Şimdi Ara

Driver ler Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneyebildiniz mi? Farklilik var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Deneyebildiniz mi? Farklilik var mi?

Kurdum yeni geleni oyunlarda denemedim ama su windows puanlamasina 6-7 kere soktum hep 6.8 aldi ne bicim is anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Deneyebildiniz mi? Farklilik var mi?

Kurdum yeni geleni oyunlarda denemedim ama su windows puanlamasina 6-7 kere soktum hep 6.8 aldi ne bicim is anlamadim

O puan yukselmez zaten (3b is ve oyun) sadece yeni ekran kartlari ciktikca duser.
    Hd4000 icin yeni driver cikarsa o puani yukseltebilir. Windows aero performansi olmali galiba.
    Ayrica kafaya takmayin su windows puanlarini. Onemli olan fps degerleri ki artmasi gerek.

• windows puanına aldanmayın. o kafasına göre sallıyor.

benchmarkı olan bir oyunda dene. min-avg-max performansa bak.
  • hemen indirip deniyorum
  • gtx 660 için daha soğuk çalışmasını sağladı (açtığımda 50 derece olan oyun şimdi 45 derece :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakızlıSuhallebi -- 15 Eylül 2012; 8:25:51 >
  • yahu windows puanı saçma yaa ben raid 10 yaptım disklerimi adam bana 5.9 dan fazla puan vrmediki hayvan gibi dosya kopyalayıp sildim kestim kurdum çatırçatırdı.
  • Windows puan işi fiyasko.. 1900 TL lik i5 notebooklarada aynı puanı veriyor. Benim emektar 15 senelik PC de aşağı yukarı aynı alıyor :D

Önemli olan yukarda arkadaşlarında dedikleri gibi. Isınması ve FPS performansı. FPS performansından memnunum ben 670m'in.. Tek sorun yogun kullanımda oyundan atması. Onunda driverden kaynaklandığını düşünüyorum ekran kartında sorun yok. Son çıkan (bundan bi önceki) driveri kurduktan sonra atmalar oldu. Eski driveri kurunca atmıyor oyundan. Ama onda da arada sırada takılıyor. Bi önce ki yani CD nin içinde gelen driverde ise mavi ekran hatası alıyorum.

Betalar adam akıllı bittiği zaman herşey çok güzel olacak

Düzeltme: Attığı oyun Battlefield Bad Company 2 Online.. 1080p çözünürlükte HIGH yani son ayarlarda oynuyorum. 45-50 arası FPS veriyor.. Çözünürlük ya da detayları düşürünce 100 FPS kadar çıktığım oldu ama yine de oyundan atmasına bir çözüm olmadı. Diğer oyunlarda sıkıntı yok ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusfRdem -- 18 Eylül 2012; 11:55:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.