Şimdi Ara

Driver Genius Bedava! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
10
Favori
3.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu paylaşan @hgwxx/7 arkadaşa teşekkürler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:25:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu program ne işe yarıyor bu arada teşekkürler.
  • Ben kurdum ve scan yaptım ama bulduğu güncel olmayan driverleri yüklemiyor. Download dediğimde "failed" yazıyor hepsinde.
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    programı güncelleyin sonra taratın.(liveupdate)
  • Sistemde kurulu olan sürücülerin yedeklerini alıyor, format sonrasında sürücü arama derdi olmadan yedeklerden kolayca kurulum yapıyorsunuz. Tavsiye ederim, bir defaya mahsus sürücülerin yedeklerini alıp bir köşede saklamakta fayda var.
  • kursanızda full yapsanıza program bir işe yaramıyor. saece bir kaç bişiyi buluyor geri ne varsa indirmiyor bulmuyor . önceden iyiydi ama şimdi bir işe yaramıyor deneyin
  • iyi çalışmıyor birçok sürücüyü indirmiyor ne yazık ki. Teşekkürler paylaşım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N7K

programı güncelleyin sonra taratın.(liveupdate)

Teşekkürler oldu
  • HABER VEREN ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM..
  • AVG tehdit buluyor daha kurmadan.
  • false alarm olmasını umarım
     Driver Genius Bedava!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ettim, takipçisi olduğum bir program kendisi ama bulmak çok zor böylesine ücretsiz. Yükseltilebilir key olmasa da 12 versiyonu da 14 kadar olmasa da başarılı. 7 Eski sürücü buldu ücretli DriverUpdate programını kullanıp sürücüleri sürekli güncel kullandığımı düşünsem de.

DriverGenius serverları Türkiye tarafından yasaklı arkadaşlar, o nedenle CyberGhost tarzı Vpn programları kullanmak zorundasınız, aksi halde indirmeyecektir.

Görüldüğü üzere Vpn ile sorunsuz bir şekilde indiriyor sürücüleri sırası ile.
     Driver Genius Bedava!

• Sürücülerin hepsini Vpn ile indirdi, kesinlikle tavsiye ettiğim bir programdır.

Norton 360 iki yıllık ücretli güvenlik programı var ve hiç bir risk bulmadı.

Driver Genius Bedava!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 4 Ocak 2015; 22:38:42 >
  • Kod çalıştı Teşekkürler arkadaşlar sevdiğim bir program.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de key kabul etmedi.
  • baştaki ftp yi silin indiremeyenler.
  • Teşekkürler...
  • birinci verilene key uymuyor son verilen de ise virüs buluyor

bence bu şartlarda değmez
  • Denedim halen çalışıyor. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.