Şimdi Ara

DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
12
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım 2*16 ları okumuyor ya da okuyamıyor.Dediğim gibi arkadaşımın 2*16 corsairlerini de okumadı.

Daha önce bu programı kullanmıştım https://forum.donanimhaber.com/ryzen-icin-dram-calculator-kullanimi--142868261 ilgili konuda mesajlarım mevcut.2*8 gskill flare ramler için baya uğraşmıştım.

Neyse şimdilik ramleri saldım DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak Kasa ve işlemci soğutucu daha acil DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

Sanırım öyle ama okuması gerekirdi sonuçta ram okuma programı bu çok ilginçDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak  linkteki verdiğin program zaten bu konudaki programDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak  daha ayrıntılı anlatımı olduğu için paylaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ekim 2022; 2:48:56 >
  • ByMurat_ kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaki 042 ile başlayan koddan Hangi IC olduğunu öğrenebilirsiniz DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fulukk kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkür ederim DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak Akşam eve gittiğim de bakayım DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

• DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak

• Fulukk kullanıcısına yanıt

c14 artı 2700x işlemci ile ram 3800 mhz de stabilse rekordur bu bende 4000mhz çalışması gerek o zamanDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ekim 2022; 19:40:16 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Şuanlık stabil gözüküyor hocam

Senin 5700x ile ne OC olur. Vereceksin voltajı acımayacaksın işlemciye

• İlginç olacak ama program çalıştı DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak  @mito1172 işin daha ilginç olanı ise ramlerin Nanya Technology olması DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

DRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak

• @Fulukk stabilse iyiDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak  benimde olur belki de üşeniyorum uğraşmaya bir de baktım sadece docp açıkken 66 ns gerek duymadım. Ayrıca yukarda paylaştım programın benim ramlere önerdiği ayarları fazla voltaj ver de demiyor

@ByMurat_ dediğim gibi Windows bazen saçmalar sonra düzelirDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Ekim 2022; 0:40:57 >
  • Merhabalar,

Team Vulcan 3600 Mhz CL18, Samsung C'die ramlerine sahibim. Aida ile xmp açık test ettiğimde 63 ns almaktayım. Bazı arkadaşlar 1.38v ile 4000 Mhz CL18 yapmışlar ama NS değeri hakkında bilgi vermemişler... AMD tavsiye ettiği NS değerinin altında olduğum için şuan için gerek duymamaktayım. Belki ileriye doğru denerim.

• HBKaan kullanıcısına yanıt

Gayet iyi ns değerinDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak  AMD 70 altı iyi diyor zatenDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

• Thampihoon burner Windows 11 calıstıran babayigit var mı ? Beceremedim ben.

• Merhaba Arkadaşlar aşağıdaki rami aldım 2x32gb DDR4

İşlemcim Ryzen 1600 AF, Anakart MSI B450i

Dram'de çıkan değerleri deniyorum fakat olmuyor. Bu ram hakkında destek olacak biri var mıdır rica etsem?

Teşekkürler şimdiden..

• aRiSe* kullanıcısına yanıt

İlk seri işlemciler ram oc de sıkıntılı dostum işi bilen bile zar zor yapıyorduDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak Örnek ben 1800x den 5700x e geçtim sadece docp açtım c14 3200 mhz de ns 66 diğer işlemcide 75 civarıydıDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Aralık 2024; 21:32:56 >

Anca bu kadar yapabildim ya. Biraz uğraşacağım bakalım 67 lere düşsek şimdilik yeter. Sonrasında CPU değiştireceğim.

Tavsiye ettiğin bir model var mı? AM4 için.

Yine iyi düşmüş 70 ns ye stabilse tabiDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak valla 5700x den çok memnunum ama 3d olanı çıktı o nasıl bilememDRAM Calculator for Ryzen 1.7.3 ile RAM OC'si Yapmak 

69.3e kadar düşürdüm. Stabil şuan. İşlemci olarak 5700x3d düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam latency time a takıntılı isen sana kötü bir haberim var, 5700x3d boost hızı 4150 mhz ile sınırlı olduğu için, düz 5700x kadar düşük zamanlama elde etmen çok zor. Bende ryzen 5800x vardı birazda fantezi olsun diye 5700x3d ye geçtim ve latenc time 5 - 6 ns kadar arttı.

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Kaç olmuştu 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.