Şimdi Ara

Dream League Soccer 2016 iOS (iPhone,iPad)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • First Touch Soccer geliştiricisinin yeni futbol oyunu Dream League Soccer 2016 iOS platformu için ücretsiz olarak yayınlandı. Yeni dinamik animasyonlar ve yeni arayüz kendini ilk bakışta gösteriyor olsa da, oyuncu yüzleri ve karakter modellemeleri bir önceki oyun ile benzerlik gösteriyor. Oyun içi satın almaların da bulunduğu yapım özellikle offline futbol oyun severlerini memnun edecek gibi görünüyor.

İndir:https://itunes.apple.com/us/app/dream-league-soccer-2016/id1010704842?mt=8

İşte video;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 27 Şubat 2016; 22:55:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bu oyunu seviyorum basit kullanılanışlı ve heyecanlı. İlerleyen liglerde iş zorlaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Oyuna yeni basladım oyuncular su an çok yorgun özel bi düzeltme yöntemi var mı yoksa bekleyerek düzeliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Pek oyun oynamayan biriyim ama denk geldi başladık ama birkaç sıkıntım var yardıum ederseniz memnun olurum

1. En son dün akşam oynamama rağmen -aradan 15 saat geçmiş- kondisyoonlar bıraktığım gibi hala. Yani bir maça daha çıkma durumum yok. Neden kondisyon düzelmez, çözüm nedir?
    2. Stad yükselt falan diyor ama para yok nasıl yapacağım?
    3. Para kazanmanın kolay yolu var mı? Reklam izliyorum ama bu bile fayda sağlamıyor?
    4. Oyuncularda yaş diye bir olgu yok mu? Parayla alıyoruz ama 33 yaşındakine mi veriyoruz 20 yaşındakine mi?
    5. Direk transfer yapmak mi daha ekonomik yoksa oyuncu geliştirmek mi?
    6. Frikik atmanın pratik noktası var mı? Gol atamıyorum.
    7. Bazen karşı karşıya şut çekeyim diyorum B pas yapıyor, A orta açıyor falan. Pratiği nedir? Karşı karşıya nasıl gol atarım?

ÖZELLİKLE ALTIN VE KONDİSYON KONUSUNDA YARDIM RİCA EDİYORUM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.