli cizilir

Bu arada 5. Dovuscuden kasit Beerus un takimina katilacak olan kisi mi?

Eger oyleyse, Broly nin karakterini akira bastan yazmadigi surece takima katilmaz.
    Ben final battle da bir sekilde broly e karsi savasilmasi taraftariyim (broly seri de gozukecekse)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raizel.

Manga 6.sayı hakkında

Acikcasi Broly i gormeyi ben de istiyorum. Hatta serinin basindan beri (dbz battle of gods moviesini de hesaba katarsak) su 12 evrenin en guclusunun Broly olarak gozukmesini istiyordum. (tabii 12 evren meselesi biraz farkli aciklandi.)

Gozukurse fena da olmaz hani. Potansiyel olarak beerus tan bile belki ustun cizilip son movielerde harcandi...
    Hem animede gozukurse main timeline da gectiginden daha oturakli cizilir

Bu arada 5. Dovuscuden kasit Beerus un takimina katilacak olan kisi mi?

Eger oyleyse, Broly nin karakterini akira bastan yazmadigi surece takima katilmaz.
    Ben final battle da bir sekilde broly e karsi savasilmasi taraftariyim (broly seri de gozukecekse)

Broly bana pek ilgi çekici gelmiyor açıkcası filmlerde kalması daha iyi.

Evet 5. dövüşcüden kastım Beerus'un takımına katılacak olan kişi.Toriyama bu seri başlamadan önce bu arc için yeni karakterler çizdiğinden bahsetmişti büyük ihtimalle 5.dövüşçü ve Champa'nın takımı tamamen farklı olacaklar.

5.dövüşcü kadın olsa ilginç olabilir aslında Vados ve Android 18 hariç güçlü kadın karakterler yok seride (Chi-Chi ilk seride güçlüydü onu unutmadık :D) Lunch benzeri bir kişiliğe sahip olabilir.Mesela dövüşmezken hanım hanımcık biriyken dövüşmeye başladığında bir anda aşırı hırçın ve vahşi birine dönüşür.

Dövüşün yapılacağı alanda izleyiciler için yerler var belki başka tanrılar izlemeye gelir :D
    [simage]http://image.mangabird.me/sites/default/files/manga/1/3865/019.jpg
    [/simage]

• manganın 6. sayısının son cümlesi en bombasıydı. şimdi bekle en az 1 ay.

Champa derki: Onlar saiyanları turnuvaya getirecekse biz de bizim evrendeki saiyanları çağırırız
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.