Şimdi Ara

DREAMBOX HD 800 için LNB ve Diseqc tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi HD 800 için lnb ve diseqc tavsiyelerinizi bekliyorum. Cihazı yeni aldım kurulum yaptıracağım çok fazlada anladığım bir konu değil, sorun yaşamak istemiyorum. Kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ykesici

Başlıktada belirttiğim gibi HD 800 için lnb ve diseqc tavsiyelerinizi bekliyorum. Cihazı yeni aldım kurulum yaptıracağım çok fazlada anladığım bir konu değil, sorun yaşamak istemiyorum. Kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Selamlar,

LNB seçimi izlemek istediğiniz uydulara göre değişebilmektedir.

Eğer 90 cm'lik çanaklarla Türksat, Hotbird, W3 gibi uyduları izleyecekseniz, özel LNB
    seçiminde bulunmanıza gerek yoktur.

Sviç seçimine gelince; 2-3 TL'den, 10 - 15 TL'ye kadar fiyatları değişmektedir.

Markasız 3 TL'lik bir sviç kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykesici

Başlıktada belirttiğim gibi HD 800 için lnb ve diseqc tavsiyelerinizi bekliyorum. Cihazı yeni aldım kurulum yaptıracağım çok fazlada anladığım bir konu değil, sorun yaşamak istemiyorum. Kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

technisat diseqc tavsiye ederim ankara konya sokakta kayacenter da var netten de alabiliyosunuz 8 tl gibi bir fiyatı var orj alman malıdır sinyal kayıbınız da daha az olur
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Standart malzemeler işimi görecek anladığım kadarıyla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.