Şimdi Ara

Drake çalmak - Ölmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loucetius

5 kişi 4 kişiden birini outplay edip kesebilir yani 5 kişi 4 baronlu kişiye yürümeleri pekde zor gibi gelmiyor

Ben dakika 50 de junglerımızın baron çalıp da oyun kaybettiğimizi hatırlamıyorum defalarca kez kazandığımı hatırlıyorum ama.. Hatta bi oyunda o kadar çaresizdik ki, adamların baronu alıp bitirmelerini bekliyorduk inhibitör önünde surrender çekiyorduk falan, bizim jungler baronu çaldı saniyesinde öldü, hadi dedik hatrına bir tf daha yapalım, bizden 1 kişi öldü onlar ace oldu son kez pushladık ve oyunu aldık. Baron buffını red, blue kadar küçümsüyorsunuz ama verdiği ad-ap health regen-mana regen vs. oyunu döndürüyor.

Ha aynı şekilde.. 50. dakkada baronu çaldırıp da oyun kazandığımı hatırlamıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

5 kişi 4 kişiden birini outplay edip kesebilir yani 5 kişi 4 baronlu kişiye yürümeleri pekde zor gibi gelmiyor

Ben dakika 50 de junglerımızın baron çalıp da oyun kaybettiğimizi hatırlamıyorum defalarca kez kazandığımı hatırlıyorum ama.. Hatta bi oyunda o kadar çaresizdik ki, adamların baronu alıp bitirmelerini bekliyorduk inhibitör önünde surrender çekiyorduk falan, bizim jungler baronu çaldı saniyesinde öldü, hadi dedik hatrına bir tf daha yapalım, bizden 1 kişi öldü onlar ace oldu son kez pushladık ve oyunu aldık. Baron buffını red, blue kadar küçümsüyorsunuz ama verdiği ad-ap health regen-mana regen vs. oyunu döndürüyor.

Ha aynı şekilde.. 50. dakkada baronu çaldırıp da oyun kazandığımı hatırlamıyorum..

Ben son 2 yildir 30-35 dakikadan uzun oyun oynamadigim icin tecrubesizim sadece lol bilgime gore teori de konustum.

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Lcs de ahri syndra yasuo seçenler cok safe pick yapıyorlar cok koruyorlar demi :D katarina ultiyi düzgün atamadığı sürece çöp . Low elo da tabi ki katarinaya ultiyi attırırlar karşına lane aşamasında lulu gibi bir hero geldiğinde gerek lane aşamasında gerek tf lerde nasıl ulti atabiliyorsun 2 skili ile ultini bozabilirken :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hermés kullanıcısına yanıt
    Daha dikkatli olup yazacağım incelemelerimi buraya
  • quote:

dk 50 de baronu çalıp ölen junglera fikriniz nedir ?

Oyun taşır. Dakika olmuş 50 artık killden gelecek 300 goldun kimseye yararı yok ki zaten baronun kendisi 300 gold veriyor. Yapılması gereken şey adamın doğmasını bekleyip yardırmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestxbow07

Lcs de ahri syndra yasuo seçenler cok safe pick yapıyorlar cok koruyorlar demi :D katarina ultiyi düzgün atamadığı sürece çöp . Low elo da tabi ki katarinaya ultiyi attırırlar karşına lane aşamasında lulu gibi bir hero geldiğinde gerek lane aşamasında gerek tf lerde nasıl ulti atabiliyorsun 2 skili ile ultini bozabilirken :)

Ya hala uzatıyorsun kes sesini artık. Aferin lulu prosu git çelıncır ol. Silver aklınla bana akıl verme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Duruma göre değişir ama dk 40dan sonra 1kille baron almak genelde avantajdır. Trde oynuyorsanız genelde barona başlayan takım kötü fight yapar ve oyunu throwlarlar bu şekilde çok oyun çevirmişliğim var.

quote:

