Şimdi Ara

Drift Mu Online İLe MUONLİNE ZEVKİ DAHA BASKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni aclmis olan bu server harika suanda sizlerinde katilimlri ilede buyumekte SERVERİMİZA HERKEZİ BEKLERİZ saygilarimizlar Driftmu Team

pazartesi salı 3 ten 11 e kadar

carsamba 12 den 11 e kadar

persembe 1 den 11 e kadar

cuma 3 ten 12 ye kadar veya daha fazla

hafta sonu 11 den gece 12 onliene sureleri

Site=http://driftmu.tr.cx

ıp=driftmu.servegame.com

ozellikleri : exp:700
    drop:100
    Bug:chos

ACC alimlari icin: hero_captan_21@hotmail.com

SERVERİMİZA HERKEZİ BEKLERİZ !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinowa_1 -- 3 Aralık 2006; 15:12:06 >

• Yaaa gec sen bunları yaa Server guzel olsa 7 / 24 olurdu Cok sinir oluyorum yaa
  • zago sana hak veriyorum.
  • ya nie belli saatler arasına koyuyolar ki sen ac gece sonra yat uyu..oyun kapanırsa milletin bahtına artk napalım..ama acık bırak yani noluo bnde bunu anlamıorum..sonucta fun server bazı aksaklıklar olurda..
  • Benım Ewde Pc olsa o yönden sıkıntın olmasın Hemen Acarım exp : 500 7 / 24 97d acarım kapamam sen kafanı yorma
  • bune ya hiç açma daha iyi
  • Adamda Pc yok olsa accak ama sen oynamazsan oynamazsın Uluslar arası bir server olacagına eminim zago nun yabancı arkadası var Saygılarımla !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni baslayanlar icin GTA V Online
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu server 7/24 online degil 7/24 offline heralde
  • hayir kardes oraya yazdim saatleri bizim online saatlerimiz bu isine gelen oyunun zevkini cikarmak issteyen buyuyr gelir kapimiz acik yoqq illa parazit yapcam diorsa ayri dava SERVERİMİZA HERKEZİ BEKLERİZ

DRİFTMU TEAM SAYGİLARLA
  • arkdaslar cok gzuel bir server tavisye ederim :D
  • gettti buda gettiii :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: zago15

Yaaa gec sen bunları yaa Server guzel olsa 7 / 24 olurdu Cok sinir oluyorum yaa

sana Cok cok katılıyorum insan yaptıgı zaman bazı seyleri gözden cıkarması lazım mesala elektrik faturası
  • çoluk çocuk serwer açıyo olurmu amcası babası kızar gece bilgisayarı açık bıraktımı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.