Bildirim
Dremal İle Ne yapılabilir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xyz000
Sabah sabah bir kondua gördüm. Dremal sanayi bölgesinde el frezesi olarakta geçiyor
Freze uçları, elmas uçlar, taşlama v.s. var. Sadece merakım bakır, aleminyum, plastik malzemeleri küçük çaplı oyma, şekil verme tarzında kullanılırmı.
Kullanılırsa hangi modeli daha iyi olur ?
Dremel bir markadır. Ancak en bilinen marka olduğundan aletin adı dremel kaldı. Traş bıçağına jilet (gilette) denmesi gibi. El frezesi kısmen doğru bir tanımlama. Dremel için set halinde satılan çok çeşitli uçlar var. Aşındırma amaçlı çelik fırçalardan taşlama benzeri kesme disklerine (metal kesmek için) cam oyma amaçlı elmas uçlardan delme amaçlı matkap uçlarına kadar çok sayıda uç mevcut. Elin işe yatkınsa dremelle yapamayacağın şey yok gibi. Misal ekteki fotoda dremel makinasını bütün yutup sonra çıkartmış bir amcanın yumurta kabuklarıyla icraa ettiği sanat görülmektedir: Ben MacAllister kullanıyorum koçtaştan aldım gayet memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X