Şimdi Ara

DragonFable Beleşe Armor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle forumda verildiyse özür dilerim konumuza gelelim başlıkdanda anlaşıldığı gibi dragonfable zaman kısıtlı bedeva armor şansı veriyor
    aşağıdaki adımları izleyin
    1- Falconreachdaki ballyhoo seçeneğine tıklayın
    2- sizi biyere götürecek oturan kadının yanına gidin ve open magic chest gibi bişey var ona tıklayın
    3-bir video izleyeceksiniz hiç birşey yapmadan videoyu izleyin videonun kendisi otomatik bitecekdir.
    4- video bittikden sonra load armor gibi bir seçenek var ona tıklayın
    ve size hazır yepyeni bir tane skilleriyle birlikde armor veriyor

• up 3 saattir hiç kimse cevap yazmıyor up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroDelisi -- 31 Aralık 2007; 13:05:53 >
  • ya aslında ben senden bi konuda yardım isticem ben buraya uye olamıom e mail yazmada sorun yasıorum yardım edermisin_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontensan

ya aslında ben senden bi konuda yardım isticem ben buraya uye olamıom e mail yazmada sorun yasıorum yardım edermisin_?

sorun yaşamamn lazım e-maili doğru yazdığından emin ol ve diğerlerininde doğruluğunu kontrol et
  • up
  • 118 kişi bakmış kimse yorum yazmamış
  • eywallah df de 40 lvl çarim var 250 k para en gelismisinden 2 ejderha tum gorevler yapildi itemler super ister inanin ister inanmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abed174 -- 8 Ocak 2008; 18:55:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abed174

eywallah df de 40 lvl çarim var 250 k para en gelismisinden 2 ejderha tum gorevler yapildi itemler super ister inanin ister inanmayin

quote.10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.