Orijinalden alıntı: Jucian

Sizce jungler drake çalarken ölüp karşı takıma 1 kill 2 assist verirse ama çalabilirse hangi taraf karlıdır? 1 kill 2 assist de jungler ve bottakiler olarak düşünelim.
    Dragonu çalabilirse sorun yok 600-700 gold karlı olarak çıkarsınız.
  • quote:

not wurf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Evet ama hala kesin bir cevap yok

Allah herkese öyle jungler versin.. Baron çalmak 3+ kill verirsen, dragon çalmak 2+ kill verirsen worth olmaz. Yani takımda bir tek jungler öldüyse no problem..

4 kişi baronlu takım nasıl inhibe kadar kaybedebilir 5 kişi karşısında yahu? Eğer karşı takımın çok iyi bir siege takımı yoksa inhibi alabilmek için dive yapmaları gerekir. 50. dakkada baronlu 4 kişiye dive atacak kadar aklını peynir ekmekle yiyen yoktur heralde.

dk 50 de kule oldugunu mu saniyorsun. 5 kisi elini kolunu sallayarak gider alirlar inhibitorleri. 4 kisi baronlu da olsa 5 kisi karsisinda duramaz dakika 50 de. karsida 25-0 katarina falan olmadigini varsayiyorum tabi.

@Tides of Blood burada dk. 50 ye kadar bile hiç ölmemiş bir kata varsa sıkıntı vardır demek istemiş.

Ama @Alicanarslann dk. 50 ye kadar full build olacağını söylüyor. Anlamıyor yani katanın hiç ölmeme sebebini.

@Bestxbow07 ise katanın ultisinin bozmaya odaklı oynadığını dile getiren bir elaman. Tf de kata nın ultisi rahatlıkla bozulur diyor. Zaten kata tf yi başlatan bir herodur arkadaş haklı.

Forumda nasıl lowlar olduğunu görün

@Tides of Blood neden hiç cevap vermediğini anlıyorum

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 27 Temmuz 2014; 21:30:38 >

• quote:

Katarinanin ultisini bozan lulu da jaxin adc yi kesmesini oturur izler ordan o zaman.
    Low elo su high elosu yok bu isin aslinda. Ben lcs te 5 kisiye ulti tutturan katarinalar cok gordum demekki hepsi aslinda low elo oyuncularida boostlamislar challanger a galiba. :) Pro oyunculara gore oyunu bilen katarinanin oyun kaybetmesi cok dusuk bir ihtimal olarak degerlendiriliyor. en az bak abartisiz en az 3 kisiyi oyuna kitliyorsun ki tf sirasinda katanin ultisini bozmaya odaklaniyorlar bu bile yetiyor bazen.

Ayrica ahri ve yasuo safe pick degildir. Yasuo tamam safe pick ama onuda op oldugu icin aliniyor ahri de nitekim bir zamanlar oyle idi. Safe pick ryze,cait,shen,lee sin, lux gibi herolardir. Ahrinin karsisina alirsin talonu safe pick kalmaz geriye.Ama bu adamlar takim oyunu oynadiklari icin tabi ahri karsisina karthus falan alinabiliyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 27 Temmuz 2014; 21:44:36 >

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    sırf -31 de kalmış diye eksilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimarkurato

quote:

free lose

Böyle soru olmaz oyun gidişatına baglıdır
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Polemik amaçlı bir şeyim yok yorumları önemsedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

quote:

Kim bozuyor kardeşim ultisini. Tf ye sondan gireceksin ya da aklın varsa tf ye Q E W kombonu yapıp zhonya basacaksın sonra asist gelir büyük ihtimal kaçmak istersen kaç. Katanın ultisini bozacağım diye bekleyenlere ne olduğunu bilirim ben. Bir oyunda ultimi 3 ten fazla bozan olmadı soloque da.

