Benim sorunum DM800HD ile site içerisinde bir uydu sistemi yapılmış(Gittim gördüm Sistemi önemli ise detay verebilirim) 40-50 adet tüner kartı var bunların hepsinin ses ve görüntü çıkışları bir cihaz yardımı ile siteye Uydu sistemi gibi dağıtılıyor, bu yayınları eski tv sistemi gibi Anten girişi ile izlenebiliyoru. Fakat aynı kabloyu uydu alıcısına taktığımızda işler değişiyor. Bu sitemi sitedekiler çok iyi bilmiyorlar teknik olmadıkları için. D-smart+Digiturk te aynı sistem üzerinde yayın yapıyor ki site içerisinde d-smart ve digiturk kullananlar var.
Şimdi ben eskiden 3 uydulu sistem kullanıyordum Türksat+hotbird+digiturkün geldiği uydu bu sistemle tarama yaptırdığımda sadece TRT HD yi gösteriyor diğer hiç bir kanalı göstermiyor. Sitede birisi Uydu alıcısı içinde olan Smart TV sinden yayınları izlediğini söyledi ama çok anlamadığından açıklayamadı nasıl olduğunu.... Kör tarama diye birşeyden bahsetti biri bununla bu adamın seyrettği kanalları bende seyredebilirmişim.... uğraştım aradım taradım fakat bulamadım.... edindiğim bilgi Dreambox DM800HD Kör tarama yapamıyor....
Yayınları seyretmek için bir öneriniz var mı?
kör arama dediği network arama. DM800 bunu yapıyor. Eğer sitede DvB-C yayını varsa (d-smart smartcity, veya teledunya nın yayın yaptığı sistem) DM800 ile yayınları alamazsınız. DM800 DVB-S ve DVB-S2 yayınlarını alır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme