7 Haziran 2005 tarihinde çıkartacakları "Octavarium" isimli yeni albümleri ile ülkemizi ikinci kez ziyaret edecek olan Dream Theater, "2005/2006 Octavarium Dünya Turnesi" kapsamında 3 Temmuz 2005 tarihinde İstanbul’a uğruyor.
Progressive Metal’in yaşayan en büyük gruplarından olan Dream Theater, "An Evening With Dream Theater" konseptinde gerçekleştirecekleri özel konserleri ile hayranlarına Parkorman’da muhteşem bir gece yaratacak..
’’Kısa bir süreliğine %35 indirimli olarak satılacak biletlerin, grubun Kasım 2002’de verdiği İstanbul konserinde olduğu gibi haftalar öncesinden tükenmesi bekleniyor’’
Konser ile ilgili tüm detayları Ticketturk, Rockistanbul ORG ve HOME:Dream Theater Türkiye Resmi Fan Kulübü web sitelerinden takip edebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT: 14 Şubat 2004 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan fakat grubun kendi isteği ile ertelenen konserin biletleri bu konserde geçerli olacaktır. Eski biletlerini ellerinde bulunduran seyirciler için özel bir giriş kapısı açılacaktır.
parkormana deep purple de geliyor hangisine gideyim kararsız kaldım.deep purpleyi 98 de izlemiştim.
dream theater ilk konserine gitmemiştim merak ediyorum.
Biletler 35 ytl idi 40 oldu sonra ne olur bilemem..
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
parkormana deep purple de geliyor hangisine gideyim kararsız kaldım.deep purpleyi 98 de izlemiştim.
dream theater ilk konserine gitmemiştim merak ediyorum.
ben dream e git derim.ben de muhtemelen ole yapacam
ikisine de gidin
hiç dinlemedim bu gurbu nasıl bi grup?
aşmış bi grup.enstruman nasıl çalınır görmek istersen git izle
Neden istanbula gelirler ki bir tek =((( gelemeyecem =((( kaçarmı ya o konser...
Oho gençler yenimi açtınız biz 1ay önceden topic açmıştık ama arkalarda kalmış demekki... Biletler şu an 40milyon 45 olur sanırım son hafta da 50filan olucak herhalde... Dinleyen dinlemeyen herkese tavsiye ediyorum...
dream theater konserine gidin , bir davul solo su görün bence. adam manyak ötesi çalıo, drum theater diebilirsin yani.
Adamın ritimleri hep aynı ama hız var . O da iyidir
ritimler hep aynı mı? dalga geçiyor olmalısın adamim... Onun gibisini dinlemedim, mirror, misunderstood ... aksak ritimler falan adam aşmış batery olayını.. uçmuş .. yarrrmışşşş
Niye hep iş işten geçince haberim oluyor.... Yeterrrrr bende insanımmmm :)