dreambox hakkında 50bintane konu var yineden konu açmışsın. dreambox bir uydu cihazıdır tv ye takılır. arkasına internet kablosu takılır. bilgisayarla arasında ağ kurulur. içinde linux işletim sistemi vardır. yani küçük bir pc. 200lira verip direk takınca hiçbişey izleyemezsin. daha 1-2 fırın ekmek yemen lazım
quote:
Orjinalden alıntı: fairboy
dreambox hakkında 50bintane konu var yineden konu açmışsın. dreambox bir uydu cihazıdır tv ye takılır. arkasına internet kablosu takılır. bilgisayarla arasında ağ kurulur. içinde linux işletim sistemi vardır. yani küçük bir pc. 200lira verip direk takınca hiçbişey izleyemezsin. daha 1-2 fırın ekmek yemen lazım
ben bir suredir hala arastırmadayım ve karar verebilmis de degilim biryerden duyduguma gore de dreamboxların (klon degil) uretımı durmus ve darkbox diye birsey cıkmıs bu konuda bilgisi olan var mı?
Dreambox çatır çatır üretiliyor.Hatta en son 8000HD modeli çıktı 1200EUR civarında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme