Şimdi Ara

Draven mı Lucian mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lucian

• Bir low olarak fikrim şöyle:
    Dravenın high eloda kullanılmama sebebi balta yakalarken saldırıya vb. açık olması.
    High eloda luci, low eloda draven daha iyi denebilir.

• Draven daha güçlü ama lucian oynamak daha kolay lane de lucianla gerek farm alırken gerek rakibi dürterken zorlanmazsın ikiside iyi karakterler ama benim adc önerim MF yanında sağlam bi sup varsa tresh veya nami mesela cok rahat kasar oyunu taşırsın. Ranked girerken rakinin ezreal alırsa sen sivir al E ye bastığında açılan kalkan ez'in ultsi dahil bütün skillerini püskürtüyor ve sana mana kazandırıyor q su zaten ulti gibi vuruyor bilirsiniz.
  • Draven öldürür Lucian süründürür
  • Kardeşim ikiside kendi çapında çok iyiler ama bana sorarsan luci daha iyi çünkü hızlı kaçabiliyor biranda durumu değiştirebilen bi hero
  • YENI ADC BASLAYAN : LUCIAN
    MAINI ADC OLAN : DRAVEN' DER BU BOYLEDIR BOYLEDE OLACAKTIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Draven da oyun taşımak istiyorsan rakip adcden bir İteminin Fazla olması lazım, yoksa toparlıyamıyorsun. Birde trde şöyle bir mantık var draven adc varsa karşı jungle genellikle bota kamp kuruyor. Luci hem safe hemde kalite bir adcdir.

• Lucian

• Lucian kesinlikle. High eloda nami vb picklerler baltanin dustugu yere q atar sıkıntıya sokar draven biraz squishy bir de lucian almani oneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q kullanabilirsen Draven.

• Draven bana göre en zor adc biraz göz istiyor.Hem gelen snare, stun vs kontrol edeceksin.Hem baltaların düşeceği yeri ooo.Ama güç olarak draven zenciyi döver.
  • Luci tabiikide

• infinity edge ile 2 baltaya kha zix öldüren draveni ne hale soktular 2 dakika da. .

rakipte cc varsa lucian, twitch, lucian alacaksın. ya da support morgana aldır draven pıckle morgana kalkanıyla teker teker indir.
  • Kimse darius dememiş ama ben lucian diyorum
  • Ful item dra tek atıyo
  • Draven soloQ şampiyonudur. İyi bir draven rahatlıkla oyunu taşır.
    Fakat karşıdaki draven'ı kastıran support ağır lowdur. Yukarıda arkadaşın dediği gibi balta yakalamaya giderken açık hedef oluyor.
    Resmen ben buraya gidiyorum buraya Q at, E at vs diyor.
  • Ligini fln bilmiyorum ama draven zordur, bi o kadar da güçlüdür.ama şuan luciyi laning de alacak adc yok

• L U C I A N
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.