Sen hiç uğraşma kardeş Darius al r r r r ile alırsın zaten hepsini zaten ultisini bozamadıkları için %100 ban rate var turnuvalarda o yüzden almıyorlar . Bronzda bende taşırım kata ile oyunu . Karşıma ne zaman katarina gelse lulu alıyorum hiç bir zaman ultisini adam gibi kullanamıyor

Sen ne anlatıyorsun ya. Adam lcs te kata almaz tabi safe pick yapacak hyper carry koruyacak seçim yapıyorlar. Senin gibi konuşanlar genelde baya lowdur alınma. Kata ile 9 günde s4 acc. plat3 e çıkarmışlığım var.

Ha bu arada normal rankedda lcs e özenip pick yapma.

Peki ortalama s5 den gold 5 e kaç günde çıkarırsın ?

• Worth.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

quote:

quote:

quote:

Kim bozuyor kardeşim ultisini. Tf ye sondan gireceksin ya da aklın varsa tf ye Q E W kombonu yapıp zhonya basacaksın sonra asist gelir büyük ihtimal kaçmak istersen kaç. Katanın ultisini bozacağım diye bekleyenlere ne olduğunu bilirim ben. Bir oyunda ultimi 3 ten fazla bozan olmadı soloque da.

Sen hiç uğraşma kardeş Darius al r r r r ile alırsın zaten hepsini zaten ultisini bozamadıkları için %100 ban rate var turnuvalarda o yüzden almıyorlar . Bronzda bende taşırım kata ile oyunu . Karşıma ne zaman katarina gelse lulu alıyorum hiç bir zaman ultisini adam gibi kullanamıyor

Sen ne anlatıyorsun ya. Adam lcs te kata almaz tabi safe pick yapacak hyper carry koruyacak seçim yapıyorlar. Senin gibi konuşanlar genelde baya lowdur alınma. Kata ile 9 günde s4 acc. plat3 e çıkarmışlığım var.

Şuan evimde bil. yok babam saolsun. İnternet kafede oynuyorum. Evimde bil. olsaydı 2.5 gün ama int. Kafede 1.5 hafta bile sürer

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan evimde bil. yok babam saolsun. İnternet kafede oynuyorum. Evimde bil. olsaydı 2.5 gün ama int. Kafede 1.5 hafta bile sürer

Adres ver pc yollucam

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

quote:

Oyun taşır. Dakika olmuş 50 artık killden gelecek 300 goldun kimseye yararı yok ki zaten baronun kendisi 300 gold veriyor. Yapılması gereken şey adamın doğmasını bekleyip yardırmak.

Katılıyorum. Dakka 50 de baron çalan jungler ölürse bildiğin free lose hediye eder takımına.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Ben başarılı buldum iyi bir kata player olduğumu düşünüyorum. Lanede daha uzun durmak için çoğu zaman hextech altıpatlar çıkarım ilk itemim bile olur. Liandry de çıkar late de satarım. D khaziggs in geçmişte yazdığı bir mesajı paylaşmak istedim bu mesajı okuyarak anlayabilirsiniz adamın seviyesini ,jax ne ya cok abartıyorsunuz lanede çoğu champion eziyor jaxı ayrıca latedede cok iyi değil apcler eritiyor cok rahat , iyi pozisyon alan bir adcye atlayamaz zaten jax merak etme lulu dan başka 3 kişi daha var takımda , madem Pro oyuncular öyle düşünüyorlar neden üst düzey maçlarda turnuvalarda katarina görmüyoruz ? Link atarmısın kim öyle düşünüyormuş merak ettim, ayrıca yazdığım mesajı okumadan cevap verdiğini düşünüyorum ben orda dalga geçtim yasuo ahri syndra cok safe pickler demi diye sen ciddiye alıp bana açıklama yapmışsın orda ne dediğimi anlamadan çünkü yazıları okumadan yorum yapmışsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestxbow07 -- 27 Temmuz 2014; 22:04:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adres ver pc yollucam

Pm attım

Artık PeCem olacak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.