Şimdi Ara

Dreamweaver ile yapılan sitenin içine WordPress vb. (Twitter Fb) nasıl gömeriz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreamweaver ile yapılan sitenin içine WordPress vb. (Twitter Fb) nasıl gömeriz. Arkadaşlar şimdi dreamwaver ile tasarlıyorum yani içeriği felan oturtuyorum örnek ödev sitem manisabireyselguvenlik.esy.es bunu içine sürekli haber eklemek için WordPress eklentisi gibi birşeyler lazım bunu nasıl yaparız tam anlamatamı ama inşallah cevaplar gelirse soruyuda daha iyi şekillendirebilirim.

• Cointreau C kullanıcısına yanıt
    Cidden anlayamadım ama galiba web sitesi yapmak istiyorsun ve bu web sitesinin haberler kismina wordpress öteki kisimlari dreamweaverle yapmak istiyorsun doğrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan yıldız

Cidden anlayamadım ama galiba web sitesi yapmak istiyorsun ve bu web sitesinin haberler kismina wordpress öteki kisimlari dreamweaverle yapmak istiyorsun doğrumu

manisabireyselguvenlik.esy.es hocam bu dreamwaver ile yaptığım sitem diyelim ana sayfadaki daha fazla bilgi daha fazla güvenlik sloganının olduğu kısma wordpress eklentisi istiyorum eklenti dediğim de şu bilmediğimden diyorum yani o slogan olan kısıma eklediğim wordpress eklentisi ile wordpress ten yazılan haberi o sitede görmek istiyorum mantık bu
    v
  • Aynen öyle sadece sürekli haber girileceği için Wordpress yapmak istiyorum haberler yerini . siteyi yaptığım kişi haber eklemek isterse Dreamweaver dosyalarıyla File Z. ile uğraşmasın sadece Wordpressten yazacak tak orada çıkacak yazdığı öyle istiyorum
  • Bunun için bütün siteyi baştan Wordpress için yapman lazımdı. Wordpress siteler üzerine kurulan bir eklenti değil, üzerine site ve eklentiler kurulan bir sistem.

Sorununa çözüm olarak önerebileceğim giriş seviyesi PHP ve SQL bilgisi ile basit bir yönetici paneli ve veritabanı oluşturabilirsin. Kullanıcı giriş yapınca haber ekle der. Gerekli alanları doldurup gönder dediğinde PHP bunu MySQL veri tabanına kaydeder. Tabi bunlar için hosting de bir MySQL veri tabanı açman ve server'ın PHP ile bir sorunu olmaması lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.