Şimdi Ara

Driver Pack Solution Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attıktan sonra driverleri tek tek yüklemek yerine ''driver pack solution'' adlı program ilede tüm driverlerimi eksiksiz yükleyebilirmiyim bulabilir mi yani? (Lite olan versiyonu kullanıyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansoygur

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attıktan sonra driverleri tek tek yüklemek yerine ''driver pack solution'' adlı program ilede tüm driverlerimi eksiksiz yükleyebilirmiyim bulabilir mi yani? (Lite olan versiyonu kullanıyorum.)

Lite ını hiç kullanmadım da, full olanı çok işe yarıyor. 11gb boyutu var 2016 olanın. Ben genelde milletin bilgisayarına format atarken hep onu kullanıyorum. Daha sonra eğer gerekirse sürücüleri güncelliyorum. Barındırmadığı sürücü pek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full sürümü ile istediğin sürücüyü bulup yüklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 23 Ağustos 2016; 21:42:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gerek var böyle saçmalıklara , formattan önce sürücülerini yedeklersin sonrada kurarsın hatta sürücülerini otomatik kurulumlu exe haline bile getirebiliyorsun
    http://www.sordum.net/2035/ucretsiz-surucu-yedekleme-programi-double-driver/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.